Ben je nog niet eerder in een erotiekwinkel (sexshop) geweest? Maar ben je wel nieuwsgierig, op zoek naar advies of een product en vind je het misschien een beetje spannend? Ook dan is Euphoria absoluut jouw beste keus. Of je nou gewoon even binnen wilt kijken of advies wil: bij Euphoria word je altijd vriendelijk geholpen en nemen we de tijd voor je.
Na binnenkomst zul je al snel merken dat het helemaal niet zo spannend is in onze winkels, maar dat er een ontspannen en ongedwongen sfeer heerst. We laten onze klanten eigenlijk altijd even rustig rondkijken en bieden je een bakje koffie of thee aan. Kijk dus op je gemak rond of stap direct op een medewerker af. Je mag ook best even zeggen dat het je eerste bezoek is aan een erotiekwinkel.

Na verloop van tijd zullen we alle klanten vragen of we ergens bij kunnen helpen. Of je nou een cadeautje zoekt, een anaalspeeltje of een vibrator: We helpen je graag met al je vragen en je mag ons dan ook altijd alles vragen.

Onze klanten zijn eigenlijk iedereen: jong & oud, man & vrouw, stellen & singles. En van al deze groepen komen er vaak mensen voor het eerst binnen. Fantastisch! Iedereen mag trots zijn op zijn/haar seksualiteit. En als je bij ons naar buiten stapt, goed geadviseerd en misschien ook met mooie producten: wees dan ook blij met jezelf!