Betaald krijgen om sekstoys te testen? Dat is een droombaan! Zie je het al voor je? Elke week krijg je pakketjes binnen met nieuwe speeltjes en heb je een kast vol met je eigen persoonlijke collectie. Je werk is letterlijk en figuurlijk genieten. In Nederland en België zijn maar een handvol bloggers die reviews van seksspeeltjes schrijven, maar dat doen ze goed. Ze helpen mensen een keuze te maken om een speeltje wel of juist niet aan te schaffen. Je kunt een vibrator natuurlijk niet eerst zelf testen voordat je ´m koopt. Daarom is het fijn om alvast een review te lezen. Niet iedereen vindt hetzelfde fijn en het ene lichaam is het andere niet, maar ze kunnen je wel vertellen of het een goed speeltje is en of het voor de meeste mensen kan werken.

Naast dat je het leuk moet vinden om sekstoys te gebruiken moet je er ook goed over kunnen schrijven. Na het testen en genieten begint het echte werk namelijk pas, het schrijven. Je komt er helaas niet vanaf met een ´voelt lekker, kan hard trillen´. Er zijn namelijk ontzettend veel eigenschappen die positief of negatief kunnen zijn aan een seksspeeltje.

Denk dan aan:

  • De knopjes, hoeveel knoppen zitten erop, zitten ze op een logische plek, zijn ze makkelijk voelbaar en te bedienen, ook met glibberige vingers?
  • Aantal standen, zijn er steady vibraties of patroontjes en hoeveel dan? En is de volgorde een beetje logisch?
  • Veiligheid, is een speeltje waterdicht en is het materiaal veilig (of poreus, of met weekmakers?)
  • De trillingen, trilt een speeltje hard of zacht, diep of oppervlakkig, buzzy of rumbly?
  • De vorm, op welke manier kun je dit speeltje gebruiken, is het geschikt om de g-spot te stimuleren, geschikt voor anaal of is het juist een pinpointspeeltje voor de clitoris?
  • De prijs, is deze in verhouding met de kwaliteit? Elke cent waard of kun je beter verder sparen en een betere kopen?
  • Opladen, hoe laad je een speeltje op (en is dat handig of gepruts)?
  • Schoonmaken, zitten er allemaal ribbeltjes op het speeltje waar vuil in kan zitten of kun je hem gemakkelijk onder de kraan schoonspoelen?
  • Is het wat? En last but not least natuurlijk de ervaring zelf, hoe doet ie het en is het een aanrader?

Er zijn dus een hoop punten om op te letten tijdens het testen van een speeltje en het zelf kopen van een speeltje. Er zijn in Nederland en België ook een aantal sekstoytesters. Wij hebben het geluk om samen te werken met Luna, Ruud en Ilona en ze af en toe leuke producten op te mogen sturen. In ruil daarvoor schrijven ze een eerlijke review. Ben je dus op zoek naar eerlijke ervaringen en tips? Hier moet je zijn.

Luna van Climaximaal.nl

Al meer dan 19 jaar schrijft Luna reviews over seksspeeltjes en ze heeft er inmiddels zo´n 1250 getest. Een vrouw met ervaring op seksspeeltjesgebied dus. Luna is ontzettend enthousiast als ze een speeltje goed vind, maar kan een toy ook goed afkraken als het geen succes of ronduit slecht is. Ze was er ook als de kippen bij toen Euphoria net begon. Zo schreef ze hier over ´De missie van Mark´, deelde onze crowdfundingactie en doneerde zelf ook. Sinds het openen van de winkel sturen we regelmatig leuke producten naar Luna op. Waaronder vibrators, dildo´s en lingerie. Luna´s reviews lees je op climaximaal.nl.

Gelijk doorklikken naar een leuke review?

   

 

Ruud van MissPoppie.be

Ruud is de bekendste sekstoytester van België! Naast het uitgebreid testen van heel veel vibrators werkt ze zelf ook in een erotiekwinkel, organiseert ze ook homeparty’s voor FunFactory en geeft sinds kort online-advies over seksualiteit en seksspeeltjes. Hoe tof is dat! En zoek je nog een menstruatiecup die perfect bij jouw lichaam past? Ruud heeft er een hoop getest. Twijfel je dus nog om een aan te schaffen of ben je benieuwd naar de reviews van Ruud? Neem dan vooral een kijkje op haar blog: misspoppie.be.

Dit heeft Ruud getest:

    

 

Ilona van Ilonatesthet.nl

Een nieuwkomer in sekstoytestland, maar ze timmert hard aan de weg! Ilona heeft in de 1,5 jaar dat ze bezig is al verschillende sekstoys getest en krijgt steeds meer ervaring. Vibrators en dildo´s zijn haar favoriet. Ze maakt er ook awesome productfoto´s bij, dus je hebt niet alleen wat te lezen, maar ook wat te zien!

Doorklikken naar een van de reviews?

   

 

Ons eigen testpanel

Candy, Sasha, J, Marjon, R, Viper en Dalinda. Namen die je waarschijnlijk niets zeggen, maar ze zaten wel in Euphoria´s eigen testpanel. Een paar jaar geleden hebben enkele enthousiaste seksspeeltjesbezitters spannende, leuke en lekkere sekstoys getest voor Euphoria.

Hier lees je wat het testpanel vond van…