JNaja Review RoodJNaja Review ZwartJNaja Review Wit

Hans is een vaste klant van Euphoria. Hans deelde zijn JNaja review over de JNaja die hij recent gekocht had bij Euphoria:

Na verschillende ringen te hebben geprobeerd heb ik nu de perfecte ring gevonden: hij zit fantastisch door de uitstekende pasvorm. Ik draag hem de gehele dag en het geeft een zeer prettig gevoel doordat het perineum constant gestimuleerd wordt. Met deze cockring krijg ik de perfecte erectie: dikker, steviger en langer! De erectie is ook zeer langdurig en tevens kan ik de zaadlozing langer uitstellen. Voor mij dus de perfecte cockring.

Als toevoeging daarop, gaf Hans in zijn JNaja review ook dit mooie compliment nog eens aan:

Ik heb alle penisringen die ik al had de deur uitgegooid. Geen één van mijn vorige ringenzat zo comfortabel als de JNaja en geen één van mijn vorige ringen had hetzelfde resultaat als de JNaja als het gaat om: een sterkere erectie, controle over je orgasme en een mooiere erectie! Ik draag hem de hele dag!

Wat is de JNaja

De JNaja van Velv’Or is een penisring die ergonomisch gevormd is: hij volgt dus de contouren van je lichaam. De JNaja kun je de hele dag dragen, zodat je #EnRinged bent!* Het deel dat naar achteren wijst, geeft de hele dag een prettige massage van je perineum. Je wordt je meer bewust van je mannelijkheid door het #EnRinged zijn en je zaakje wordt ook nog eens lichtelijk naar voren gedrukt, zodat je broek wat beter gevuld is!
Wanneer je een erectie krijgt zal de JNaja ervoor zorgen dat je erectie dikker, steviger, langer en indrukwekkender is! De JNaja knelt de bloedafvoer uit de penis comfortabel af en geeft tijdens een erectie nog meer druk op het perineum: daar ligt de basis van je erectie! Het druk geven zorgt voor een keiharde en indrukwekkende erectie!

KOOP DE VELV’OR JNAJA VANDAAG NOG BIJ EUPHORIA.FRL

of lees hier meer over de JNaja

Over de service van Euphoria had Hans het volgende te zeggen:

Hans over Euphoria:
Goed advies voor het gebruik van het door mij gekochte artikel en werd op de hoogte gehouden van de voortgang van mijn bestelling. Prima!

*De werkelijke tijdsduur van het comfortabel dragen kan per persoon verschillen. We adviseren om altijd goed naar je eigen lichaam te luisteren!