Er zijn zeker niet zoveel speeltjes voor mannen verkrijgbaar?

Ik merk dat het idee dat er niet veel speeltjes voor mannen zijn vaak heerst bij mensen. In het verleden klopte dit, maar gelukkig zijn er steeds meer speeltjes voor mannen op de markt! Ben je als je als man in staat je grenzen te verleggen? Dan zijn er zelfs meer speeltjes voor mannen dan voor vrouwen! Maar het blijft soms lastig om inspiratie te vinden. Daarom deze uitgebreide toelichting op een flinke hoeveelheid verschillende speeltjes voor mannen. (in willekeurige volgorde)

De Penisring / Cockring / C-ring / …ring

Wat voor naam je ook aan het beestje geeft. Het komt erop neer dat een penisring een ring is voor om de penis van de man. Dit type speeltje staat niet voor niets bovenaan. Dit kon wel eens de populairste categorie uit de speeltjes voor mannen zijn. Er zijn ontzettend veel types, maten, materialen en plekken om een ring om te doen. Een korte gids voor de penisring:

Waarom een penisring?

In beginsel is een penisring bedoeld om:

 • De erectie harder en sterker te makenSpeeltjes voor mannen Penisring
 • De erectie langer aan te laten houden
 • En zijn orgasme lekkerder te maken
  • Bijkomende effecten:
  • Een dikkere en langere erectie
  • Dikkere aders over de penis
  • Extra opwinding voor beide partijen door de indrukwekkend uitziende en aanvoelende penis.
  • Ook ervaren veel mannen meer controle over hun orgasme met een penisring.
  • Bij het dragen van de penisring achter ballen én penis is het makkelijker om met zijn ballen te spelen. Dat komt doordat ze minder ver omhoog kunnen kruipen richting het lichaam. Dat werkt ook zo met een ballstretcher.
Hoe werkt een penisring?

Je draagt een penisring doorgaans zo dicht mogelijk tegen de buik. Er zijn ringen alleen voor om de penis en ringen die geschikt zijn voor achter penis én de ballen. De penisring knelt de bloedafvoer uit de penis af, waardoor er minder bloed úit de penis kan stromen. Er blijft dus meer bloed ín de zwellichamen van de penis en daardoor wordt de penis harder en groter.
Veel beginners zijn vooraf bang dat een penisring pijn doet, maar het omgekeerde is waar. Het beknellende effect wordt juist positief ervaren door veel mannen. De extra controle over je orgasme heeft te maken met dat je het beter voelt aankomen. Daardoor kun je op tijd stoppen. Ook helpt het dat er al een deel van de route wordt afgeknepen.

Is het niet ongezond en onveilig?

Lichaamsdelen afknellen wordt toch vaak beschouwd als iets dat een beetje ‘eng’ is. Maar zolang je verstandig blijft en naar je eigen lichaam blijft luisteren kan er niets gebeuren. Maar bij normaal gebruik van een penisring is er niets om je zorgen over te maken. Je moet hem er gewoon niet te lang om laten zitten. Het wordt aanbevolen om een strakke penisring niet langer dan 20 to 30 minuten te dragen. Wil je hem langer dragen? Kies dan voor een ruimer exemplaar.
Waar je wel om moet denken is dat het niet onplezierig gaat aanvoelen, doet dat het wel? Stop dan met de activiteit en haal je ring er af. Bij flexibele ringen van siliconen of rubber is dat heel eenvoudig. Heb je een ring van hard materiaal? Wacht dan tot je erectie is afgezwakt. Doe dit ook als je penis erg blauw/paars aanloopt.

Kies je voor solide of flexibel?

