Womanizer Premium

De Womanizer, een van de bekendste luchtdrukspeeltjes die er zijn. Hoewel de Womanizer lijkt op een soort oorthermometer, gebruik je hem natuurlijk op je clitoris. Je zet het tuutje tegen je clitoris en de vibrator stimuleert die dan met luchtdrukgolven, of zoals ze het zelf noemen Pleasure air technology. Womanizer was het merk dat deze technologie ontwikkelde en de eerste vibrator op luchtdruk werd dan ook in 2014 door hun op de markt gebracht.

Inmiddels zijn er veel merken die deze technologie ook gebruiken, maar wat ons betreft kan er niks tippen aan de originele Womanizer. De kwaliteit is zo goed dat je zelfs vijf jaar garantie krijgt op je Womanizer! Maar het is niet bij één Womanizer gebleven, inmiddels zijn er veel verschillende soorten, die allemaal net wat anders kunnen en doen. Daarom leggen we je in deze blogpost uit wat het verschil is tussen de vijf modellen die wij verkopen.

Wat is hetzelfde?

Naast dat je in deze blogpost de verschillen tussen de womanizers kunt lezen, is het ook handig om te weten wat de overeenkomsten zijn. Zo zijn alle womanizers waterdicht en kun je ze dus meenemen onder de douche. Ze zijn allemaal oplaadbaar en dat gaat zonder gepriegel met een pinnetje, het snoer is namelijk magnetisch en klikt gemakkelijk vast aan de twee magnetische puntjes op de Womanizer. Deze kan je dan weer in het blokje van je telefoon stoppen of bijvoorbeeld in je laptop. De Womanizers doen in de basis ook allemaal hetzelfde, namelijk de clitoris stimuleren met luchtdrukgolven. Die luchtdrukgolven zijn bijzonder, ze werken namelijk anders dan vibraties. Omdat de Womanizer je clitoris niet aanraakt, is het voor veel mensen makkelijker om hiervan klaar te komen. Die luchtdrukgolven hebben ze allemaal, alleen de hoeveelheid standen en dus de intensiteit kan verschillen.

Womanizer Classic

Womanizer Premium

Laten we beginnen met de meest luxe versie van het stel, de Womanizer Premium. De Womanizer Premium is de beste Womanizer van allemaal en heeft veertien standen. Deze standen gaan van heel zacht tot heel hard, er zit dus altijd een stand bij die voor jou fijn voelt. De Smart Silence functie van de Premium zorgt ervoor dat de vibrator gelijk uit gaat wanneer je hem van je lichaam af haalt. Daarom is hij nog stiller, meestal maken luchtdrukvibrators namelijk het meeste geluid als ze niet tegen je lichaam aan zitten. Hij heeft ook een Autopilot functie, die maakt een soort patroon door een deel van de veertien standen af te wisselen. Zo lijkt het net of iemand anders jouw vibrator bedient. Wil je dus de beste Womanizer met een paar leuke extra opties, dan is de Premium de beste keuze voor jou.

Womanizer Liberty

Womanizer Classic

De Womanizer Classic is het kleine broertje van de Premium. Zonder Smart Silence en Autopilot, maar wel gewoon met tien standen en dezelfde Pleasure air technology. Hij is ook wat goedkoper dan de Premium, dus als je die extra functies niet nodig hebt is de Classic een prima keuze.

Womanizer Liberty

De Womanizer Liberty is de perfecte womanizer voor op reis. Hij is wat kleiner dan de Premium en Classic en heeft minder standen, namelijk zes. Bij de Liberty zit een magnetisch kapje dat je op de Womanizer kunt klikken zodat hij schoon blijft in je tas. Ook zorgt het kapje ervoor dat nieuwsgierige ogen niet gelijk zien dat je een vibrator in je tas hebt zitten.

Womanizer Starlet

Ben je op zoek naar een budget Womanizer, kies dan voor de Starlet. Dit is namelijk de goedkoopste Womanizer uit het hele rijtje. Hij heeft zes standen en is verder lekker basic. Natuurlijk heeft de Starlet wel al het goede van Womanizer. De luchtdrukvibraties, hij is oplaadbaar en waterdicht, dus alles wat je nodig hebt.

Womanizer Starlet

Womanizer Duo

Alle andere Womanizers stimuleren alleen de clitoris, maar sommige mensen houden nu eenmaal meer van een combinatie van clitoris- en vaginale stimulatie. Voor die mensen heeft Womanizer de Duo gemaakt, een luchtdrukstimulator én g-spotvibrator in één. Hij lijkt een beetje op de Premium en heeft ook Smart Silence in het clitoris-deel. Daarnaast heeft hij sterke vibraties in de g-spotvibrator die lijken op de krachtige vibraties van de We-Vibe Nova. Het nadeel van de Duo is ook gelijk dat het een duovibrator is. Heb je een keer zin in alleen clitorisstimulatie dan is dat met de Duo moeilijker. Ook de g-spotvibrator gebruiken zonder luchtdruk is lastig, je gebruikt het altijd allebei tegelijk.

De verschillende soorten Womanizers

Je hebt nu iets gelezen over de verschillende soorten Womanizers, maar welke moet je nou kiezen? Alle Womanizers zijn van goede kwaliteit, waterdicht en oplaadbaar. Er zit vijf jaar garantie op alle Womanizers. Zoek je de beste Womanizer met extra opties zoals Smart Silence of Autopilot, kies dan de Premium. Zoek je een versie met g-spotvibrator eraan vast, dan is de Duo vast iets voor jou. Wil je hem graag meenemen op reis en zoek je een kleine Womanizer met reiskapje? Dan zouden wij voor de Liberty gaan. Dan blijven de Classic en de Starlet nog over, waarbij de Classic meer standen heeft en de Starlet wat minder, maar die laatste ook goedkoper is.

Womanizer Duo