Pjur Aqua glijmiddel fles

Hallelujah! Glijmiddel! Als je nog nooit glijmiddel hebt gebruikt: Je weet niet wat je mist. Ik vind het in ieder geval geweldig spul. Mijn favoriete glijmiddel is er een van Pjur, namelijk Pjur Aqua glijmiddel.

Waarom glijmiddel?

Het is glad, het is nat en je glibbert alle kanten op met fijn glijmiddel. Seks (en vooral anale seks) gaat veel soepeler en het is een fijne toevoeging als je zelf niet veel vocht aanmaakt. Last but not least: stroeve seksspeeltjes glijden zo overal naar binnen.

Seksspeeltjes!

Je hebt verschillende soorten glijmiddel. Siliconenbasis glijmiddel kun je het beste gebruiken voor masseren. Glijmiddel op waterbasis is weer het beste voor met seksspeeltjes. Wil je precies weten wat de verschillen zijn? Hier kun je het teruglezen.

Natuurlijk wil ik mijn glijmiddel wel kunnen gebruiken samen met speeltjes. Ik werk niet voor niets bij Euphoria… I love toys! Je kunt samen met seksspeeltjes het beste voor een soort op waterbasis kiezen.

Ik wil het graag gebruiken met glijmiddel, daarom is Pjur Aqua mijn favoriete glijmiddel. Er zijn wel meer soorten glijmiddel van Pjur die ook op waterbasis zijn. Bijvoorbeeld Woman Nude, Woman Aqua, MED Sensitive of MED Natural. Die zijn allemaal fijn om te gebruiken wanneer je een gevoelige huid hebt. Ook als je liever een nóg gladder glijmiddel wil of liever een versie hebt speciaal voor vrouwen moet je bij een van deze varianten zijn.

Om eerlijk te zijn vind ik de Pjur Aqua zoals hij is al heel erg fijn om te gebruiken. Zelf heb ik geen last van een gevoelige huid en heb geen ander speciaal glijmiddel nodig. Veel mensen houden niet van verandering en zo ben ik eigenlijk ook een beetje. Waarom zou je ander glijmiddel nemen als Pjur Aqua al perfect werkt?

Pjur Aqua is ook nog eens verkrijgbaar in grotere verpakkingen dan de andere soorten. Hoe groter de verpakking, hoe voordeliger. Fijn voor je lichaam en voor je portemonnee.

Nadelen?

Glijmiddel

Of er ook nadelen aan Pjur Aqua glijmiddel zitten… daar moet ik toch even goed over nadenken. Ik vind het enige nadeel dat je het eigenlijk niet zo goed kunt gebruiken voor een massage. Het droogt wat sneller op dan een glijmiddel op siliconenbasis. Dat vind ik wel jammer, maar daar heb je dan weer Pjur Original voor.

Pjur Aqua is dus mijn favoriete glijmiddel! Een supergladde toevoeging tijdens de seks, fijn met speeltjes én natuurlijk wat voordeliger dan de andere soorten.