Natuurlijk hebben wij van Euphoria niet alleen voor de vrouw een top 10 gemaakt. We hebben ook een top 10 cadeautjes voor de man. We horen wel eens in de winkel dat er voor mannen niet zo veel is. Nou daar hebben ze het mis, want er is heel veel voor de man. We lichten hier de 10 meest waanzinnige speeltjes toe. Zodat jij flink wat inspiratie opdoet en je lief, of jezelf, kunt verwennen met een echt lekker cadeau.

De top 10 voor de man

  1. Play kit
  2. Mega Bator
  3. Tenga Flip Vibration
  4. Arc Wave
  5. Vector
  6. P Montion Prostaat Massager
  7. Tenga Flip
  8. Verge
  9. Turbo Stroker
  10. Tenga Spinner

De Play Kit

Dit is een waanzinnige box met daarin de Cobra Libre, de Manta, de Bootie ring en om het compleet te maken een glijmiddel en een toycleaner. De Cobra Libre is een eikelstimulator die krachtige vibraties geeft en door zijn zachte materiaal heerlijk aanvoelt. De Manta heeft een stoer uiterlijk en kan je zowel alleen als samen gebruiken. De Bootie ring is een cockring en een buttplug in één. Dat belooft dubbel plezier en dit alles is van de mooie Fun Factory lijn.

Automatische masturbator met verschillende opzetstukjes.

De Mega Bator

De Mega Bator is een automatische masturbator. Deze is zo uitgebreid dat hij nooit verveeld. Met de 3 verschillende opzetstukjes, een mondje, een kontje en een vagina, kun je er een hoop plezier mee beleven. 10 verschillend standjes in 5 snelheden en een standaard voor een tablet zo kun je ook nog je favoriete film bekijken terwijl je hem gebruikt.

Tenga Flip Vibration

Een masturbator die vibreert

Deze Tenga Flip heeft van binnenin een geweldige stimulatie. En de krachtige vibraties maken deze Tenga flip nog intenser. Daarnaast is hij ook nog een makkelijk te onderhouden. Zeker een mooi cadeau.

Luchtdruk masturbator voor mannen.

De Arc Wave

De Luchtdruk masturbator is het nieuwste speeltje voor de man. Het is een soort Womanizer maar dan voor hem. Door zijn geweldige vorm weet deze masturbator de juiste zenuwen te stimuleren en dat geeft een nieuw soort sensatie.

Een vibrerende prostaatstimulator

De P Motion Massager

De P motion Massager is een vibrerende prostaatstimulator. In de gebogen kop zit een microkogel waardoor je de trillingen direct op je P-spot voelt. In de tweede kraal zitten nog 2 rollende balletjes die voor nog meer stimulatie zorgen. Met de 5 verschillende vibratiepatronen kun je er met volle teugen van genieten.

De Vector

Een prostaatvibrator van de We Vibe die op afstand te bedienen is.

De Vector is een hele krachtige prostaatvibrator van We-Vibe. Voor mannen die opzoek zijn naar een goeie prostaatvibrator, dit is hem. De Vector heeft verschillende standjes en 2 stille motoren. Met zijn verstelbare kop en flexibele basis is hij voor elke man in de fijnste vorm te buigen. Zo kun je kiezen voor meer of minder druk op de p-spot. De Vector is ook nog via de app te bedienen.

een masturbator voor mannen

De Tenga Flip Zero

De Tenga Flip Zero is een zeer goede masturbator voor mannen. Het materiaal is zacht en voelt lekker aan maar toch ook stevig. Door het ventiel ontwerp heeft deze Tenga flip Zero een zuigend effect tijdens gebruik. Geen gewone masturbator dus. Je kunt de Flip openklappen zodat je makkelijk glijmiddel kunt aanbrengen. En hem makkelijk schoon kunt maken.

een viberende cockring die ook opstand te bedienen is

De Verge

De Verge uit de We-Vibe lijn is een oplaadbare en krachtig vibrerende ring die achter de ballen én de penis gaat. Het uitstekende stuk stimuleert het perineum. Je kunt hem ook samen gebruiken of op afstand met de gratis We-Connect™ app!

De Private Turbo Stroker

een oplaadbare penis sleeve voor de man die ook warm kan worden

Deze Private Turbo Stroker is een oplaadbare krachtige stroker een fijn cadeautje voor elke man. Hij wordt warm en dat maakt het een heerlijke stroker. De Turbo Stroker is waterdicht en dus perfect om mee te nemen onder de douche of in bad. Zijn verwarmende functie maakt dit extra lekker.

Tenga Spinner – Tetra, Hexa en Shell

een masturbator in 3 verschillende uitvoeringen

De Tenga Spinner is een andere manier van masturberen. Dit komt door het spiraal aan de binnen kant. Daardoor draait hij terwijl je hem heen en weer haalt. Er zijn drie verschillende Tenga Spinners: 01 Tetra, 02 Hexa en 03 Shell. Elke variant heeft een andere stevigheid, stimulatie en diameter. Voor ieder wat wils.

Mocht het perfecte cadeau niet in deze top 10 cadeautjes voor de man zitten. Kom dan gerust naar een van onze winkels in Heerenveen of in Leeuwarden. Wij staan klaar om samen met jou het juiste cadeau te vinden. Of je kan ook rustig op onze webshop rond kijken en daar je eventuele vragen stellen.

https://blog.euphoria-erotiek.nl/advies/top-10-kerst-cadeaus-voor-de-vrouw/