Kan ik van pijpen zwanger raken? Ik vind het fijn als mijn vriendin mijn anus likt, ben ik nu homo? Dit soort vragen las ik vroeger altijd in de Break-Out! Gelukkig weten we (hopelijk) allemaal dat dit toch echt fabels zijn. Van sperma slikken is nog nooit iemand zwanger geraakt net zoals dat er nog nooit iemand homo is geworden omdat hij geniet van anale stimulatie. Buiten deze bizarre fabels rondom orale seks bestaan meer hardnekkige fabels maar ook feiten. Ik neem er een paar met jullie door.

Je kunt geen SOA’s oplopen van orale seksSOA-Test Man

De kans dat je een SOA oploopt bij onbeschermde penetratie is wel hoger, maar ook bij orale seks loop je het risico op een SOA. Doordat een SOA wordt overgedragen door bloed, sperma en vaginaal vocht kun je beter het zekere voor het onzekere nemen. Gebruik een condoom of beflapje voor jij je tong ergens in steekt. Heb je toch onbeschermde orale seks gehad en wil je er zeker van zijn dat je SOA vrij bent? Maak een afspraak bij je huisarts of test thuis met een zelftest van Testalize Me.

De tandarts kan het zien!

Dit is deels een feit en deels een fabel. De tandarts kan niet zien of jij iemand hebt gerimt of gebeft. Althans, als je er voor zorgt dat er geen schaamhaar tussen je tanden zit ;). Echter kan jouw tandarts in sommige gevallen wel zien of je recent iemand hebt gepijpt. Bij een ruige pijpbeurt kunnen er op het zachte gedeelte van jouw gehemelte rode puntjes ontstaan. Een soort van zuigzoen dus! Maar maak je geen zorgen, je tandarts zal niet kunnen zien of het door een piemel of een lolly komt :).

Alleen een goede pijpbeurt als hij/ zij slikt

Nope. Nope. En nog een nee. Slikken is absoluut geen must. Laat je ook nooit dwingen om zijn sperma door te slikken als je dit niet wilt. Geef dit van te voren aan, zodat degene met de penis jou voor zijn orgasme kan waarschuwen. Een goede pijpbeurt moet plezier voor beide partijen opleveren. Dus als jij zijn lading tegen jouw wil doorslikt dan is het geen geslaagde orale sessie. Wil je wel graag slikken maar ben je bang dat het ongezond is? Het tegendeel is waar. In Myneke haar blog ‘sperma is supergezond’ lees je wat voor voordelen slikken heeft op jouw gezondheid.

Bij orale seks mag je alleen je mond gebruiken

Zoals de naam al suggereert is orale seks een seksuele handeling die je met je mond verricht. Al is het zeker niet verboden om daar jouw handen of een leuke toy bij te gebruiken. Gebruik je vingers of een g-spot vibrator om haar de befbeurt van haar leven te bezorgen. Wat dacht je bijvoorbeeld van de Racy uit de Pillow Talk collectie? Deze krachtige vibrator raakt door zijn vorm perfect de g-spot aan. Doordat hij zo klein is past hij met gemak tussen jouw gezicht en haar vagina!

Racy - Oplaadbare minivibrator

Wil je je vriend verwennen met een niet-te-vergeten blow job? Wat dacht je van een vibrerende cockring? De Verge van We-Vibe leent zich hier uitstekend voor. Deze cockring is oplaadbaar en plaats je achter zijn ballen én penis. Het lange stuk stimuleert het perineum. Dit gevoelige plekje (tussen anus en scrotum) bevat enorm veel zenuwuiteinden. Ook bevindt zich een paar centimeter boven dit awesome stukje lichaam de prostaat. Door de heerlijke trillingen van de Verge wordt uitwendig de prostaat gestimuleerd. Dat, én de combinatie van jouw pijpkunsten bezorgt hem een unieke, overweldigende ervaring.

 We-Vibe Verge - vibrerende ring met appWe-Vibe Verge - vibrerende ring met app

Nog niet genoeg seksfabels gelezen?

Ben je na het lezen van deze blog over orale seks fabels nieuwsgierig geworden naar wat voor fabels er nog meer in de wereld zijn rondom seks? In Myneke haar blog van vorige week ontkracht ze allerlei fabels rondom masturbatie. Volgende week gaat Desirée jullie van alles vertellen over verzinselen over de vagina. En om deze sprookjes reeks af te sluiten is onze nieuwe collega Marijke de week erna aan de beurt met haar fabelachtige blog over orgasmes.

bronnen:

Paradontologie Utrecht