Flexibele siliconen cockring

Flexibele siliconen cockring


In deze post leggen we je kort uit waarom een cockring gebruiken leuk(!) en zelfs nuttig kan zijn. Er heerst veel onwetendheid en bij sommige mannen zelfs een beetje angst over het gebruik van een cockring. Zo denken sommige mensen dat het pijn doet om een cockring te dragen of dat het erg ongezond is. Niets van dat al! Als je weet wat je doet…!

Waarom een cockring dragen? Wat is een cockring en waar zorgt het voor?Waarom een cockring - zwellichamen penis

Een cockring wordt ook wel penisring genoemd. Ze bestaan al jaren en in allerlei vormen en maten. Maar waar zorgt zo’n cockring nou voor? Daarvoor moet je eerst weten wat er gebeurt als een penis stijf wordt. Wanneer een man opgewonden raakt vullen de zwellichamen in de penis zich met bloed. Daardoor groeit de penis doorgaans in lengte en dikte en spreken we van een erectie. Het bloed in de penis wordt met elke hartslag ververst. Nieuw zuurstofrijk bloed blijft door je penis stromen.
Een cockring dragen zorgt ervoor dat de afvoer van het bloed uit de penis in zekere mate wordt afgeknepen: dit afhankelijk van strakheid en materiaalkeuze (hierover straks meer).  Hierdoor zal er meer bloed in de penis blijven zitten en de zwellichamen dus voller zijn. Dat zorgt dus voor dikkere, langere en hardere erecties. Wil je dat? Ja! Dat wil je! Jij en je eventuele partner zullen versteld staan van die extra manpower. Je erectie krijgt meer oempf en dat voel en zie je beide.

Wat voor invloed heeft een cockring op je orgasme?

Naast deze extra dosis manpower voor je penis ervaren heel veel mannen extra veel uithoudingsvermogen tijdens de seks. Meer controle over hun orgasme. Zoals je misschien wel weet is het in de wereld (gemiddeld) oneerlijk verdeeld – mannen komen vrij snel klaar terwijl vrouwen er vaak langer over doen. De gemiddelde man kan daarom wel een steuntje in de rug gebruiken voor wat extra uithoudingsvermogen.Caucasian man hand grasping on bed. He is alone in bed
En daar blijft het niet bij! Omdat de zwellichamen in je penis dus extra opzwellen wordt ook de plasbuis wat krapper. Hierdoor zullen orgasmes ook een nieuwe dimensie krijgen. Naast dat je een cockring je orgasme uitstelt (wat ook al goed is voor de intensiteit) voelt het nog intenser aan. Dat belooft dus heftig klaarkomen!

Wat is een goede plek voor het dragen van een cockring?

Waar draag je een cockring en waarom?Dat mag je helemaal zelf weten! Veruit de meest gekozen en de meest comfortabele plek (vinden wij) is om hem zo dicht mogelijk tegen je lichaam te dragen achter zowel ballen als penis. Op die manier profiteer je ook het meest van de verbetering van je uithoudingsvermogen.
Maar je kunt een penisring ook alleen om je penis dragen, vlak achter je eikel of zelfs meerdere verdeeld over de schacht. Je kunt sommige cockrings ook goed als ballstretcher dragen. Dan druk je de ballen een beetje omlaag. Ook dat doet geen pijn maar geeft een extra sensatie tijdens je orgasmes. Bovendien wordt het spelen met de ballen extra makkelijk en fijn. Je moet uiteraard wel zorgen voor een goede maat voor de juiste plek. Hierover verderop meer!

Verschillende materialen cockring – wat is het verschil?

Mister B Stainless Steel cockring


Oxballs UltraBalls