Waarom stoute lingerie

Nu zul je je vast afvragen waarom je stoute lingerie zou aantrekken. Stoute lingerie geeft zelfvertrouwen en een boost voor je seksleven. Zelf ben ik niet tevreden over mijn lichaam. De eerste keer dat ik een ondeugend pakje aandeed voor mijn partner voelde ik me zo vreselijk onzeker. Naakt voel ik me bij mijn partner prima op mijn gemak, maar stoute lingerie is gevoelsmatig toch anders. Voor mijn gevoel werden de lichaamsdelen waar ik niet blij mee ben nog meer geaccentueerd. Mijn partner daarin tegen vond me prachtig. Hij werd er overduidelijk opgewonden van. Waarom zou je dat niet geloven, en denken ‘ja, ik mag er best zijn’.

Mijn zelfvertrouwen is hier enorm door gegroeid en heb inmiddels een lade vol met stoute pakjes. Deze draag ik nu graag, en helemaal om een verplicht bezoek spannender te maken. Meneer de partner is hier dan vaak van op de hoogte. De bezoekjes worden hierdoor een stuk korter (BONUS!). En de ritjes naar huis een stuk spannender. Thuis sluiten we de feestdagen dan extra feestelijk af!

Soorten spannende stoute pakjes

Bij Euphoria verkopen we voor iedereen iets geschikt. Van maatje S tot en met 4XL. Van kinky tot elegant. De maten vallen als confectie maten. Heb je normaal gesproken maat M, dan zul je ook hierin maat M hebben. Twijfel je over de maat, we hebben een paskamer in de winkel dus passen is geen probleem.

Body Cottelli Collection

Deze Body van Cottelli Collection gaat van maat XL tot en met 4XL. De body is gemaakt van polyamide, opengewerkt met kant. Door de uitsparing in de cups zijn je tepels zichtbaar. Door de pasvorm en het materiaal geeft de body een prima ondersteuning, ook voor een grotere buste. De body gaat goed samen met de jarretelkousen. Deze zijn verkrijgbaar in het zwart, wit en rood en visnet. Erg goed te combineren met een feestjurk en een paar mooie laarzen of pumps. Niemand die ziet wat voor stouts jij eronder draagt.

Van het merk Mandy Mystery verkopen we 3 verschillende catsuits. Deze verkopen we van maat S tot en met 3XL. Ze zijn gemaakt van polyamide, en erg rekbaar. Hierdoor zitten ze comfortabel en sluiten ze mooi aan. Alle 3 catsuits hebben een ander patroon en een ander model. 1 model is verkrijgbaar met een kanten col, dit staat erg chique onder een blouse. Al deze catsuits hebben een open kruis. Handig voor als je niet kunt wachten tot je weer thuis bent.

In de winkels en op de webshop hebben we nog veel meer keus. Ook voor de mannen, dus kom gezellig langs of neem een kijkje in de webshop!

Ga ervoor!

Dus wil je jouw dagen en nachten spannender maken. Of wil je, net als ik je zelfverzekerder voelen over je lichaam. Waar wacht je nog op? Verras je partner, of laat je partner jou verrassen met een mooi cadeau onder de kerstboom waar jullie samen van kunnen genieten.

Wil je het nog spannender maken met stiekeme stoute speeltjes. Of wil je meer lezen over stoute lingerie dan zijn deze blogs ook leuk om te lezen!