Door: Elina van Elina’s salon

Twee weken geleden stonden we massaal met z’n allen op schaatsen. Hoewel het erg gezond is om naakt in een wak te gaan zitten, hadden de meesten een driedubbele laag kleding aan. Wat maakt het dan uit hoe je er onder die laag kleding uitziet? Een paar haartjes meer of minder, niemand ziet het toch. Wist je dat haar op je lijf een functie heeft? Het reguleert je temperatuur en beschermt tegen letsel. Maar of al die haren wel zo sexy zijn….. Geen nood: Elina’s salon bezorgt je een haarvrije zomer!

Vrouw die IPL-behandeling krijgt in Elina's salon

Waxen, harsen en IPL

Ontharen is één van de meest voorkomende behandelingen in onze schoonheidssalon. Gezicht, oksels, benen en intieme zone, alles is mogelijk. Een tijdelijke oplossing is waxen of harsen. De haartjes worden met wortel en al verwijderd. Met als resultaat dat het lekker glad aanvoelt. Je bent 3 tot 6 weken van die kriebelende haren af.
Hoe fijn is het dat je nooit meer hoeft te ontharen. Wij hebben dé oplossing, IPL. Met deze methode kunnen we door middel van lichtflitsen de donkere haren voor 70 tot 80% verwijderen. Waarom alleen donkere haren? Het licht gaat via het pigment van de haar naar de voedingsbodem. De warmte van deze straling zorgt ervoor dat de voedingsbodem vernietigd word. Na 6 tot 10 behandelingen ben jij definitief van je haren af. Wie wil dat nou niet?

Onthaar haar, onthaar hem

Man die onthaart wordt in Elina's salon

Ontharen klinkt erg vrouwelijk, maar niets is minder waar. Tegenwoordig is dat niet meer het geval en komen ook mannen regelmatig in onze salon. Word je gek van al die haren, boek dan snel een behandeling bij Elina’s salon in Heerenveen. We zijn ANBOS gespecialiseerd en geregistreerd in ontharingstechnieken. Heb je, als vrouw, overbeharing in je gezicht dan kan dit vergoed worden door je zorgverzekeraar. Daar wel even navragen. Weet je niet goed welke methode van ontharen het beste bij jou past, laat het ons weten. Dan kijken we samen naar dé oplossing voor jou.

Fijne haarvrije zomer en tot ziens in Elina’s salon.

Groet, Elina

Elina’s salon
K.R. Poststraat 1C
8441 EL Heerenveen
(0513)846420
info@elinassalon.nl
www.elinassalon.nl

Logo Elina's salon