De zomer is voorbij en het koude weer komt er weer aan. Tijd om elkaar lekker warm te houden! Oral October. Vijftien standjes voor orale seks om elkaar de hele maand oktober mee te verwennen. Doe je mee?

1. Standje 68.

Het bestaat echt! Bij dit standje krijgt één iemand alle aandacht. Dat is ook wel eens lekker! Je partner ligt op de rug en trekt zijn of haar benen opgetrokken. Nu ga jij op je rug op je partner liggen met je hoofd tussen de benen van je partner. Nu kan je partner helemaal los gaan!

2. Orale doggy style.                                                                                                                                                             

De naam zegt het al. Jij of je partner neemt het doggy style standje aan en de ander kan je op die manier van achter bevredigen!                                                                                 

3. Liggende specht.

De liggende specht

De liggende specht

Je partner ligt languit en jij komt boven op je partner met je geslachtsdeel bij het gezicht. De ander houdt je bekken vast en kan jou op die manier bevredigen. Heb je wat steun nodig? Zoek dan iets waar je tegen aan kan leunen.

4. Salto Mortale.

Dit standje vereist wel wat lenigheid. Je gaat op je rug liggen en duwt je hele rug omhoog. Met je handen kun je je rug ondersteunen en je benen liggen langs je gezicht. Spreid je benen een klein beetje en genieten maar!

5. Secretaris.

Deze kan erg leuk zijn voor de dominante mannen. Je partner ligt, eventueel met wat kussens in de rug voor wat ondersteuning. Jij kan met je knieën voor je partner gaan liggen en op die manier je penis bij je partner zijn of haar mond naar binnenduwen. Doordat je partner ligt kan hij of zij ook nog zichzelf stimuleren. Heb jij dus helemaal de controle kun jij zelf bepalen hoe hard en hoe diep!

6. Zijwaartse 69.

Het enige dat anders is aan de traditionele 69 is, dat je nu allebei op je zij gaat liggen. Lekker comfortabel!

Verboden vrucht

Verboden vrucht

7. Verboden vrucht.

Je partner ligt lekker op de rug en trekt zijn of haar been een beetje op. Zo heb jij alle ruimte om met je mond de boel te verkennen!

8. Spiderman.

Ook dit is een variatie op standje 69. Jij ligt op je rug met je hoofd net over het randje van je bed. Je partner gaat tegen het bed aan staan en leunt iets naar voren. Zo kun je elkaar oraal bevredigen. Deep troathen gaat met dit standjes veel gemakkelijker.

9. Candy crush.

Bij dit standje gaat je partner op een stoel zitten. Jij gaat op schoot zitten met je gezicht naar je partner toe. Dan leg jij je benen op de schouders van je partner. Je knieën zijn gebogen zodat ze op de schouders kunnen leunen. Met dit standje hoef je niet veel moeite te doen.

10. De gouden driehoek.

Hiervoor moet je een klein beetje de kamer verbouwen. Je hebt namelijk drie stoelen nodig. Deze zet je in een driehoek neer. Een stoel om op te zitten en de andere twee stoelen voor je benen en voeten. Nu heb jij of je partner vrij spel om je oraal te bevredigen.

11. Yin-Yang

Wil je iets meer uitdaging en vind je standje 69 ook lekker? Dan moet je zeker eens dit standje proberen. Je gaat op je rug liggen en trekt beide benen helemaal op tot aan je hoofd. Met je handen kan je, je enkels vasthouden. De ander gaat boven op jou liggen met zijn of haar hoofd richting jouw billen. Zo kunnen jullie allebeide aan de slag.

12. Man tegen de muur.

Hierbij gaat een iemand tegen de muur aan staan en de ander gaat op de knieën. Op deze manier kun bijvoorbeeld ook nog de ballen erbij masseren.

13. Het bruggetje.

 

Dit standje eist wat flexibiliteit. De een ligt op zijn of haar rug terwijl de ander in een bruggetje over jou heen ligt met zijn of haar hoofd richting jouw geslachtsdeel. Op deze manier hebben jullie allebeide toegang!

14. Halve koprol.

Jij of je partner gaat in een halve koprol liggen terwijl de ander op zijn hurken voor je zit. Zo kan de één van onder de ander oraal bevredigen en kan de ander dat aan de bovenkant doen.

15. Standje 69.

Standje 69: De klassieker van orale seks

Standje 69: De klassieker van orale seks

Mocht je de bovenstaande standjes iets te acrobatisch vinden kun je het ook gewoon bij standje 69 houden. Hierbij ligt de één op zijn rug en de ander er omgekeerd op zodat jullie allebeide tegelijk elkaar oraal kunnen bevredigen.

Je kan nu de hele maand oktober lekker aan de slag met al deze orale standjes! Wil je het nog leuker en gemakkelijker maken? Kijk dan eens op onze website voor bijvoorbeeld glijmiddel met een smaakje. Veel plezier!

© Beelden: Alice Badusova,  Loveandpleasurecoaching en womenshealthmag.com