Ken je dat gevoel? Je hebt net seks gehad (superfijn natuurlijk) en als je daarna gaat plassen voel je een branderig gevoel of zelfs pijn. Pijn bij het plassen na seks. Waarom gebeurt dit en vooral: wat helpt het te voorkomen? Dat zijn vragen waar veel vrouwen mee worstelen, maar die niet snel stellen aan iemand anders. Omdat het ook vaak weer snel over is (binnen 1-2 dagen), wordt het ook vaak genegeerd. Terwijl het echt een naar gevoel is dat soms eenvoudig voorkomen kan worden.

Veel oorzaken voor pijn bij het plassen na seks

Er zijn ontzettend veel oorzaken te bedenken voor pijn bij het plassen na seks. Wij geven slechts tips en adviezen over hoe dit voor een grote groep vrouwen te vaak te voorkomen is. Dit is géén doktersadvies. Mocht je jouw situatie niet vertrouwen om wat voor reden dan ook, twijfel dan niet en raadpleeg dan een (huis)arts. Oorzaken kunnen ook zijn: een SOA, blaasontsteking, infectie, nierproblemen etc. etc. etc.
Kleine wondjes vaginaWaar wij ons op richten is de klacht van pijn bij het plassen direct na de seks. De oorzaak hiervan ligt vaak bij hele kleine wondjes (ook wel fissuren genoemd). Die beschadigingen van het lichaamsweefsel zie je vaak niet eens met het blote oog. De zoute urine stroomt hierlangs en dat zorgt voor het branderige gevoel. Er zijn ook weer tal van oorzaken te bedenken voor het ontstaan van deze fissuren. Heb je bijvoorbeeld een vaginale schimmelinfectie? Dan is al het weefsel om de vagina en dus vaak ook de schaamlippen extra kwetsbaar. Je zult dan sneller last hebben van kleine wondjes. Ook een veel voorkomende reden is dat je toch niet nat genoeg bent geweest tijdens de seks en er dus iets is kapot is gegaan tijdens penetratie.

Nog vervelender: De wondjes komen snel terug

In eerste instantie is het al niet fijn dat je last krijgt van pijn of een branderig gevoel ontstaan door kleine wondjes. Een fissuur heelt normaal gesproken vrij snel, dus de klachten verdwijnen weer gauw. Maar de volgende keer na de seks heb je er gauw opnieuw last van. De huid is vaak nog niet volledig hersteld en niet soepel genoeg om een nieuwe sekssessie te verwerken. Zo blijf je dan een beetje doorgaan in een soort neerwaartse spiraal met vervelende klachten.
Maar niet langer! Tenminste… voor veel vrouwen heeft onze oplossing hiervoor goed uitgepakt. Het magische middeltje wat je kunt gebruiken is een bijzonder glijmiddel op waterbasis. Dit glijmiddel bevalt hyaluron en is specifiek ontwikkeld voor o.a. dit euvel. Het heet Pjur Med Repair Glide en valt onder de categorie medisch glijmiddel.

Hoe kan glijmiddel me daarbij helpen?

Pjur Med Repair Glide met hyaluronGlijmiddel als oplossing, maar niet per sé in de manier waarop je denkt. De Pjur Med Repair Glide hydrateert de huid. Het zorgt ervoor dat wondjes sneller genezen, maakt de huid soepel en houdt dat ook zo. Je kunt Pjur Repair Glide natuurlijk goed gebruiken tijdens de seks voor meer comfort én plezier tijdens de seks. Maar als je last hebt van wondjes kun je het ook een tijd elke dag aanbrengen op je genitale zone. Gewoon na het douchen. Even masseren en laten intrekken en dan weer doorgaan met je dag.
Je huid herstelt dan veel sneller en het grote voordeel is dat de kwetsbare en gevoelige huid dus ook soepeler blijft waardoor je nieuwe wondjes helpt voorkomen. Met de Pjur Repair Glide kun je die vicieuze cirkel dus doorbreken!
Pjur Med Repair Glide is een prima waterbasis glijmiddel om te gebruiken tijdens de seks of met speeltjes. Veilig voor condooms, plak niet en blijft lang glad. Met als toevoeging dus het voor dit doel essentiële hyaluron.

Koop nu en ervaar het zelf! –>

Pjur Med Repair Glide met hyaluron