Tepelklemmen zijn klemmen die je op mannen- of vrouwentepels kan klemmen. (Logisch he) En dat doet pijn. Auw! Waarom zou je dat in hemelsnaam doen? Ik leg het graag even voor je uit.

Wist je dat er mensen zijn die van tepelstimulatie kunnen klaarkomen?!

De tepels zijn bij veruit de meeste mannen en vrouwen erg gevoelig lichaamsweefsel. Dat maakt ze natuurlijk perfect om tijdens de seks mee te spelen. Nipple play is erg populair en hoeft niet per sé pijn te doen.

Vingers, tong, zuigen, knijpen, bijten, slaan?! En dus tepelklemmen

Sommige mensen likken en zuigen, anderen knabbelen of bijten een beetje. Tepelklemmen zijn gewoon een volgende/andere stap. Afhankelijk van het ontwerp van de klem pak je alleen het puntje tot meer vlees rondom de tepel. Het kan geniepig pijn doen tot een meer verspreide druk geven. Dat geeft een intens gevoel – noem het pijn, noem het fijn. Of beide!

Pijn en genot liggen dichtbij elkaar. Je kunt genieten van pijn door je er aan over te geven. Rustig aan beginnen is vaak gewenst – daarna kun je desgewenst steeds verder opbouwen.

Dus ja, tepelklemmen doen in eerste instantie pijn. Maar dat gevoel went al vrij snel. Tenminste, als je die pijn kunt accepteren. En dat kan dus heel plezierig zijn! De receptoren die pijn doorgeven aan je hersens, geven ook de fijne prikkels door. Het is dus in zekere zin een kwestie van interpretatie van je lichaam.
Het leuke van tepelklemmen is dat je dankzij de klemmen extra speelmateriaal hebt. Je kunt er tegen aan tikken, er aan trekken, slaan, draaien of zelfs gewichten aan hangen. Alles om extra pijn te geven aan je partner. Uiteraard zorg je er samen voor dat je overlegt tot hoever je kunt gaan en dat je duidelijk aan elkaar mag aangeven wanneer het teveel wordt. Of juist wanneer het wel wat harder mag. Kortom: je kunt het zo heftig of lief maken als je zelf wilt.

Er zijn veel verschillende soorten

Tepelklemmen komen er in allerlei soorten en maten. Dat is een kwestie van vraag en aanbod. Er is veel vraag naar, dus dan wordt het assortiment vanzelf groter. Er zijn verstelbare en niet verstelbare tepelklemmen. Met een ketting (handig om aan te trekken) of zonder. En natuurlijk zijn er gewoon verschillende bevestigingsmechanismes.

Dit zijn bijvoorbeeld hele recht-toe-recht-aan tepelklemmen. Niet verstelbaar, budgetvriendelijk en al het leuke van tepelklemmen. We verkopen sommige soorten met én zonder ketting. Kettingen zorgen voor extra gewicht, mooie uitstraling en zijn een zeer handig handvat voor trekken.
Zo zijn er hele mooie Japanse Klaverklemmen. Deze knijp je in aan de zijkanten om te openen en laat je los om te laten klemmen. Vervolgens zorgt de constructie ervoor dat wanneer je trekt aan het uiteinde van de klem, de klem ook harder gaat klemmen.

Ook mooi zijn onze Premium Tepelklemmen. Deze kun je open en sluiten door de cilinder (met kegelvormige punt) te draaien. Stevig en dus verstelbaar. Kies je liever voor wat eenvoudigers, dan heeft Euphoria die ook voor je.

Grenzen verleggen & nieuwe dingen ontdekken – Tepelklemmen maken seks leuk en spannend!

Bekijk gerust ons gehele assortiment tepelklemmen https://euphoria-erotiek.nl/#sqr:(q[tepelklemmen])eens. We helpen je graag als je advies nodig hebt over tepelklemmen of iets anders.. Dat kan in de winkel, maar ook online via onze live chat of door te mailen naar klantenservice@euphoria-erotiek.nl.

Direct naar alle tepelklemmen –>https://euphoria-erotiek.nl/#sqr:(q[tepelklemmen])