Nee, seksualiteit kent geen vaste leeftijd. Er is ook géén wettelijke leeftijdsgrens voor de meeste* erotische producten. Bij Euphoria vinden wij dan ook dat iedereen die serieuze interesse heeft in onze producten of winkel van harte welkom is in onze winkel en op onze website. Ben jij geïnteresseerd in onze producten of wil je graag even rondkijken, advies vragen of iets kopen? Dan ben jij van harte welkom!

Onze website staat geclassificeerd als een erotische website. Als ouders/voogd een speciaal filter op hun browser hebben zal deze website, als het goed is, geblokkeerd worden. Daar is Euphoria niet verantwoordelijk voor. Heb je vragen over ons beleid hierop? Je mag ALTIJD contact met ons opnemen via de contactpagina.

*Met uitzondering van 2 categorieën: bondage-artikelen en libidomiddelen. Artikelen uit deze categorieën zijn voor personen jonger dan 18 jaar verboden om aan te schaffen. Deze artikelgroepen vereisen een hoger verantwoordelijkheidsgevoel waar nog niet alle tieners over beschikken.