Laklaken 200 x 230 cm - rood

Een seksuele fantasie is een gedachte waar je opgewonden door raakt. Misschien fantaseer je wel over een trio, voyeurisme, seks met iemand van hetzelfde geslacht of een gangbang. Seksuele fantasieën komen in vele vormen voor. Misschien schaam je jezelf ook weleens voor de fantasieën die je hebt. Onthoud dat fantaseren heel normaal is.

Fantasie is geen realiteit

Het mooie van een fantasie is dat je alles kunt bedenken wat je wilt. Hoe onrealistisch het ook is. Ook zijn er genoeg fantasieën waarvan de gedachte je opwindt, maar die je in het echt niet zou willen uitvoeren. Je fantaseert er misschien over om aangerand te worden of vastgebonden zoals in de film 50 Shades of Grey. Met deze fantasie is niks mis want het betekent niet dat je in het echt aangerand wil worden. Die fantasie waarin jij hot en steamy seks met je getrouwde buurman hebt terwijl je naast je eigen partner ligt – of misschien fantaseer je er wel over tijdens de seks met je partner- betekent niet meteen dat je je partner wilt verlaten voor de buurman. En als je fantaseert over seks met iemand van hetzelfde geslacht wil dat niet zeggen dat je in het dagelijkse leven homoseksueel bent.

Rimba Halsband met handboeien

Fantasieën delen met je partner

Je kunt ervoor kiezen om je seksuele fantasieën te delen met je partner. Dat hoeft natuurlijk niet als je jezelf er niet prettig bij voelt. Je neemt een risico door het te delen, want het kan zijn dat je partner jouw fantasie niet begrijpt. Vind je het spannend om te vertellen? Kies een veilig moment om erover te beginnen. Bijvoorbeeld tijdens het avondeten of bij het doen van de afwas. Zo voelt je partner in ieder geval geen druk om er meteen (misschien tegen zijn/haar zin) iets mee te doen. Als je partner positief reageert kun je er verder op doorgaan. Zo niet, laat het even rusten en probeer het eventueel een andere keer opnieuw. Vragen wat de de fantasie van de ander is, is ook een goed idee. Zo laat je zien dat jij open staat voor ideeën. En als je partner zijn/haar fantasie deelt, is het niet meer dan eerlijk dat jij over die van jou mag vertellen, toch?
Er zitten grote voordelen aan het delen met je partner. Erover praten is al heel opwindend en de ander leert jou zo seksueel beter kennen. Door te delen wordt jullie band inniger waardoor je meer met elkaar verbonden bent. Misschien vind je het zelf ook wel heel opwindend om te horen wat de fantasie van jouw partner is. Sommige seksuele fantasieën kunnen jullie samen naspelen, hoe geil is dat? Is het een fantasie van jullie beiden om seks in het openbaar te hebben? Ga alvast maar opzoek naar een parkje of parkeerplaats want dan gaat jullie fantasie werkelijkheid worden!Rimba 6-delige Soft BDSM startersset