Slaap en orgasmes, beide grote hobby’s van mij. In het krijgen (en geven) van orgasmes vind ik mezelf best goed. Slapen is een ander verhaal. Ik hou van slapen maar wordt ‘s nachts veel bezig gehouden door dromen. Nachtmerries vaak, maar ook leuke én geile dromen. Het wil wel eens gebeuren dat ik wakker word terwijl ik een orgasme heb. Soms kan ik me herinneren dat ik zojuist een erotische droom heb gehad, andere keren weet ik daar niks meer vanaf.

Niet dat ik er over wil klagen, want hoe lekker wil je wakker worden. Maar ik vraag me toch wel eens af waar zo’n natte droom vandaan komt. Daarom ben ik op onderzoek uitgegaan en wil ik mijn bevindingen met jullie delen. Want ik ben vast niet de enige die ‘last’ heeft van slaaporgasmes.

Een natte droom heeft niks met je geslacht te maken

Als je het over een natte droom hebt denk je al snel aan een jongen in zijn puberteit die tijdens zijn slaap een zaadlozing heeft. Maar vrouwen kunnen net zo goed een natte droom hebben. Dit is echter minder bekend door gebrek aan ‘bewijs’. Bij een man valt zo’n natte droom na het ontwaken natuurlijk direct op door de zaadlozing. Maar bij alle geslachten komt een natte droom op hetzelfde neer. Het is een orgasme zonder lichamelijke stimulatie tijdens de slaap.

Orgasmes zonder lichamelijke stimulatie

Je zult je nu waarschijnlijk afvragen hoe dat kan, een orgasme zonder aanraking. Een orgasme is niet alleen een lichamelijke reactie. Je hebt het vast wel eens meegemaakt. Je bent aan het masturberen of een lekker potje aan het seksen. Alles voelt lekker en goed maar een orgasme blijft uit. Je denkt aan wat je morgen allemaal moet doen of je voelt je onzeker over je lichaam. Kortom je bent er met je hoofd niet bij. Wil je een orgasme bereiken dan moet je tijdelijk alles los kunnen laten. Dat gaat niet als jij je er niet voor de volle 100% aan over kunt geven.

Zodra je slaapt het je hier geen last van. Als je lekker ligt te pitten vallen de alledaagse ongemakken van je af. Je denk niet aan je boodschappenlijstjes of je onzekerheden. Dit zorgt ervoor dat jij je helemaal kunt geven tijdens een erotische droom.

Toch een klein beetje lichamelijke stimulatie

In je slaap ga je door 4 verschillende fases heen. De 4e slaapfase heet de REM slaap ofwel de Rapid Eye Movement slaap. Dit omdat je ogen retesnel heen en weer bewegen. In deze slaapfase zijn je hersenen heel actief. Ook kunnen je ademhaling en hartslag onregelmatig zijn en je bloeddruk kan gaan stijgen.

Door de toenemende hersenactiviteit kun je gaan dromen. Door de stijgende bloeddruk en onregelmatige bloeddruk kan het zijn dat er meer bloed richting je geslachtsdelen stroomt. Waardoor deze weer gevoeliger worden. Dit in combinatie met een hete droom, het gebrek aan alledaagse zorgen of onzekerheden kan zorgen voor een héérlijke einde van je nachtrust!

Lederen oogmasker - verstelbaar

Rimba Handboeien + Oogmasker

 

 

 

Ik wil meer orgasmes tijdens mijn slaap!

Een slaaporgasme is ergens een beetje alsof je de loterij wint. Als je meedoet maak je kans. Wil je de kans een beetje vergroten? Probeer dan eens om op je buik te slapen. Op die manier stroomt je bloed sneller naar je geslachtsdelen. Ook schijnt het te helpen om een tijdje droog te staan. Vind ik persoonlijk een groot offer voor een slaaporgasme ;). Toch zijn er geen onderzoeken te vinden of deze tips écht helpen met het opwekken van een natte droom.

Voor nu wens ik jullie allemaal een goede nachtrust. Met voor, tijdens of na je slaap een daverend orgasme. Wil het slapen niet lukken? Een oogmasker is leuk voor tijdens een spannende BDSM sessie, maar kan ook helpen om dieper te slapen en makkelijker in slaap te vallen. Een orgasme voor je gaat slapen doet ook wonderen voor je nachtrust. Hoe dat precies zit is te lezen in deze blog van Mark.