Ben je nieuwsgierig naar de Manta van Fun Factory? Wil je weten hoe je creatief met je Manta bent? Ik ga je er van alles over vertellen.

De Specs

De Manta is een mooie, makkelijk te gebruiken masturbator voor de man.
Hij ligt prima in de hand en is niet te zwaar. Hij weegt 242 gram, is 18 cm lang en 5,2 cm breed, waterproof en usb oplaadbaar. Er zitten 12 verschillende snelheden (vibraties) op en hij is er in twee verschillende kleuren, groen en blauw. Er zit een ring aan de onderkant van de Manta waardoor je hem goed vast kan houden. Zelfs als je een beetje knoeit met glijmiddel.

Samen? Ok, hoe dan?

Fun Factory Manta samen gebruiken

Je kunt ook prima samen creatief met je Manta zijn. Je kan hem gebruiken voor een onvergetelijke blowjob. Dan leg je hem onder tegen de ballen van je partner aan en geeft je hem een onvergetelijke pijpbeurt.
Of je schuift hem over de schacht tegen de ballen aan en laat hem dan met behulp van glijmiddel heen en weer bewegen over de hele penis.
Houdt hem wat langer aan de achterkant van de penis voor een heerlijk deep throat gevoel.

Tijdens de seks met je partner kun je van de penis een vibrator maken. Als je hem tegen de ballen aanhoudt dan krijgt je partner ook dat vibrerende gevoel erbij. Dat is heel lekker.

Om de vibraties van de motor nog heftiger te maken heeft de Manta vleugeltjes. Ook de vrouw kan hem gebruiken voor stimulatie van de clitoris. Zet gewoon de vleugeltjes tegen je clitoris aan.

Meer info

https://youtu.be/qcFjOpmC09c

Ik wil je ook nog vertellen dat er aan de binnenkant van de Manta ribbels zitten die het glijmiddel op zijn plaats houden. Voor de Manta gebruik je glijmiddel op waterbasis.

Net als op alle Fun Factory Toys zit ook op de Manta 2 jaar garantie.
Natuurlijk zijn er meer masturbators voor mannen alleen deze kun je ook samen met je partner gebruiken. Daar is deze Manta uitermate geschikt voor. Makkelijk te bedienen want er zitten 3 knoppen op.  Eén om hem aan te zetten en een plus en een min knop voor de verschillende standjes. O echt hoor, een regelrechte aanrader!

Ben je nieuwsgierig geworden naar de Manta? Bestel hem online of kom binnenkort langs in een van onze winkels in Heerenveen of Leeuwarden.
Of lees wat Candy van de Fun Factory Be One vindt.