Seks met een buttplug kan erg fijn zijn, maar niet alle standjes met een buttplug zijn fijn. Daarom vertel ik je vandaag waarom seks met een buttplug zo lekker is en wat de lekkerste buttplug standjes zijn.

Wat doet een buttplug voor je?Fun Factory Bootie Set review - Euphoria Testpanel

Een buttplug geeft een vol gevoel en zorgt ervoor dat de spieren rondom je anus zich flink aanspannen als je klaarkomt. Zo krijg je een heftiger orgasme. Als man kunt een plug met een kromming dragen om je prostaat te stimuleren, maar je kan ook een gewone gebruiken. Een gewone plug zorgt er bij de vrouw voor dat de vagina smaller wordt waardoor beide partners bij penetratie seks meer voelen.

De wand tussen de anus en de vagina is dun. Dus als je een vibrerende buttplug draagt, voelt je partner deze trillingen ook. Zo kunnen jullie er samen van genieten. Een buttplug gebruiken is ook een manier om dubbele penetratie uit te proberen zonder dat je een extra partner nodig hebt. Zo kun je rustig proberen of het wat voor je is.Fun Factory B Ball Uno Raspberry/zwart

Als een vibrerende buttplug te heftig voor je is, zijn er ook nog buttplugs met balletjes erin. Die breng je door je eigen beweging aan het rollen en dit dat voel je. Ze zijn er met een bal voor beginners en met twee ballen voor de meer gevorderde buttplayer

De lekkerste buttplug standjes

Bij de man zijn bijna alle standjes met een buttplug fijn. Zolang hij beweegt, wordt zijn prostaat gestimuleerd. Maar als vrouw kom je er al snel achter dat sommige standjes met een plug echt niet fijn zijn of niet lukken omdat de penis dan makkelijker uit de vagina schiet. Gelukkig zijn er genoeg lekkere buttplug standjes waarbij dat niet gebeurt.

  • De missionarishouding lukt wel met een butplug als ze haar knieen wat omhoog trekt of als je een kussen onder haar billen schuift. Zo krijg je wat meer ruimte en komt hij een stuk dieper.
  • Op zijn hondjes of doggy style. Dit is en blijft het beste standje om de G-spot te stimuleren. Zowel met als zonder buttplug.
  • Cowgirl of vrouw bovenop. Als je als vrouw bovenop zit heb je meer controle over hoe diep je gepenetreerd wordt. Dit kan erg prettig zijn want door de buttplug kan het best heftig aanvoelen.
  • Schildpad of vrouw op haar buik. De vrouw ligt dan op haar buik en de man ligt als een schild over haar heen.
  • Lepeltjes of zijdelings achterlangs. Op je zij achter elkaar liggen is een van de comfortabelste standjes die er is.

Buttplug tipsB-Vibe S/M Vibrerende Buttplug met diamant

Begin bescheiden, dus begin met een kleine plug. Die voel je echt wel zitten. Gebruik altijd voldoende glijmiddel bij het inbrengen. Dat is een flinke kledder en dan nog een beetje erbij. Gebruik bij een siliconen plug waterbasis glijmiddel. Bij een glazen of rvs plug kun je siliconen glijmiddel gebruiken.

Maak je plug altijd goed schoon. Dit kan gewoon in de wasbak met warm water en zachte zeep. Spoel hem goed af zodat er geen zeepresten achterblijven. Droog hem daarna met een schone doek en hij is week klaar voor het volgende avontuur. Het is verstandig om hem vlak voordat je hem weer gebruikt nog even te ontsmetten met toycleaner dan weet je zeker dat hij helemaal schoon is voordat je hem naar binnen schuift.

Ik hoop dat je zo genoeg informatie hebt om te beginnen met je buttplug avontuur. Mocht je nog vragen hebben kom dan eens gezellig langs in een van onze winkels dan krijg je een goed persoonlijk advies van ons.