Vakantie!! En wat neem ik mee? Er is genoeg om mee te nemen maar vergeet niet een leuk spannend lingerie setje. En dan niet je basisondergoed, maar kom eens langs bij Euphoria. Wij hebben onwijs spannende en sexy lingerie, voor iedereen. Hoe leuk is het om zomaar spontaan in een spannend setje in je tent te liggen wachten op je partner. Zo wordt de vakantie ineens wat ondeugender.

doorschijnende-body-met-open-kruis-en-open-achterkant

Maar wanneer wij als vrouw en misschien ook wel als man op zoek gaan naar lingerie komt het toch vaak op hetzelfde neer. Basic en lekker zittend ondergoed. Ik noem ze altijd mijn bangmakers.

Het is toch zonde om altijd maar een basic bh’tje of slip te dragen. Ik hoor sommigen denken: ‘Waarom? We dragen er kleren overheen en wanneer deze uitgaan voor de seks gaat ook het ondergoed uit. En misschien blijft het niet eens heel?’

Daar zit een kern van waarheid in. Maar ik heb me ooit door een oude wijze dame (mijn oma) laten vertellen dat een mooi setje je humeur een boost geeft. Daarnaast geeft het je zelfvertrouwen. Mooie lingerie geeft je een sensueel gevoel, of deze nou gewoon lekker gekleurd is of juist een beetje sexy. Het is een genot om naar te kijken maar ook een genot voor diegene die het draagt. En het maakt een vrijpartij gewoon spannender, toch?

Soorten lingerie

De lingerie bij Euphoria is er van maat XS tot 4XL, en in allerlei modellen. Zoals bodystockings, babydolls, pakjes van wetlook of juist lekker doorschijnend. De keuze in sexy lingerie is reuze.

Bekijk de ‘Half doorschijnde body met open kruis en achterkant’, een comfortabele erotische body van Abierta Fina. Stijlvol maar toch uitdagend en verleidelijk. Draag hem een keer onder je kleding. Het geeft een heerlijk gevoel om te weten wat jij onder je kleding draagt, maar wat niemand anders kan zien.

Kruisloze body van kant


De ‘Kruisloze body van kant‘ van Cottelli Collection zorgt voor een sexy look en geeft niet meteen alles bloot. De half-doorschijnende stof bedekt je lichaam maar geeft wel een super sexy gevoel en look.  Heb je geen tijd om deze body uit te doen, omdat deze body zo sexy is? Met het open kruis kan de body lekker aan blijven.

Zwarte wetlook body

De ‘Zwarte wetlook body‘ van Cottelli Collection heeft een rits van voor naar achter. Zo geef je weer een andere uitstraling aan je lingerie. Mega sexy maar niet bloot.
We hebben ook nog andere wetlook producten zoals een sexy jurkje.

Naast onze lingerie hebben we ook een ruim assortiment aan kousen en panty’s met open kruis. Leuk voor bij je spannende lingerie outfit of juist voor onder je leuke mantelpakje. Om je spannende sexy outfit nog iets extra’s te geven zou je kunnen denken aan een siermasker. Ik weet zeker dat sexy lingerie een goed begin is van een leuk intiem avontuur.

Ook voor mannen

Semi transparant shirt met wetlook

Dit zijn natuurlijk allemaal outfits voor een vrouw, maar ook voor de man hebben we sexy en spannende lingerie.
Mannen wat dachten jullie van de ‘Zwarte wetlook boxer ‘ van Svenjoyment. Een stoere boxer voor elke man. Helemaal sexy met een bijpassend shirt.
Zoals het ‘Semi transparant shirt ‘ van Svenjoyment. Deze is stoer verleidelijk en sexy voor in de slaapkamer, naar een parenclub of voor een feestje. Deze kan je ook combineren met andere wetlook of lak broeken.

Ik zeg kom naar de winkel om onze ondeugende lingerie te bekijken en je partner mee te verrassen…