Er zijn heel veel redenen om een glijmiddel te gebruiken. Bij Euphoria verkopen we veel glijmiddelen van Pjur – en met een reden: Het is fantastisch glijmiddel van de hoogste kwaliteit! Maar er zijn zoveel verschillende soorten en ingrediënten. We snappen dan ook goed dat je door de bomen het bos niet meer ziet qua glijmiddelen. Daarom nu in 10 korte stappen een toelichting op de MED glijmiddelen van Pjur.

1. Pjur MED zijn premium producten voor bewuste mensen

Leef jij in de moderne wereld en denk jij goed na over je gezondheid? Maak dan ook de keuze voor Pjur MED. Alleen de meest pure ingrediënten van de hoogste kwaliteit worden gebruikt in de MED reeks. Perfect voor de mensen die bewust hun gezondheid bezig zijn.

Pjur MED producten worden gemaakt in Duitsland en zijn gecertificeerd als Medisch Hulpmiddel. Dat wil zeggen dat ze voldoen aan de hoge veiligheidseisen van de EU, FDA (US) en TGA (AU) voor producten die je IN je lichaam gebruikt. Al deze producten zijn dus 100% veilig voor je lichaam. Hierdoor kun je zonder zorgen je seksuele grenzen verkennen.

10 dingen die je moet weten over Pjur Med Glijmiddelen

2. Hyaluron in glijmiddel

Pjur MED Repair Glide - Glijmiddel met hyaluron.

Aan sommige waterbasis producten van Pjur MED is hyaluron toegevoegd. Zoals bij de Repair Glide. Hyaluron kan grote hoeveelheden water binden. Hierdoor worden er kleine ‘kussentjes’ van water gevormd die de glijcapaciteit sterk verbeteren.

Daarnaast heeft hyaluron ook een regeneratieve en vochtinbrengende werking op de huid en slijmvliezen. Dit zorgt voor een soepele, flexibele en sneller herstellende huid.

3. Jojoba in Pjur MED glijmiddel

Aan een aantal siliconenbasis producten van Pjur MED is jojoba-extract toegevoegd. Zoals bijvoorbeeld bij de Soft Glide. Jojoba heeft een verzachtende en voedende werking op de gevoelige slijmvliezen in de erogene zone. Beleef zelf hoe zacht en glad de huid hiervan wordt.

4. Wat doet Aloe Vera in glijmiddel?

Het sap van de aloe vera plant wordt aanbevolen om wonden te behandelen. Aloe Vera kan namelijk zorgen voor celregeneratie en heeft een helende werking. Ideaal dus tegen kleine wondjes in de erogene zones. Daarnaast is het ook een vochtinbrenger is veel cosmetische producten. Het houdt de huid soepel.

5. Provitamine B5 of Panthenol

Provitamine B5, ook wel bekend als panthenol kan vocht aan zich binden en heeft daarnaast een ontstekingsremmende werking en helende eigenschappen. Je kunt dit vinden in de Pjur Med Aftershave. In andere cosmetische producten helpt panthenol voorkomen dat de huid uitdroogt. Het kan ook een geïrriteerde huid verzachten.

6. Eikenschors extract

Eikenschors extract is een natuurlijk middel. Wanneer je dit combineert met panthenol heeft het een verzachtende werking op de huid. Bovenal kan het overgevoeligheid verminderen. Hierdoor heeft het o.a. een zeer goede werking op het voorkomen van te snel klaarkomen van de man. Het is daarom verwerkt in de PRO-LONG spray.

7. Huidvriendelijk, diervriendelijk en dermatologisch getest

Alle glijmiddelen van Pjur MED zijn zéér vriendelijk voor de huid en dermatologisch getest. Ze bevatten geen parrafine, parabenen of kleurstoffen. Bovendien zijn ze smaakloos en geurloos. Ze bevatten NOOIT zaaddodende ingrediënten en zijn allemaal veilig voor gebruik met latex condooms.

Pjur MED Vegan Glide is een veganistisch glijmiddel. Dat houdt in dat uitgebreid is onderzocht en geconcludeerd dat géén van de ingrediënten op dieren getest is en er geen dierlijke ingrediënten in zijn verwerkt. Daarom mag dit hoge kwaliteit waterbasis glijmiddel het label Vegan dragen.

8. Conserveermiddel – vreemd?

Nee. Dit is absoluut niet vreemd. In alle glijmiddelen op waterbasis zitten conserveermiddelen. Dit is nou eenmaal een vereiste, want water kan namelijk bederven. De conserveermiddelen die Pjur kiest voor de MED-producten zijn echter van de allerhoogste kwaliteit en 100% veilig voor je lichaam.

De siliconenbasis glijmiddelen zijn vrij van conserveermiddelen.

9. Pjur MED helpt tegen vaginale droogheid

Pjur MED producten dragen allemaal bij aan het verhelpen vervelende klachten van vaginale droogheid. Een taboe onderwerp, maar een veelvoorkomend probleem! De oorzaken zijn zeer divers, maar de oplossing is simpel: Pjur MED. De Pjur MED Premium Glide is buitengewoon perfect voor tijdens de seks, maar ook als dagelijkse verzorging en bevochtiger van je vagina.

Het sluit de poriën niet af, maar voelt de hele dag zacht en glad aan. Elke vrouw heeft wel eens last van vaginale droogheid. Kies daarom voor de juiste oplossing en merk zelf het ongelofelijke effect op je dagelijkse leven.

10. Last but not least: brengt meer plezier in de slaapkamer

Naast al deze nuttige eigenschappen is glijmiddel vooral een leuke manier om seks en masturberen nóg leuker en lekkerder te maken. Laten we dat niet vergeten! Alles voelt plezieriger aan met een glijmiddel van hoge kwaliteit. Vingeren, aftrekken, orale seks, toys en penetratie: alles voelt gewoon beter mét glijmiddel.

Pjur MED is de crème de la crème van glijmiddel en andere intieme producten. Ontdek het zelf en geniet!