Veel mensen werken de laatste tijd vanuit huis. Hoewel we er niet allemaal even blij mee zijn, zitten er ook hele spannende voordelen aan. Lees hier onze vier voordelen van thuiswerken. Wist je al dat je ook seksspeeltjes kunt gebruiken tijdens het thuiswerken? Misschien doe je nog wat inspiratie op voor jouw volgende thuiswerkdag.

1: Leuke pauzes

Tijdens het werken moet je natuurlijk je hoofd bij het werk houden, maar wie zegt dat je geen ontspannende pauze kan nemen? Wanneer je partner ook thuiswerkt heb je tijdens de pauze ook wat tijd om aan elkaar te kunnen besteden. Een vluggertje op het werk was nog nooit zo fijn.

Leuke pauze _tijdens thuiswerken

2: Draag wat je wil

Lekker in een joggingbroek aan het werk, niemand die het ziet! Maar omdat je collega’s tijdens een meeting alleen je bovenkant zien kun je het ook nog wat spannender maken. Wat dacht je van een paar sexy kousen, lingerie of lekker helemaal naakt?!

3: Meer tijd voor…

Thuiswerken is tijdbesparend. Je hebt geen reistijd en je hebt minder tijd nodig om je leuk aan te kleden, zeker als je zoals het punt hierboven helemaal geen kleren aandoet. Er blijft dus meer tijd over voor leuke en ontspannende dingen. Slaap een uurtje langer uit, neem een lekker warm bad of laat je verwennen door je partner.

4: Seksspeeltjes gebruiken tijdens het thuiswerken

Niet alleen tijdens de pauzes maar ook tijdens het werken kun je het spannender maken. Denk bijvoorbeeld aan een trileitje, buttplug of zelfs een stille vibrator tijdens een meeting. Je gezicht in de plooi houden was nog nooit zo moeilijk!

Fluisterstille vibrators

Als je liever een speeltje gebruikt om mee te masturberen tijdens je meeting, dan zijn de speeltjes van Womanizer heel geschikt. Fluisterstil en makkelijk te bedienen. De Womanizer stimuleert je clitoris met luchtdrukgolven. Een Womanizer trilt dus niet en dat maakt hem stiller dan de meeste normale vibrators.

Vibrator met app. We-VIbe Chorus. Gebruik de We-Vibe Chorus tijdens het thuiswerken.

Vibrators met een app

Je kunt de We-Vibe Chorus en de andere seksspeeltjes van We-Vibe ook gebruiken tijdens het thuiswerken. Niet alleen binnen een straal van een paar meter met de afstandbediening maar echt van over de hele wereld met de app. Normaal gesproken zou ik de We-Vibe Chorus aanraden om mee te nemen op reis. De speeltjes van We-Vibe zijn ook perfect voor je partner in de andere kamer. Als jij het speeltje gaat gebruiken verbind je deze met je telefoon, de link stuur je dan door naar je partner. Je partner kan met de app dan alles bedienen en je kunt via de We-Connect app ook bellen of videobellen. Zet de vibrator aan, verander de standen of intensiteit. Zie je dan maar eens stil te houden tegenover collega’s.