Ondertussen is er al zoveel geschreven dat het soms lastig is om nog iets te bedenken maar ik ga weer een poging wagen. Deze week ga ik vertellen over de Nova 2 duovibrator. Deze vibrator stimuleert de G-spot en clitoris tegelijkertijd. De Nova 2 is een Rabbit (duo) Vibrator. Dat is een vibrator die inwendig en uitwendig stimuleert. Duo vibrators worden veel verkocht alleen het probleem komt nogal eens voor dat ze niet goed passen. Het contact met de clitoris is dan misschien niet voldoende of hij verschuift.

Nova 2 - beste duovibrator

De Nova2

Om dit op te lossen hebben de makers van We-Vibe de Nova 2 ontworpen. De vibrator is flexibel en hierdoor kun je hem naar jouw eigen lichaam buigen waardoor je hem zelfs handsfree kunt gebruiken zonder dat er contact verlies met de clitoris is en hij perfect binnenin het lichaam blijft zitten.

Bediening

Zoals de meeste toys van We-Vibe is ook deze te bedienen via een app en dan zijn er tig patroontjes te kiezen om je tot een hoogtepunt te brengen. Voor de mensen, waaronder ikzelf die dat helemaal niks vinden is hij gelukkig ook te bedienen via de vibrator zelf. Het is even oefenen hoe je de knopjes het beste bedienen kunt maar oefening baart kunst. Met de + knop zet je de vibrator aan of schakel je door naar een hogere stand. Met de – knop zet je de vibrator weer uit of naar een lagere stand. Er zitten ook pijltjes op de vibrator en daarmee regel je de verschillende patronen die de vibrator kan maken. Het is ook mogelijk om beide stimulatoren apart van elkaar te bedienen, dus of alleen het inwendige deel of alleen het deel dat de clitoris stimuleert. Dit kan door het knopje dat boven alle andere knoppen op de vibrator zit ingedrukt te houden.Mocht je nou in een lange afstandsrelatie zitten dan is het bedienen via de app zo gek nog niet want dat betekent dat jouw partner op afstand de vibrator kan bedienen. De Nova2 is de beste duovibrator. De vibraties zijn krachtig en intens. Hij is zo te buigen dat de vibrator naar jouw lichaam vormt en dat is ideaal want hij past dan altijd. De knopjes zijn handig te bedienen en er is een mogelijkheid om de Nova2 via de app te besturen.

 

Te bestellen bij ons!

Nova 2 - beste duovibrator