Ze zijn niet meer weg te denken: seksspeeltjes die te besturen zijn met een app op je smartphone, tablet of zelfs computer. Als je op zoek bent naar een goede vibrator met app, start dan hier. Wij hebben: full size vibrators, clitorisvibrators, penisringen, trileitjes, koppelvibrators, luchtdrukstimulators, buttplugs en prostaatvibrators. Allemaal te besturen met een app. We zetten de allerbeste toys voor je op een rij! De app-toys in ons assortiment zijn van We-Vibe. En wij zijn er fan van! Ze zijn niet goedkoop, maar wel de allerbeste. Bovendien krijg je 2 jaar garantie op je toy(s) van We-Vibe.  Bekijk hier ons hele assortiment.

We-Connect: De app voor je We-Vibe vibrators

De We-Connect App werkt met Bluetooth verbinding om je telefoon (in de buurt) direct te koppelen. Hiervoor moet je telefoon zich binnen een bereik van 5 meter bevinden. Het is  ook mogelijk om jouw verbinding te delen met anderen wereldwijd. Dan heb je internettoegang nodig.

We-Connect is de app die met alle geschikte toys van We-Vibe werkt. De app is gratis te downloaden en beschikbaar voor Apple iOS (iPad & iPhone) en Android. Wij  vinden deze app de meest gebruiksvriendelijke van allemaal. Bij vibrators met 2 motoren zijn beide motoren afzonderlijk regelbaar in intensiteit en zijn er leuke afwisselende patronen. Als je toy 2 motoren heeft, kun je ze beide op een andere manier laten vibreren. Dit voelt heel fijn!

Je kunt altijd kiezen uit 10 standaardpatronen, maar het is ook mogelijk om je eigen patronen te ontwerpen of een opeenvolging maken van je favoriete patronen. Vibraties door te vegen over het scherm, vibraties op muziek van je telefoon of vibraties op geluid opgevangen door de microfoon zijn ook mogelijk. Maar niet alle modellen ondersteunen deze extra functies.

Verbinden met We-Connect

Je verbindt je toy rechtstreeks vanuit de app heel eenvoudig via Bluetooth. Bij de eerste keer verbinden moet je de knop op je We-Vibe toy ingedrukt houden tot hij 2x kort trilt. Zo maak je hem vindbaar voor je telefoon. Eenmaal verbonden kan je los! Iemand uitnodigen om mee te spelen doe je via de knop rechtsboven. Hij/zij moet ook de We-Connect app geïnstalleerd hebben dit te kunnen doen. Heb je allebei een We-Vibe toy verbonden? Dan kan je elkaars speeltje bedienen! Binnen de app kun je ook met elkaar chatten of videochatten. Daar wordt uiteraard niets van opgeslagen.

Gratis te downloaden:
We-Connect voor iOS of Android

In willekeurige volgorde: de beste vibrators met app van dit moment

We hebben ze genummerd voor jouw overzicht, maar ze zijn willekeurig geselecteerd. Want wat jij het beste vindt, vindt iemand misschien helemaal niets. Dit zijn volgens ons de beste toys die je kunt kopen voor haar plezier, zijn plezier of voor stellen.

Alle hieronder genoemde toys zijn oplaadbaar, 100% waterdicht en van 100% body-safe siliconen.

1. Nova 2 – Duovibrator met app

We- Vibe Nova 2 met flexibele armenWe kennen de flexibele arm al van de eerste Nova. Die past zich aan elke beweging aan waardoor hij het contact met de clitoris niet verliest. Dit in combinatie met het bekende We-Vibe motortje, dat zorgt voor diepe intense trillingen maakt de Nova 2 één van de beste Rabbit vibrators ooit.We-Vibe Nova 2 is waterdicht

De Nova 2 heeft 2 flexibele armen. Dit maakt hem nog beter aanpasbaar aan jouw lichaam. Buig de dildo in de voor jou perfecte stand en zo blijft hij dan ook staan. Je kunt de motortjes in beide armen los van elkaar bedienen. De bediening werkt met 5 knoppen: Het kuiltje, een plus- en minknop voor intensiteit en 2 knoppen om door patroontjes heen-en-weer te scrollen. Met het kuiltje in het midden zet je de We-Vibe Nova aan en uit, maar kun je ook de 2 vibrators los van elkaar aan- en uitzetten. Zo kun je veel combinaties maken. De Nova 2 is waterdicht, je kunt hem dus veilig meenemen in bad!

Je kunt hem ook via de We-Vibe app besturen. Download de app, verbind hem met je Nova en je kunt zelf je vibratiepatronen maken. Of je laat hem door iemand anders besturen. Zodat je, ook als je niet bij elkaar bent, samen seksueel plezier kan hebben.

