Voordat ik in ga op de standjes is het voor sommige lezers misschien fijn als ik nog even een korte uitleg geef over de G-spot. De G-spot zit op ongeveer 5 cm diepte in de vagina richting de buikzijde en voelt sponsachtig aan. Bij opwinding zwelt de G-spot en vult zichzelf met vocht. Vandaar dat, bij de juiste stimulatie vrouwen ook kunnen spuiten. Bij sommige vrouwen zijn dat enkele druppels maar er zijn ook vrouwen die veel vocht verliezen tijdens het spuiten oftewel squirten. Mijn collega Myneke geeft in dit blog meer uitleg over squirten.

 

De Javanaise

Liberator Wedge Kussen

Een simpele missionarishouding met een twist. De vrouw ligt op haar rug met een kussen onder haar billen en houdt haar benen opgetrokken. Hij knielt voor de vrouw en penetreert haar op die manier. Doordat de benen van de vrouw opgetrokken zijn en er een kussen onder haar billen ligt. Komt haar bekken meer omhoog te staan waardoor de G-spot perfect gestimuleerd wordt. Hard, zacht of een combinatie hiervan het maakt niet uit zolang jullie er beiden maar van genieten.

Op zijn hondjes

Doggystyle is ook een perfect standje om de G-spot te stimuleren. De vrouw buigt voorover op haar knieën en steunt hierbij op haar handen of ellebogen, oftewel face down, ass up. De partner knielt achter haar en kan op deze manier hard en diep stoten omdat hij haar bij haar heupen/billen vast kan houden. Uiteraard wel rustig aan beginnen want niet iedereen houdt er van om hard en diep genomen te worden. Als je als partner draaiende bewegingen maakt met de penis dan vindt er zeker weten een intense stimulatie van de G spot plaats.

Cow-girl

Girls on top! Je partner ligt of zit terwijl jij bovenop zit om je partner te berijden. Zo kun je zelf bepalen hoe diep en hard de penis bij jou naar binnen gaat. Maak draaiende bewegingen, beweeg van voor naar achteren met je lichaam en bepaal zo wat voor jou het fijnste voelt. Ook wil ik als tip meegeven dat de G spot ook perfect gestimuleerd wordt als de partner van onderen in de vagina stoot. Dit standje maakt het extra spannend omdat je elkaar diep in de ogen kunt kijken tijdens het penetreren.

Niet alleen voor hetero stellen

Bovenstaande standjes zijn gebaseerd op man/ vrouw contact maar natuurlijk kunnen deze standjes ook uitgevoerd worden met een voorbinddildo door lesbische koppels. Ik raad dit harnas met voorbinddildo aan.

 

The Royal Sensual Set - Voorbindharnas met dildo