Het is natuurlijk een beetje onzin om te denken dat alleen vrouwen mooie en sexy lingerie kunnen dragen. Ik vraag me af waarom het bij de meeste mannen toch wat minder spannend is dat ondergoed. Ook de man draagt een zwarte of witte bangmaker of zo’n seksloos hempie. Waarom?

Sexyer

‘Ja ja, het gaat toch uit.’ Dat zeg ik ook altijd. Maar toch, wanneer je iets spannends draagt voel je je ook meteen lekkerder en zelfverzekerder. En dit geldt ook voor een man. Hoe leuk is het om een sexy transparant boxertje aan te trekken onder je werkoverall? Zou je je dan ook niet sexyer voelen?

Onzin

De grootste onzin is (dat vind ik) dat sexy ondergoed alleen voor man – man liefde zou zijn. Ik weet zeker dat menig vrouw wel verrast wil worden door hun mannelijke partner. Wanneer de kleding uit gaat en er een geil slipje tevoorschijn komt zal dat vast en zeker alles opwindender maken. Het zien van een sexy slipje doet willen voelen, strelen  en zorgt zeker voor een vervolg.

NEK

Mannen boxers. Nek Classy Herenshort

Euphoria heeft de sexy maar vooral ook stoere NEK lijn voor mannen. Deze NEK lijn heeft hele mooie goed zittende boxers en shirts. De boxers kun je dragen als een gewone boxer maar we hebben ook spannendere boxers.
De NEK Classy herenshort is een uitdagende spannende boxer. De transparante stukken aan de voorkant en de matte strepen erop zorgen ervoor dat deze boxer een onwijs sexy look heeft. Goed te combineren met het stoere mouwloze herenshirt met powernet. Dit mooie shirt draagt comfortabel en is nauwsluitend.

Mannen Boxers. Trendy herenshort met rits

De NEK Trendy herenshort met rits is ook leuk en ondeugend. Deze heeft een mat zwarte look en de metalen rits maakt het een beetje kinky.
De NEK microvezel boxer met drukknopen aan de voorkant is een sexy maar nette boxer. Met deze boxer kom je goed voor de dag bij een intieme date.
Naast de boxers en shirts heeft de NEK lijn ook nog de korte jumpsuit. Dit is een heel mooi spannend mannenpak! Door de doorzichtige stukken is deze jumpsuit stoer en sexy. Ook leuk voor een kinky party.

Svenjoyment

SVENJOYMENT Jumpsuit voor mannen

Naast de NEK lijn  hebben we ook nog de Svenjoyment lijn. Deze heeft naast mooie boxers ook  slips, strings en jocktraps.
Hoe spannend is de Wetlook G-String met rits van Svenjoyment. Deze is van zacht en rekbaar materiaal en de rits zorgt ervoor dat je snel overal bij kan. Of de sexy herenstring met stoere voorkant, de semi transparante stukken zorgen ervoor dat er nog wat te fantaseren overblijft.
Svenjoyment heeft ook overalls en nog veel meer leuke artikelen voor een kinky party. Kijk eens rond op onze website of kom naar een van onze winkels in Leeuwarden of Heerenveen, We geven je graag advies.

Mannen, ik hoor graag wanneer jullie de seksloze slip hebben ingeruild voor een spannende slip!

Lees meer over sexappeal of over sexy lingerie.