Het zijn nogal wat verschillende soorten flesjes Pjur glijmiddel die wij in ons assortiment hebben. Logisch dat menig mens wat verbaasd is over de hoeveelheid. Glijmiddel is toch glijmiddel? Dat is dus niet waar en ik ga jullie vandaag meer vertellen over de glijmiddelen van Pjur. Wij verkopen 2 verschillende soorten glijmiddel, op waterbasis en op siliconenbasis. Je kunt alle glijmiddelen op waterbasis in combinatie met sekstoys gebruiken maar dit is niet het geval bij glijmiddelen op siliconenbasis. Siliconen tast het materiaal van de toys aan en is daarom niet geschikt om te gebruiken in combinatie met toys. Uitzondering op deze regel zijn toys van RVS of glas. Glijmiddel op siliconenbasis kan ook prima gebruikt worden tijdens massages omdat het lang glad blijft en vettig is, nadeel is wel dat het vlekken geeft op bijvoorbeeld beddengoed. Glijmiddel op waterbasis droogt sneller op dus over het algemeen verbruik je daar ook meer van en is niet geschikt om mee te masseren. Niet alleen kunnen we glijmiddel onderverdelen in  ¨waterbasis¨ of ¨siliconenbasis” maar er is ook nog te kiezen uit anaal of vaginaal glijmiddel. Het verschil zit hem in de dikte van het glijmiddel. Anaal glijmiddel is dikker van structuur en droogt minder snel op. De PH waarde van anaal glijmiddel is anders dus niet geschikt om ook vaginaal te gebruiken. Vaginaal glijmiddel kan overigens wel voor anale seks gebruikt worden.Pjur Aqua glijmiddel op waterbasis

Pjur in ons assortiment

Pjur Aqua is een goed verkopend glijmiddel op waterbasis. Dit glijmiddel blijft langer glad en voelt niet plakkerig aan en dat is wel zo fijn.

Pjur Original is het bekendste glijmiddel van Pjur op siliconenbasis. Het droogt eigenlijk niet op omdat het op silionenbasis is dus je kunt hiermee eindeloos door gaan met glijden.

Pjur Woman

Een lijn aan glijmiddelen dat is afgestemd op de tere en gevoelige huid van de vrouw. Het zorgt voor maximaal comfort, plezier en sensualiteit. In deze glijmiddelen worden geen conserveringsmiddelen, parfum of glycerine gebruikt.

Pjur Woman Nude op Waterbasis  is in ons team het populairste glijmiddel. Waarom? Het voelt zacht, blijft lang glad en plakt niet nog beter is dat je er als vrouw geen irritaties van krijgt.

Pjur Woman Siliconen  is aangenaam zacht voor de gevoelige huid van de vrouw en kan perfect gebruikt worden om ook te masseren. Dit glijmiddel blijft glad.

Pjur Woman Vegan is een glijmiddel op waterbasis met alleen Vegan ingrediënten, dierproefvrij en bevat ook geen toevoegingen die de huid kunnen irriteren.Pjur Woman Nude

Pjur Med

Medische glijmiddelen van Pjur voor als er net wat meer verzorging nodig is bij de intieme delen.Pjur MED Sensitive Glide

Pjur Med Sensitive Glide is een glijmiddel op waterbasis voor de extreem gevoelige huid. Dit glijmiddel wordt aanbevolen door artsen bij extreme gevoeligheid.

Pjur Med Repair Glide is een glijmiddel op waterbasis en het bevat hyaluronzuur. Het helpt kleine wondjes te genezen en/of te voorkomen doordat het huidherstellend werkt.

Pjur Med Hypoallergeen Pjur MED is premium glijmiddel gemaakt van de hoogste kwaliteit siliconen. Het is geschikt voor droge en overgevoelige slijmvliezen in de intieme zone. geschikt als je last hebt van vaginale droogheid, heel gevoelig bent of als je snel last krijgt van allergische reacties.

Pjur Anaal

Pjur Back Door Comfort water anal glide is een dik glijmiddel op waterbasis maar voelt aan als een glijmiddel op siliconenbasis. Het blijft lang glad doordat er hyaluronzuur aan het glijmiddel toegevoegd is. Hyaluron heeft als eigenschap dat het water kan binden en daardoor heb je een langer ¨glijeffect¨ bij dit glijmiddel. Niet geschikt voor vaginaal gebruik.

Pjur Back Door Relaxing Silicone Anal glide is een goed glijmiddel voor intensieve anale seks. Jojoba in dit middel zorgt ervoor dat de kringspier ontspant en de siliconen zorgen voor een eindeloos soepel en glad effect.

 

 

 

 

 

Back Door Relaxing Anal Glide Siliconen

Ik hoop dat dit stukje tekst iets meer duidelijkheid geeft!

 

 

Bron: www.pjurlove.com

www.euhoria-erotiek.nl