We hebben dit artikel niet meer in het assortiment maar we hebben wel andere luchtdrukstimulators.
Na de Penguin en de Penguin Next Generation hebben we besloten ons te richten op het merk Womanizer. De kwaliteit is namelijk veel beter. Naast de top kwaliteit Womanizers hebben ze ook de budgetlijn Romp uitgebracht. Deze zijn vanwege de prijs vergelijkbaar met Satisfyer maar de kwaliteit is vele malen beter.

Reviewer: Dalinda
Naam product: Satisfyer Pro Penguin
Merk: Satisfyer
Oplaadbaar: Ja
Prijs: Uit assortiment – Beter alternatief: De Shine of de Switch
Formaat: Totale lengte is 13cm
Score: 9

Satisfyer Pro Penguin Next Generation Review

Jeej ik mag weer wat ophalen!
Ik huppelde zowat naar binnen bij Mark, ik had er weer zin in! En ik wist dat het iets van mijn verlanglijstje was: een luchtdrukstimulator!
Sinds ik er over gelezen had leek het me al heel interessant en leuk om er 1 te proberen. En nu was het zover!

Pro Penguin van Satisfyer: eerste indruk

Satisfyer Pro Penguin review Euphoria Testpanel

Ik kreeg het doosje van Mark en kon alleen maar denken dat het toch wel kleiner was dan verwacht. Maar hé, het hoeft natuurlijk ook alleen maar om je clitoris te passen… De verpakking is trouwens een mooie no-nonsense verpakking. Een netjes wit doosje en er staat een plaatje op van de Pro Penguin. Verder valt daar niks over te zeggen.
Ook zit er een boekje bij met wat instructies, gewoon prima allemaal!

Alweer gelukt! – met de Pro Penguin
Nu weet ik het zeker, Mark doet het er om! Maar dat leg ik zo wel uit.
De Pro Penguin is gemaakt van ABS en Siliconen. Het dopje dat over je clit heengaat is van siliconen. Het handvat (eigenlijk alles wat roze is) voelt lekker glad en zacht aan. Ik vind de vorm van de Penguin echt heerlijk in de hand liggen. De Satisfyer is oplaadbaar via een magneetje aan de achterkant en dit zorgt ervoor dat hij volledig waterproof is. Dus mocht je willen kan je hem mee nemen in bad!

Satisfyer Pro Penguin review Euphoria TestpanelDus waarom “alweer“? Toen ik me aanmelde als reviewer hoopte ik al op nieuwe ervaringen in de slaapkamer! Maar dat ik bij elke toy zoveel nieuwe dingen zou voelen had ik nooit verwacht (of gehoopt)!
De eerste keer dacht ik nog dat het toeval was… Maar ik kan nu met volle zekerheid zeggen dat de Satisfyer mij elke keer binnen een paar minuten tot een (squirtend) hoogtepunt brengt!
Wel vind ik dat deze niet zo intens is als bij andere toys. Of dit komt doordat het zo snel is of dat ik toch trillingen mis weet ik niet. Maar mijn orgasmes zijn minder heftig of diep.

Bediening van de Pro Penguin

De Satisfyer lijkt maar 1 knop te hebben, maar dat is niet helemaal zo. De grote witte knop bestaat eigenlijk uit twee knopjes. Aan de onderkant van het witte gedeelte kan je hem aan drukken. Als je hem daarna een paar sec ingedrukt houd daar gaat hij ook weer uit. Met de bovenkant bepaal je hoe hard hij moet (tja wat is het?) zuigen. De Penguin heeft 11 niveau’s, maar ik heb die nog niet allemaal geprobeerd. Bij trap 9 à 10 wordt het mij al bijna teveel.

Toch vind ik het jammer, als je een toy 2 knopjes geeft, zorg er dan voor dat je ook terug kan scrollen door het menu. Want word het je nu teveel dan moet je of doordrukken naar 11 en dan weer naar 1. Of je moet hem uit doen en dan weer aan en bij 1 beginnen. En ik kan je vertellen dat het best heftig voelt als je iets te ver gaat.
– Opmerking van Euphoria: de Womanizers hebben allemaal WEL een plus- en minknop. –

Schoonmaken van de Pro Penguin

Qua onderhoud is hij wat makkelijker. Het witte siliconen kapje wat om je Satisfyer Pro Penguin review Euphoria Testpanelclit gaat kan er heel makkelijk uit. Iets te makkelijk zelfs, want ik had het idee dat hij gewoon niet goed paste. Als ik klaar was met het gebruik en ik wou hem schoonmaken en opbergen lag het kapje er al steeds uit. Het is dus erg praktisch om een setje reserve te kopen want ze zijn best klein die kapjes. Alhoewel ik hem al een tijdje heb en het kapje nog niet kwijt ben. Maar ik berg hem dan ook netjes na gebruik op in een toy bewaar zakje.

Verder kan je hem helemaal onder water houden dus schoonmaken is erg makkelijk.

Plus- & minpunten – Satisfyer Pro Penguin

Pluspunten
+ Ik kom er snel van klaar
+ Makkelijk schoon te maken
+ Ligt heerlijk in de hand
+ Heel licht! 0.20 KG
+ Geen weekmakers
+ Oplaadbaar (in 3 uur opgeladen)

Minpunten
– Het kapje valt er snel af
– Orgasme is wat minder intens

Mijn conclusie over de Pro Penguin

Ik ben helemaal blij met mijn Satisfyer Pro Penguin en hij is zeker een van mijn favorieten van dit moment. Heerlijk om “even snel” een orgasme te krijgen.

En ik raad hem dus zeker aan voor iedereen (vergeet alleen niet een setje reservekapjes, je wil niet zonder zitten)

Tot de volgende review!

Groetjes,
Dalinda

Je kunt de Satisfyer Pro Penguin dus helaas niet meer kopen bij Euphoria. Ben je toch enthousiast geworden? Ons advies is: koop een Womanizer. Gaan veel langer mee en bieden je nóg meer plezier dan de Satisfyers.


Satisfyer Pro Penguin Next Generation ReviewSatisfyer Pro Penguin Next Generation Review