Vibrerend eitje met app - We-Vibe Jive2. Jive – Trilei met app

Een stille, krachtige vibrator met app: De Jive is geschikt voor vaginaal gebruik of externe stimulatie van bijvoorbeeld de clitoris. Dit zou onze keus zijn als je spannende spelletjes wilt spelen buiten de slaapkamer en/of wanneer jullie ver van elkaar vandaan zijn. De zeer flexibele staart is ook de antenne en werk je gewoon weg in je ondergoed.

De vibraties zijn diep en krachtig. Toch is hij fluisterstil en heel discreet te dragen. Perfect voor wanneer je hem wilt gebruiken in een restaurant of wanneer je op stap gaat.

Je kunt de Jive ook solo gebruiken door hem stiekem te dragen onder je kleding of juist tijdens het kijken van een erotische film. Of drink een wijntje en browse op je tablet in de tussentijd.

Zonder app is de Jive te besturen met de knop op z’n ‘staart’. Je hebt dan de keuze uit 10 standaardpatronen.

3. Vector – ProstaatvibratorWe-Vibe-Vector, te bedienen met app

Ook aan mannelijk plezier wordt gelukkig gedacht. We-Vibe heeft de Vector speciaal ontwikkeld voor prostaatstimulatie. De prostaat (ook wel p-spot) is de mannelijke g-spot. Je kunt die anaal stimuleren en/of via het perineum (achter de ballen) en dat is precies wat de Vector doet. Met 2 krachtige motoren (apart regelbaar) laat je elke man sidderen van genot. Heftige orgasmes of misschien zelfs wel een handsfree orgasme liggen op de loer.

De Vector is op 2 plekken te buigen in een gewenste positie. Het formaat is precies goed om de prostaat te raken. Ook is de Vector zeer geschikt voor beginners, de diameter is vriendelijk. En de vibraties kunnen van heel zacht en plagerig tot intens en hard. En dat allemaal fluisterstil!

Je draagt de Vector vibrator met app discreet onder kleding, tijdens het masturberen of tijdens de seks. Dankzij de slimme vorm blijft hij comfortabel op zijn plek. Het is op zichzelf gewoon een retegoede prostaatvibrator met nog meer mogelijkheden dankzij de app.

De Vector is te bedienen met de gratis We-Connect app, de meegeleverde afstandbediening of via een knop aan de onderkant.

4. & 5. Pivot & Verge – Vibrerende cockringen

Pivot by We-Vibe, vibrerende penisring met app

Pivot

Verge by We-Vibe

Verge

Nog meer wearables voor de man. Voor zijn en/of zijn partner’s plezier zijn er de Pivot en Verge. Het zijn vibrerende cockringen die erg krachtig en diep vibreren. Je kunt ze gebruiken om tijdens de seks de ontvangende partner te stimuleren op de clitoris, anus of het perineum. Meer plezier voor samen dus! De Verge kan ook met de vibrator achter de ballen van de drager geplaatst worden. Meer plezier voor hem: solo, tijdens seks, stiekem of op afstand.

De Verge vibrator met app wordt doorgaans gedragen achter ballen én penis en de Pivot alleen om de penis. Afhankelijk van de dikte van je zaakje kun je proberen om Pivot ook achter ballen én penis te dragen.

Naast vibreren zorgt een cockring ervoor dat er meer bloed in de penis wordt vastgehouden. Daardoor zal de penis harder, dikker en langer worden. Ook ervaren heel veel mannen meer controle over hun orgasme. Dus een grotere, hardere penis, langere vrijpartijen én vibraties. Dat zijn veel voordelen voor zoiets kleins.

Je kunt beide ringen besturen met de knop op het speeltje zelf. Je kunt dan kiezen uit 10 standaardpatronen. Wil je meer mogelijkheden? Dan gebruik je de We-Connect app.

6. Chorus – Dé koppelvibrator

We-Vibe Chorus, koppelvibratorEen van de populairste vibrators ter wereld waar het merk We-Vibe groot mee geworden is: dé We-Vibe. Na de eerste versie, de We-Vibe 2, 3, 4, 4+ én de

Sync, is er nu de Chorus De We-Vibe Chorus is ontworpen als een draagbare vibrator voor de vrouw voor tijdens de seks of solo. Elke versie zorgde voor een verbetering: deze versie is nu verstelbaar op 2 punten en ergonomischer gevormd. Bovendien is het de krachtigste én de stilste koppelvibrator ooit. Daarnaast kun je de Chorus laten meevibreren op een door jou gekozen nummer óf op omgevingsgeluiden.

Zo draag je de We-Vibe Chorus

De Chorus voor koppels bevat 2 motoren die met de app afzonderlijk regelbaar zijn. Het platte, dunnere deel is bedoeld om in te brengen (kan ook anaal) om de g-spot te stimuleren en het dikkere deel leg je over de clitoris. Dankzij de vorm en verstelbare pootjes blijft de Chorus perfect op zijn plek zitten tijdens penetratie. Je moet wel zorgen voor genoeg glijmiddel, zodat de penis hem niet mee naar buiten trekt.

