AnalAugust is begonnen! En dat betekent dat wij het gedurende deze maand met jullie gaan hebben over anale seks. Om te beginnen ga ik het over verschillende standjes voor anale seks hebben.

Voor welk standje je ook gaat, de ene is niet beter dan de andere. Dit is geheel aan jezelf. Doe waar je je goed bij voelt, doe waar je zin in hebt en probeer eens af te wisselen. Wel is het aan te raden om geen hele ingewikkelde poses aan te nemen als je weinig ervaring hebt met anale seks. Het is dan juist heel belangrijk dat jij je lichaam goed kunt ontspannen. Dit gaat gewoonweg niet als je op je linker arm probeert te balanceren terwijl je je rechter been in je nek probeert te leggen.

Voor de anaal fanaten met weinig ervaring is het ook aan te raden om een standje te kiezen waar de ontvanger de controle heeft. Zo kan hij/zij bepalen hoe snel en hoe diep er gepenetreerd word.

1. Lepeltje lepeltje

Wat mij betreft het ideale standje, voor zowel vaginaal als anaal. Dit standje is perfect om mee te beginnen. Het kleine lepeltje kan volledig ontspannen en de leiding nemen. Probeer eens om af te wisselen met de houding van je benen ten opzichte van je lichaam voor hele andere sensaties!

anale seks lepeltje lepeltje

2. Op z’n hondjes

Deze lijst is natuurlijk niet compleet zonder doggy style. Vooral voor diepe penetratie is dit standje perfect. Leun lekker op je handen of je ellebogen of pak de rand van je bed beet!

Standjes anale seks

3. Missionaris

Need I say more. Dit standje is bij iedereen bekend en wordt vaak als saai bestempeld. Maar het tegendeel is waar. Het is zo ontzettend intiem doordat je elkaar makkelijk beet kunt houden en aan kunt kijken. Ook voor anale seks is dit standje perfect aangezien de bottom ook weer volledig kan ontspannen.

4. De neerwaartse zeester

Een soort van combinatie tussen doggy en omgedraaide missionaris. Voor beide een relaxed standje, waarin de ontvanger zich helemaal over kan geven. Probeer dit standje ook eens met een kussen onder je buik!

5. Cowgirl/ cowboy

Of je nou voor de gewone cowgirl gaat, of voor de reverse versie (elkaar niet aankijkend, maar andersom) dit standje is geschikt als je net begint met anale seks maar ook als je meer ervaring hebt. Degene bovenop heeft de volledige controle over het tempo en de diepte van de penetratie.

6. Drilboor

Uuuh, de drilboor? Say whaaat? Dit standje is niet geschikt voor beginners en ook niet voor de houten harken onder ons. Maar ontzettend leuk voor de gevorderde anaal liefhebbers. Bij dit standje ligt de ontvanger op de rug/schouders met de benen in de lucht. De gever staat er gehurkt boven en kan de benen vast houden voor extra stevigheid.

Het beste standje voor anale seks is geworden?!

Dat is voor iedereen anders. Probeer van alles uit, misschien heb je wel inspiratie op kunnen doen uit deze lijst. Je zult er dan snel genoeg achter komen wat voor jou het beste standje voor anale seks is! En die is vast anders dan die van je overburen ;)

Wil je meer weten over anale seks, welke speeltjes geschikt zijn bijvoorbeeld? Dit en nog veel meer lees je de komende maand op de website. Om niks te missen klik je op het hartje links onderin  om je aan te melden voor onze nieuwsbrief. En Klikkerdieklik zo vanuit je mail naar de nieuwste blogs!