Beide hebben hun voor- en nadelen. En beide zijn populair. Hier een paar voor- en nadelen op een rijtje gezet:
Flexibel – voordelen:

 • Makkelijk om en af te krijgen
 • Maatvoering komt minder precies
 • Grote varianten al snel geschikt voor om de ballen & de penis
 • Kleinere varianten al snel geschikt voor alleen om de penis
  Flexibel
  – nadelen:
 • Knelt altijd af en daardoor alleen geschikt voor kortere periodes (aanbevolen: 20-30 min. max)
 • Pas omdoen tijdens een erectie (kan hinderlijk zijn)

  Solide
  – voordelen:
 • Meestal in jouw perfecte maat (of maten) te bestellen

  Nõs - Oplaadbare vibrerende ring

  Oplaadbare vibrerende veelzijdige cockring.

 • Tijdens een slappe(re) penis knelt hij minder af
 • Daardoor geschikt om langere perioden te dragen
 • Omdoen tijdens slappe penis: kan vaak al ruim voor de seksuele activiteit
  Solide
  – nadelen:
 • Maatvoering komt preciezer. Te klein kan oncomfortabel of gevaarlijk zijn, te groot is minder effect.
 • Wachten tot je erectie is afgezwakt voor het afdoen
 • Omdoen in opgewonden toestand kan lastig zijn
Hoe weet ik welke maat ik moet hebben?

Bij penisringen staan meestal de diameters vermeld. Allereerst is het belangrijk om te weten waar je de ring wilt dragen EN waar de ring voor is bedoeld. Alleen om de penis, penis + ballen, alleen de ballen of bijvoorbeeld achter de eikel etc. Een simpele ronde ring kun je in principe plaatsen waar je wilt. Sommige ringen hebben echter een vorm die specifiek bedoeld is voor een specifiek plek.
Meten doe je het best met een touwtje of een veter. Deze leg je, terwijl de penis in volledige erectie is, om de plek waar je ring moet komen. Trek vervolgens niet al te strak en meet op hoe groot de omtrek is. Om de diameter te berekenen deel je de omtrek in mm door het getal pi (π = 3,14). Vervolgens trekt men er zo’n 2-3 mm van de diameter af, zodat de ring ook goed strak zit.

Vibrerende penisringen

Speeltjes voor mannen PivotEr bestaan ook vibrerende penisringen. Deze speeltjes voor mannen zijn eigenlijk ook voor vrouwen! Deze ringen bieden namelijk naast de positieve effecten voor de man ook vibraties voor de partner. Je kunt een instap-model aanschaffen van bijvoorbeeld Dorcel. Of kies voor een oplaadbare, krachtigere variant met meerdere standen zoals de We-Vibe Pivot.

Speeltjes voor mannen: Masturbators

Speeltjes voor mannenNog meer speeltjes voor mannen zijn masturbators. Masturbator, nepvagina, kunstkut, pocket pussy etc. Er zijn veel termen voor… Maar de verzamelterm is ‘masturbator’. Want veel van de termen die gebruikt worden doen denken alsof het altijd om iets ter vervanging van een vagina/anus/mond gaat. Maar dat hoeft allang niet meer zo te zijn. Net als dat vibrators en dildo’s niet meer op een penis hoeven te lijken, zijn er ook steeds meer masturbators verkrijgbaar met een gewone opening in plaats van iets dat op een lichaamsdeel lijkt.

Een masturbator? Dat is toch alleen voor zielige, alleenstaande jongens en oudjes?

Samen of alleen?

De term ‘masturbator’ is eigenlijk achterhaald, want dat bevat een verwijzing naar masturberen. Hoewel het daar erg geschikt voor is en zelfs oorspronkelijk voor bedoeld was, is een masturbator net als een vibrator. Bij uitstek ook zeer geschikt om samen tijdens de seks of het voorspel te gebruiken.
Als heer kan ik het niet laten om even te melden dat er vaak dames zijn die veronderstellen dat masturbators speeltjes voor mannen die oud en alleen zijn. Als je dat als man over een vibrator zegt wordt je uitgelachen waar je bij staat. Dus dames: de meeste mannen kunnen het al prima hebben dat jullie een (of meerdere) dildo en/of vibrator hebben, maar neem ook de speeltjes voor mannen serieus! En nee… het is geen concurrentie.

