Heerenveen

Parkeer je auto in de Geerts Willigen parkeergarage. Vanuit de parkeergarage is het 1-2 minuten lopen naar Euphoria. Je parkeert daar voor hetzelfde lage tarief als op straat.

Betaald parkeren op straat: bijvoorbeeld in de Nieuwstraat, de Heideburen of op de Kerkstraat.

Als je uit de Geerts Willigen parkeergarage komt, loop dan door de Schoolsteeg (naast de Wok Oriental) richting de Lindegracht. Sla na de steeg linksaf en na ±50 meter lopen stap je bij Euphoria naar binnen.

De dichtstbijzijnde gratis parkeerplaats zijn P2 bij het Abe Lenstra Stadion (5 minuten lopen) of bij de McDonalds Heerenveen. Vanaf daar is het 10-15 minuten lopen naar Euphoria.

Leeuwarden

In het centrum van Leeuwarden parkeren is lastig omdat er vrij weinig ruimte is. Daarom is op de meeste plekken alleen kort parkeren toegestaan.

De dichtsbijzijnde parkeergarage is Zaailand die vind je op Zaailand 5 in Leeuwarden. Parkeergarage Hoeksterend op het Hoeksterpad 3 is net iets verder weg maar goedkoper.

Wil je echt goedkoop parkeren dan kun je ook parkeren op het parkeerterrein Fonteinland (€0,70 per uur, en een dagtarief van €3,50). Je kunt bent dan via een leuke wandeling langs het water of door de binnenstad in ongeveer 20 minuten bij onze winkel.