De wandvibratorBeste kleine wandvibrator rosegoud

Wat in 1960 begon als een fijn massageapparaat voor zere spieren, is inmiddels een van de bekendste seksspeeltjes geworden. We hebben het natuurlijk over de wandvibrator! In deze blog lees je van alles over de wandvibrator. Hoe gebruik je zo´n ding eigenlijk? Waar is een wandvibrator voor en wat kun je ermee? Je leest hier het beste eerlijke advies over de wandvibrator.

Een wandvibrator bestaat uit twee delen, een handvat met knoppen en aan het uiteinde een dikke bol. Daarom wordt hij door sommige mensen ´de microfoon´ genoemd. Hij is een stuk groter dan andere vibrators, daardoor is er meer ruimte voor een groter motortje. Het is dan ook niet gek dat wandvibrators de echte krachtpatsters onder de vibrators zijn. Een vibrator vol power dus! Met de grote kop stimuleer je je penis, toompje, eikel, tepels, clitoris of andere delen van je lichaam. Eigenlijk alles wat aan de buitenkant van je lichaam zit kun je verwennen met een wandvibrator. Voor inwendig gebruik is hij wat minder geschikt, door de grote kop is hij namelijk te groot om in te brengen en vaginaal of anaal te gebruiken.

Opzetstukken

Wil je je wandvibrator ook kunnen inbrengen, dan kun je een opzetstuk gebruiken. Een opzetstuk schuif je over de kop van de wandvibrator heen, of je draait de kop eraf en schroeft het opzetstuk er weer op. Zo tover je je wandvibrator om in een andere soort vibrator. Scheelt ook nog eens een hoop geld, omdat opzetstukken vaak veel goedkoper zijn dan de normale variant.

Opzetstukken zijn er in veel verschillende soorten:

  • Een masturbator of stroker
  • Een bol met nopjes of ribbels
  • Een g-spot vibrator
  • Een anaalvibrator
  • Een duovibrator

Soorten wandvibrators

Denk je nou: dat is lastig kiezen! Dat snap ik helemaal, we hebben op dit moment namelijk 15 wandvibrators in het assortiment. We helpen je natuurlijk graag met wandvibrator advies in de winkel, maar ik kan je ook een eind op weg helpen met onderstaande tips:

Zwarte wandvibrator met grijze kop en snoer

Het formaat is een persoonlijke voorkeur. Kleine wandvibrators zijn minder zwaar en je krijgt er geen vermoeide handen van. Je hand of arm wordt na een tijdje moe of ze zijn lastig mee te nemen. Ze zijn daarintegen wel weer het meest krachtig en kunnen het hardste trillen. Kleinere wandvibrators hebben iets minder kracht (maar nog steeds genoeg voor de meeste mensen). en zijn lichter en makkelijker mee te nemen. Goede kleine wandvibrators zijn de Le Wand Petite Massager of de Palmpower Recharge.

Oplaadbaar of met een snoer. De meeste wandvibrators zijn oplaadbaar. Veel mensen vinden een snoer niet heel sexy, maar er zitten ook een paar voordelen aan. Zo gaat hij nooit leeg en zijn de vibraties het hardste. Met een oplaadbare wandvibrator heb je meer bewegingsvrijheid. Je kunt hem overal gebruiken, zelfs als je geen stopcontact in de buurt hebt. Een goede wandvibrator met snoer is de Le Wand Plugin, ook is er de Le Wand Oplaadbaar. Deze trilt net zo goed als de plugin versie, maar dan zonder snoer.

Knopjes. Daar sta je vaak niet bij stil, maar de bediening van de knoppen is heel belangrijk. Veel vibrators hebben één knop om hem te bedienen. Deze wordt gebruikt om hem aan en uit te zetten, maar ook om door de standjes heen te scrollen. Dat werkt goed en is prima, maar zodra je van standje 5 weer terug naar stand 4 wil, moet je door alle andere standen heen om weer een terug te gaan. Dat kan nog handiger, namelijk met een vibrator met + en – knoppen. De Le Wand vibrators en de Doxy XXL Massager hebben plus en min knoppen.

Ben je op zoek naar een goede wandvibrator en heb je advies nodig? We kunnen je er in de winkel of online nog veel meer over vertellen.

Hoe gebruik je een wandvibrator?

Je hebt een wandvibrator gekocht, maar hoe gebruik je die dan? Daar kan ik kort over zijn: Hoe jij wil!
Je kunt een wandvibrator op verschillende plekken op je lichaam gebruiken. Voor een klassieke massage van je nek of rug, maar dus vooral ook voor je (of je partners) clitoris, eikel, toompje, tepels etc. Experimenteer erop los en kijk wat je fijn vindt. Neem er rustig de tijd voor om je eigen lichaam te ontdekken. Sommige mensen houden namelijk van directe stimulatie, anderen doen het er liever een beetje naast. Dan trilt het wel door, maar voelt het niet te intens. Als een wandvibrator direct op je huid te intens aanvoelt, dan kun je er ook wat tussen leggen. Gebruik hem over je ondergoed, joggingbroek, handdoek of deken. Door er iets tussen te leggen worden de vibraties wat gedempt en voelt het wat zachter.

roze wandvibrator met glitters

Een andere tip die ik je wil meegeven is: gebruik glijmiddel! je associeert glijmiddel misschien snel met een vibrator die je inbrengt, dat moet immers goed glijden. De kop van een wandvibrator is vaak gemaakt van siliconen, dat kan droog een beetje stroef aanvoelen. Daarom is het ook een aanrader om glijmiddel te gebruiken. Gebruik dan wel glijmiddel op waterbasis, dit tast de kop van de vibrator niet aan.

Conclusie

Er bestaan verschillende soorten wandvibrators. Met en zonder snoer, grote kop of kleine kop. Je weet nu hoe je een wandvibrator gebruikt en waar je op moet letten als je er een gaat kopen. Wil je toch nog meer tips? In onze winkels geven we je het beste advies over wandvibrators!

Bron