Soorten & vormen

Fleshlight Speeltjes voor mannenHet idee van een masturbator is eigenlijk erg simpel: De meeste
masturbators bestaan uit een flexibele sleeve met een bepaalde textuur waar de penis met glijmiddel moet worden ingebracht. Vervolgens beweeg je de masturbator (of je lichaam) heen & weer voor stimulatie.
Ok… de meest mannen zijn nou eenmaal beelddenkers en de vagina-, anus- en mondreplica’s van het merk Fleshlight doen het ‘t best. Deze proberen een levensechte ervaring na te bootsen met zachte materialen en milde structuren.
Kies je voor een merk zoals het Japanse Tenga? Dan ga je voor modernere masturbators die bedoeld zijn om de man zoveel mogelijk te plezieren. Dat betekent dat het soms heftiger en lekkerder aanvoelt dan een vagina. Geen zorgen dames, er zit geen levend lichaam aan vast en ook mannen kunnen een vibrator niet Speeltjes voor mannen Cobra Libre IInadoen. Daarnaast zijn er ook masturbators die je minimaal hoeft te bewegen en die bijvoorbeeld tegen de penis trillen. Denk hierbij aan de Fun Factory Cobra Libre II.

Ik ben nieuwsgierig, maar welke moet ik nou kiezen?

Dat is natuurlijk aan jou, maar ik kan je wel dit vertellen:
– Zoek je iets realistisch en zachts? Kies dan voor een Fleshlight.
– Wil je eerst iets goedkoops, ludieks of het graag voor het eerst samen met je partner ervaren? Kies dan voor een Tenga Egg.
– Zijn vibraties iets voor jouw (partner zijn) penis? De Manta of de Cobra Libre II van Fun Factory zijn toppers!
– Wil je een extra stimulerende structuur, waar niets tegenop kan? Kies dan voor de Tenga Flip Zero of een Tenga Flip Hole.
En er zijn natuurlijk nog véél meer varianten te vinden op euphoria.nl/masturbators

BDSM – speeltjes voor mannen & vrouwenSpeeltjes voor mannen

Op het gebied van BDSM zijn er eigenlijk teveel toys om op te noemen. En dit zijn meestal zowel speeltjes voor mannen als voor vrouwen. BDSM staat voor Bondage & Discipline, Dominant & Submissive, Sado Masochisme. BDSM is dus heel breed en vrijwel iedereen past wel een beetje BDSM toe in de slaapkamer: of het nou je partner bij even goed bij de haren pakken is, een tik op de billen geven of iets meer dan dat.
Als je wat meer in ‘de bdsm-scene’ zit wordt het meer een manier van leven. Waarbij een dominante persoon vaak dingen bepaalt voor de onderdanige. Het is en blijft een spel waarbij respect en regels altijd voorop staan en vooraf zijn afgesproken. Zowel mannen als vrouwen kunnen een dominante of een onderdanige rol aannemen. Sommige mensen kunnen beide rollen aannemen en dit afwisselen, terwijl anderen een sterke voorkeur hebben voor dominant dan wel onderdanig. Misschien weet je al wat jouw voorkeur is, maar je kunt het natuurlijk ook gewoon allemaal proberen!
BDSM is unisex en alles op het gebied van BDSM is dus ook geschikt voor de man. Of het nou gaat om tepelklemmen of kriebelpluimpjes. Bekijk ons assortiment op euphoria.nl/bdsm

Ik zoek iets specifieks

Niet gevonden wat je zocht? Euphoria kan nog véél meer leveren en je mag je specifieke wensen altijd aan ons kenbaar maken. We kunnen je vast helpen. Ook als je nieuw bent en dit wilt gaan ontdekken mag je altijd advies vragen!

Prostaatstimulators en anaaltoysWe-Vibe Vector makkelijk schoon te maken

Anaal.. dat is toch voor homo’s?!

