Recycle & Milieu

Lever je kapotte / oude apparaat in bij Euphoria en ontvang een kortingsvoucher t.w.v. € 5,00 korting op een volgende bestelling of een nieuw apparaat zoals een vibrator*. 

Euphoria is een WeCycle-inleverpunt voor kleine elektrische apparaten. Bij het verkopen van een klein elektrisch apparaat is een onderneming verplicht om ook een (oud of kapot) artikel in te nemen. Dat vinden wij een logische manier om te recyclen!

Kapotte vibrator? Recycle hem bij Euphoria
Foto: WeCycle
Voorwaarden voor recyclen:
 • Wij accepteren alleen elektrische apparaten zoals vibrators (oplaadbaar of batterijen)
 • Verwijderbare batterijen (penlite, knoopcel etc.) dienen apart aangeleverd te worden
 • Accu’s van oplaadbare vibrators mogen blijven zitten
 • Alle artikelen moeten grondig schoongemaakt worden aangeboden

Kapotte of oude apparaat inleveren in de winkel

Je bent altijd welkom om je oude apparaat (of apparaten) in te leveren bij Euphoria aan de Lindegracht 43 in Heerenveen. Wij beoordelen dan snel of je apparaat voldoet aan de voorwaarden. Bij inlevering van je oude apparaat ontvang je van ons direct een kortingsvoucher* t.w.v. € 5,00 per ingeleverd apparaat. Deze mag je direct verzilveren als korting op een nieuwe vibrator naar keuze.

Bij inlevering van meerdere apparaten ontvang je ook meerdere kortingsvouchers. Deze kun je echter niet combineren met elkaar of met andere acties. Je kunt bijvoorbeeld wel 3 vibrators inleveren en weer 3 nieuwe kopen, elk met € 5,- korting.

Kapotte of oude apparaat inleveren webshop

Ook bij online bestellingen mag je jouw oude apparaat (of apparaten) inleveren bij Euphoria. Sterker nog, wij zijn verplicht bij verkoop van een nieuw apparaat jouw oude apparaat kosteloos in te nemen. Praktisch gezien houdt dat in dat je jouw oude apparaat na ontvangst van je nieuwe aankoop mag opsturen naar ons adres. Hiervoor hoef je dan geen verzendkosten te betalen.

Na ontvangst van je oude of kapotte vibrator(s) ontvang je dan je digitale kortingsvoucher(s) t.w.v. € 5,00 korting** die je mag besteden op onze webshop.

Als je van deze online actie gebruik wilt maken, neem dan contact met ons op ná het plaatsen van je bestelling. Wij versturen je vervolgens een verzendlabel en je kunt je producten zo aanbieden bij elk PostNL pakketpunt.

*Deze kortingsvoucher is onbeperkt geldig. De korting kan niet worden gecombineerd met andere acties. Je kunt maximaal 1 kortingsvoucher per nieuw aangeschaft elektrisch apparaat verzilveren en is dus niet geldig op andere productgroepen.

**Deze digitale kortingsvoucher is onbeperkt geldig. De korting kan niet worden gecombineerd met andere acties. Je kunt maximaal 1 kortingsvoucher per nieuw artikel verzilveren. Omdat je online eerst een nieuw exemplaar moet bestellen voor de oude retour kan, is de digitale kortingsvoucher geldig op ons hele assortiment

Milieu

Vrijwel iedereen in Nederland draagt op één of andere manier bij aan milieuvervuiling. Zo ook vrijwel elke onderneming. Met bovenstaande recycle-deal voor elektrische apparaten proberen we ons steentje bij te dragen aan een schonere wereld. Op dit moment proberen we een steentje bij te dragen door:

 • Papieren in plaats van plastic opvulmateriaal voor ingepakte webshop orders te gebruiken
 • Klanten stimuleren om hun oude of kapotte apparaat bij ons in te leveren
 • Lege batterijen in te zamelen (Stibat)
 • Alleen LED verlichting in onze winkel en in het kantoor te gebruiken
 • Bewust te kiezen voor verzenden met PostNL – zij doen aan maatschappelijk verantwoord ondernemen
 • Bij ons verkoopadvies oplaadbare toys de voorkeur geven
 • En in de toekomst nog meer!

Heb je vragen of aanbevelingen voor ons? Laat het ons weten! Je kunt ons het best bereiken via klantenservice@euphoria-erotiek.nl