Pijpen, dat kan iedereen. Maar deepthroaten, het stoute zusje van een fijne pijpbeurt, is voor veel mensen een uitdaging. De naam zegt het al, bij deepthroaten is het de bedoeling dat zijn penis diep in je mond gaat, waardoor hij dus een stukje je keel in gaat. Meestal komen er ook onderdelen uit de BDSM bij kijken, zoals onderdanigheid. Waar bij pijpen de ´pijper´ de controle heeft over wat er gebeurt, is dit bij deepthroaten vaak de ander. Denk aan een hand achter op je hoofd om het tempo aan te geven of ruw facefucken en dus de controle moeten loslaten.

Deepthroaten is best moeilijk, als een ´vreemd voorwerp´ achter in je keel komt, gaat je lichaam namelijk kokhalzen. Die reflex tegenhouden is makkelijker gezegd dan gedaan. Als je al eens geprobeerd hebt te deepthroaten ken je de standaard tips waarschijnlijk wel, daarom gaan we in deze blogpost letterlijk en figuurlijk de diepte in. Je leest hier de beste tips voor deepthroaten!

De voorbereiding

Voordat je gaat beginnen met deepthroaten is het fijn als de penis die je gaat pijpen lekker schoon is, je wil namelijk niet al een kokhalsreflex krijgen voordat je bent begonnen. Zorg dat hij zich goed wast of spring samen onder de douche en help hem een handje. Is dit niet zo praktisch, dan kun je ook een condoom gebruiken of wat glijmiddel met smaakje opsmeren om het nog lekkerder te maken.

Limba flex dildo

Je kunt ook oefenen met deepthroaten, door bijvoorbeeld een dildo te gebruiken. Begin wat kleiner en bouw het rustig op. De Limba Flex van Fun Factory is hier ideaal voor, die kun je ook in een voor jou fijne stand buigen.

Tijdens het deepthroaten

Als jij degene bent die pijpt, bepaal dan zelf het tempo. Zo heb je meer controle en kun je af en toe een rustiger tempo aannemen of juist wat minder diep gaan. Een hand achterop je hoofd is leuk en spannend, maar begin hier rustig mee totdat je wat meer gewend bent en weet wat je kunt verwachten.

Daarnaast is ontspanning een van de belangrijkste tips. Actief ontspannen zorgt ervoor dat je kokhalsreflex minder snel getriggerd wordt. Heb je daarentegen stress, of denk je ´Help, daar komt hij weer…´? Als je al bang bent om te gaan kokhalzen voordat het gebeurt, dan gebeurt dat ook sneller. Raak dus niet in paniek! Vergeet niet te ademen en adem rustig via je neus.

Je houding kan ook veel doen aan hoe comfortabel het is om te deepthroaten. Ga bijvoorbeeld op je rug op bed of op tafel liggen, dan laat je je hoofd over het randje zakken. Klinkt oncomfortabel, maar door de bocht die zijn penis maakt (en dan precies de bocht van je mond en keel volgt) is dit juist een van de meest comfortabele posities. Probeer ook andere dingen uit, bijvoorbeeld hij liggend of zittend op het randje van het bed, op je zij of hurkend. Het kan namelijk voor iedereen anders zijn, probeer erachter te komen wat bij jullie past.

De laatste tip is: glibberen en glijden. Als je glijmiddel, speeksel of voorvocht gebruikt zul je merken dat het een stuk comfortabeler is. Een droge penis veroorzaakt vaker een kokhalsreflex en is minder comfortabel voor hem (iets met tanden, au!).

En verder…

Als je begint met deepthroaten of pijpen in het algemeen en je hebt er moeite mee om hem heel diep in je mond te krijgen, begin dan als hij nog slap is. Zo bouw je het wat rustiger op en heb je ook weer een positieve ervaring. Je kunt hem dan (oké, half stijf) wel helemaal in je mond krijgen!

Wil je je kokhalsreflex nog meer vermijden? Laat hem dan klaarkomen in je gezicht, over je borsten of ergens anders. In je mond klaarkomen of spuiten zorgt namelijk voor veel meer kokhalsreflex. En dat is niet heel comfortabel op het moment supreme.

grote dildo met regenboogkleuren

Tot welke kleur kom jij?

Is hij dan klaargekomen, ga dan niet gelijk op je telefoon of terug naar de afwas, tv of kinderen. Neem de tijd om te bespreken wat je lekker vindt en vond tijdens het deepthroaten. Denk dan bijvoorbeeld aan:

  • Tempo en snelheid, wat vonden jullie allebei fijn?
  • Standjes en houdingen
  • Hand achter op je hoofd of juist niet
  • Hoeveel controle wil je loslaten?

Er zijn grenzen

Heb je het er met je partner over gehad, misschien een keer geprobeerd en zeg je: deepthroaten, dat is niks voor mij? Dat is ook goed. Je hoeft deepthroaten niet leuk te vinden. Grenzen zijn grenzen en als jij het niks vindt, is dat helemaal oké. Daarnaast zitten er ook binnen het onderwerp pijpen en deepthroaten gradaties. Misschien vind je deepthroaten wel heel leuk, maar niet als je de controle kwijtraakt. Of vind je het prima, maar wil je het dan wel van tevoren weten. Sommige mensen hebben een heftigere kokhalsreflex en worden er helemaal misselijk van. Als jij daarom juist niet wil deepthroaten moet je partner dat respecteren.

Tips voor pro´s

Heb je deepthroaten wel onder de knie en ben je een echte pijp-expert? Dan kun je je ervaring nog leuker maken door speeltjes en andere attributen te gebruiken. handboeien set met blinddoek

Een blinddoek kun je gebruiken om je zicht te ontnemen. Dit zorgt ervoor dat de prikkels van je andere zintuigen sterker binnenkomen en dat de ervaring vaak een stuk intenser aanvoelt. Maar ook een vibrator of speeltje om jezelf te verwennen tijdens het deepthroaten kan heel fijn zijn.

Hou je wel van BDSM-spelletjes, dan kun je BDSM en deepthroaten combineren. Gebruik touw, handboeien of ´Under the bed restraints´ voor dat extra vleugje onderdanigheid. Deepthroaten is al best onderdanig van zichzelf, als je dan ook niet kan bewegen en niks kan zien maakt dat het weer een compleet nieuwe ervaring. Allemaal met consent natuurlijk en vergeet vooral niet om een stopwoord af te spreken!

Bronnen:

https://repository.ubn.ru.nl/bitstream/handle/2066/58298/58298.pdf