Uhhh, ja hoor… en daarom wordt in zowat elke (hetero-)pornofilm als het even meezit de dame ook nog even (keihard) in haar anus genomen. NEE, homo’s hebben niet het alleenrecht op anaal. JA, anaal bij de man kan leiden tot heftige (zelfs handsfree) orgasmes.
Ik probeer het altijd zo uit te leggen: anaal is als zuurkool. Je houdt er van of je houdt er niet van. Ik ben overigens zo nu & dan gek op zuurkool. Ongeveer de helft (40-60%) van de mensen doet regelmatig ‘iets’ anaal. Dat dit iets is voor homo’s kunnen we dan gelijk ontkrachten: van alle mensen is maar ongeveer 5% homoseksueel (en dat zijn homo’s dan lesbiennes samen).
Als het gaat om anaal bij mannen is het vaak taboe. En bij Euphoria hebben we een hekel aan taboes! Zowel mannen als vrouwen associëren anaal (onterecht) met homoseksualiteit. De anus op zich is zowel voor mannen als vrouwen al een erg gevoelige en seksuele plek om te stimuleren. Terwijl er voor de mannen een geheim genotsplekje bereikbaar is via de anus: de prostaatProstaat speeltjes voor mannen

Wat is de prostaat?

De prostaat is een klier in het lichaam en ligt, zoals je op de afbeelding kunt zien, onder de blaas en boven de basis van je erectie. De prostaat maakt (voor)vocht aan en is verantwoordelijk voor het meeste vocht in het sperma. Het is een klier die erg betrokken is bij het orgasme van de man. Stimulatie van de prostaat leidt tot het aanmaken van extra (voor)vocht en kan dus zelfs leiden tot een heftig orgasme bij de man. De prostaat wordt niet voor niets ook wel: p-spot of mannelijke g-spot genoemd.
Regelmatige massage van de prostaat verlaagt de kans op prostaatproblemen en prostaatkanker. Naast dat het erg lekker is, is het dus ook nog eens gezond. GET TO IT! Er zijn ontzettend veel speeltjes voor mannen om de prostaat te raken.

Leuk! …maar hoe vind ik de prostaat?

De prostaat ligt recht boven het perineum (dat deel tussen de ballen en de anus). Je kunt de prostaat voelen door je vinger via de anus in te brengen en het vingertopje richting de penis te buigen. De prostaat ligt dus aan de andere kant van de wand van de endeldarm. Al op zo’n 2-3 kootjes diepte vind je de prostaat. De prostaat heeft normaal gesproken ongeveer een grootte van een walnoot en de structuur is iets steviger dan het omliggende weefsel.
Het is een leuke plek om te stimuleren/masseren tijdens bijvoorbeeld een blowjob of handjob. Gebruik bij anaal altijd extra glijmiddel en forceer niets. Als het pijn doet, wil je te snel. Doe dus rustig aan, ontspan en onthoud dat je nooit teveel glijmiddel kunt gebruiken.

Prostaatmassage, -stimulators en vibrators

Er zijn veel speeltjes voor mannen die het makkelijk maken om de prostaat te stimuleren. Veel dildo’s en vibrators die zich richten op de g-spot zijn ook geschikt* voor prostaatstimulatie. Ook zijn er speciaal ontworpen toys die op hun plek kunnen blijven zitten en de prostaat perfect raken. Soms moet je deze met je handen heen & weer bewegen of juist door je bekkenbodemspieren ritmisch aan te spannen en te ontspannen (passieve toys). Sommige toys vibreren tegen de prostaat en/of het perineum en/of bewegen heen en weer binnen het lichaam (actieve toys).
Het is absoluut de moeite waard om dit plekje te ontdekken. Probeer het eerst eens met je eigen vinger of vraag je partner (je eigen houding kan ongemakkelijk zijn). Wil je de perfecte toy voor beginners? Kies dan voor de Rebel. Een van de beste prostaatvibrators op dit moment is de Vector van We-Vibe. Maar ook een vibrator zoals de Fun Factory Tiger is heel geschikt.

