Euphoria: trotse dealer van Fun Factory

Fun Factory is een merk met erotische toys van topkwaliteit. In elke populaire categorie seksspeeltjes heeft Fun Factory wel een voet aan de grond. Dit zijn dan ook gelijk toys van de beste kwaliteit. En kwaliteit is wat we het liefst verkopen bij Euphoria. Daarom voelt het alsof Fun Factory en Euphoria voor elkaar gemaakt zijn!
Fun Factory Premium Dealer - made in Germany

Wat maakt Fun Factory zo goed?
  • Fun Factory producten worden ontworpen én gemaakt in Duitsland
  • Zeer goede kwaliteit
  • Duurzame producten
  • Gemaakt van 100% hoogste kwaliteit body safe silicone
  • 2 jaar garantie
  • Innovatieve en intuïtieve producten
  • Fun Factory gaat voor de FUN in seks: en daar staat Euphoria geheel achter. Seks = FUN!

Fun Factory Miss Bi Vibrator
Ze bieden een uitgebreid assortiment aan toys variërend van goede vibrators tot dildo’s, anaaltoys en stotende toys uit hun STRONIC-serie. Hun uitgebreide aanbod en supergoede kwaliteit maakt dat we bij Euphoria het liefst aan iedereen deze Fun Factory producten verkopen. Wij zijn FAN!
Fun Factory Stronic Serie

Pulsators – bijzonder!

Als er iets beroemd en bijzonder is aan Fun Factory zijn het wel hun pulsators uit de Stronic serie. Ze lijken op vibrators, maar dat zijn het allesbehalve. Deze pulsators zijn gemaakt om het gevoel van stoten na te bootsen. Een zware magnetische bal kan heen en weer bewegen door de toy en zorgt voor een tikkend/stotend effect. Als je een pulsator vastpakt zul je direct merken dat hij krachtig is! Dit is een serieuze toy is en het paradepaardje van Fun Factory!
Zo zijn er de gladde Stronic Eins, de intens geribbelde Stronic Drei en de Bi Stronic Fusion met clitorisvibrator. En in de toekomst zullen er nog veel meer volgen.

Fun Factory Lady Bi vibratorG5 Vibrators – powerrrrr

Zowel de krachtige vibrators uit de G5-serie als de andere oplaadbare vibrators zijn zowaar de krachtigste vibrators die je voor deze prijs en van deze kwaliteit zult vinden. Meer dan 20 jaar geleden is het merk begonnen met de Patchy Paul-vibrator (zie afbeelding). Patchy Paul is nog steeds verkrijgbaar, hoewel hij sterk verbeterd is.
Want deze lieve, rupsvormige vriend ziet er misschien schattig uit, maar schijn bedriegt: hij kan echt ontzettend krachtig vibreren. Dezelfde vijfde generatie motor zit in de hele G5-lijn. Die omvat ook de Tiger, Big Boss, MissBi, LadyBi en Moody vibrator in. De afwerking is subliem en de hele serie is uiteraard oplaadbaar en volledig waterdicht. Bovendien worden alleen de allerbeste materialen gebruikt. En hadden we al gezegd dat hun producten volledig in Duitsland worden ontworpen en gemaakt?

Deluxe Vibes

Naast de absolute G5-serie bestaat ook nog de populaire Deluxe Vibrator Fun Factory Deluxe Vibes Cayonareeks met vibrators die net iets kleiner zijn, maar van dezelfde kwaliteit als de volwassen G5-serie. Perfect voor beginners die wel een oplaadbare vibrator willen en niet willen inleveren op kwaliteit. Zo zijn er bijvoorbeeld de Cayona en de Amorino (zie afbeeldingen)

De Deluxe Vibes zijn ontzettend populair dankzij hun prijs-/kwaliteitverhouding, vriendelijke uiterlijk en onverwachte kracht. Net als alle producten van het merk zijn deze ook uitgerust met een zeer eenvoudige bediening. Ook zijn oplaadbaar en volledig waterdicht.
 
Fun Factory B Balls

Anal Toys

Anaal: een van de grootste taboes omtrent seks. Maar het kan ontzettend