Daarnaast is hij natuurlijk ook perfect als handsfree solo-speeltje te gebruiken. Of om stiekem onder kleding te dragen. Anders dan bij een trileitje profiteer je met de Chorus ook van clitorisstimulatie! De Chorus is te besturen via de knop op de toy zelf, de meegeleverde afstandsbediening óf via de gratis We-Connect app.

7. Moxie – Maak van elke slip een vibrerend slipje

We-Vibe Moxie, draagbare pantyvibratorZo draag je de We-Vibe Moxie in je slipjeIn navolging op clitorisstimulatie is er nu ook de Moxie by We-Vibe. Deze ‘panty vibrator met app’ leg je in je slip en klik je aan de buitenkant vast met het magneetje. Het gevoeligste plekje is en blijft voor de meeste vrouwen toch de clitoris. Een normaal trilei stimuleert alleen van binnenuit, maar de Moxie juist van de buitenkant. Wederom is deze toy van We-Vibe goed doordacht qua design. Hij vibreert van lekker zacht tot zeer krachtig en geeft diepe vibraties af aan de clitoris en is toch fluisterstil.

De Moxie is bedoeld om stiekem te dragen, onder je kleding. Ga ermee boodschappen doen, uit eten, naar een feestje, hardlopen, wandelen of de was ophangen. Je kunt je hele leven spannender maken met de Moxie. Helemaal als je de controle uit handen geeft aan een partner.

Je kunt de Moxie besturen met de knop op de Moxie zelf, met de meegeleverde afstandbediening of natuurlijk met de gratis We-Connect app.


8. Melt – Luchtdrukstimulator met appMelt by We-Vibe

Melt by We-VibeEn nog een clitoristopper! De Melt is een krachtige, ergonomische luchtdrukstimulator. Het tuitje van de Melt stimuleert de clitoris zonder deze direct aan te raken. Je plaatst de Melt tussen de schaamlippen en zet het ‘tuitje’ over de clitoris. Deze toy geeft je een soort sabbelend gevoel dat ongekend is. Doordat er geen direct contact is met je clitoris, wordt overstimulatie voorkomen. De weg naar het orgasme en het orgasme zelf voelt voor veel mensen een stuk intenser dan met vibrator en/of vingers. Kortom: een unieke seksuele ervaring!

De luchtdrukstimulators zijn de laatste jaren enorm populair geworden. Er zijn dus ook heel veel verschillende op de markt. Je zult je dan wel afvragen wat de Melt zo uniek maakt. Ten eerste de vorm. De Melt is ontzettend ergonomisch, zodat hij makkelijk vast te houden is in vrijwel elke positie. Én deze luchtdrukstimulator is te koppelen aan de We-Connect app. Hierdoor kun je zelf je eigen unieke patronen maken. Of je laat hem bedienen door een ander!

9. Bond – Verstelbare, vibrerende penisringVerstlbare vibrerende cockring we-vibe

We-Vibe Bond met afstandsbediening en appAlweer een penisring? Ja, maar toch weer even anders. De Bond is de nieuwste toy van We-Vibe uit dit rijtje. Het is een flexibele, vibrerende penisring van siliconen. In tegenstelling tot veel ringen is de Bond verstelbaar. Door een extra schakeltje te plaatsen, maak je de ring groter. Je kunt de ring dus ook open klikken, waardoor het omdoen een stuk makkelijker gaat dan met ringen die je om je penis en ballen heen moet trekken.
Kies zelf aan welke kant je het vibrerende stuk plaatst. Achter je ballen op je perineum, of boven op de penis zodat de clitoris van je partner gestimuleerd wordt.
De Bond is te bedienen op de ring zelf, met de afstandsbediening, of natuurlijk met de We-Connect app.

10. Ditto – Anale vibrator met app

We-Vibe Ditto: Anale vibrator met app

Last but not least, het einde, het laatste station: anaal. De Ditto is een zeer lieve (qua formaat) vibrerende buttplug voor hem & haar. Hij ziet er misschien lief uit, maar vergis je niet: er zit een krachtige vibrator in dit relatief kleine plugje! De vorm van de plug is ontworpen voor comfortabel dragen binnenin het lichaam én tussen de billen.

Perfect als extra tijdens seks of solo-sessies voor iedereen met een anus: zowel mannen als vrouwen. Maar ook leuk om stiekem te dragen onder je kleding om te genieten van anale stimulatie. Draag de We-Vibe Ditto als je de deur uit gaat en geef de controle eventueel uit handen aan iemand anders.

De Ditto anale vibrator met app wordt geleverd met afstandbediening. Hij is ook te besturen via de knop op het voetje en natuurlijk met de gratis We-Connect app.