*Veiligheid = BELANGRIJK

Wees er zeker van dat de toy veilig is voor anaal gebruik. Er dient altijd een verbreding op te zitten die ervoor zorgt dat de toy niet naar binnen kan schieten tijdens gebruik. Deze verbreding kan zijn: een zuignap, balzak, clitorisvibrator, breder handvat of verdikking in de schacht. Op die manier zijn damesspeeltjes ook geschikte speeltjes voor mannen.
Ga je de toy nadien ook vaginaal gebruiken? Maak hem dan eerst altijd hygiënisch schoon met warm water & milde zeep en gebruik daarna een toycleaner.
Gebruik NOOIT dingen die er niet voor gemaakt zijn. Verhalen van vastzittende (of geknapte) bierflesjes, kaarsen, afgebroken komkommers & wortels en wat niet al zijn wel bekend op de SEH van het ziekenhuis. Als je het aandurft om dat soort dingen te gebruiken, durf je vast ook wel naar onze nette winkel om iets te kopen wat ervoor bedoeld is. Zoals je hebt kunnen lezen zijn er genoeg speeltjes voor mannen. Je mag ons trouwens altijd vragen of (en hoe) je iets anaal kunt gebruiken. Neem contact met ons op.

Meer anaaltoys – ook dit zijn speeltjes voor mannen!

Anaaltoys zijn naast de vibrators de populairste categorie speeltjes voor mannen en vrouwen. Anaal is eigenlijk unisex en wordt ook wel eens intiemer genoemd dan vaginale seks. Waarom? Omdat je het niet met iedereen doet en het veel vertrouwen en geduld kost. Maar het is de moeite allemaal waard! Wil je dit spannende plekje als man of met je mannelijke partner ontdekken? Kijk dan bij onze anaaltoys voor buttplugs & anaalkralen en meer!

Strap-on = POPULAIRE SPEELTJES VOOR MANNEN!

Draai de rollen eens om zodat je vrouwelijke partner jou kan laten ervaren hoe het is om anaal gestimuleerd te worden. Ontzettend populair! Voorbinddildo’s (ook wel strap-ons) behoren tot een zeer populaire productgroep in de winkel. Leuk om te ontvangen en leuk om te geven!Share Speeltjes voor mannen

Bah… het is toch een uitgang en niet een ingang? Straks kom je nog poep tegen!

Klopt, klopt… het is een uitgang. Maar het kan een erg fijn plekje zijn! En ja, je kunt 100.000 voorbereidingen treffen en nóg steeds bestaat er een kans om een beetje ontlasting tegenkomen. Risico van ‘t vak! Niet moeilijk over doen, dat kan een keer gebeuren.

Anaal spoelen / klysma 

Je kunt de kans wel verkleinen. Heb je een zeer constante stoelgang en ga je bijvoorbeeld elke dag 1x naar het toilet om te poepen? En heb je dat die dag al gedaan? Tenzij je chili con carne hebt gegeten, zit je dan waarschijnlijk wel goed. Met een vochtig toiletpapiertje of even een washandje tussen de billen door ben je GOOD TO GO!
Wil je toch meer zekerheid en/of heb je een wat onregelmatigere stoelgang? Je kunt voor de daad de endeldarm spoelen met een anaaldouche. Dit doe je gewoon met water op lichaamstemperatuur (37ºC). Vervolgens ga je naar de wc om het er weer uit te persen. Je kunt dit na een halfuurtje herhalen.
Dit is voor de gewone anale activiteiten meer dan voldoende om de kans op onaangename verrassingen drastisch te verlagen.
Vind je dat er iets mist in deze opsomming van ideëen of heb je aanvullende tips? Voel je vrij om je reactie achter te laten en misschien help je iemand anders nieuwe dingen ontdekken!