Ben achter zijn camera

Vanaf het nieuwe jaar (2023) ben ik begonnen bij Euphoria Erotiek. Jullie zullen mij voornamelijk in Leeuwarden gaan vinden op de zaterdagen. Dus kom gezellig langs.

Eerst iets over mijzelf, dan is het wat minder onpersoonlijk

Goed mijn naam is Ben, 20 jaar en studeer Media Vormgeving. Ik ben zo’n 7 maanden geleden hier naar Friesland verhuisd vanuit Gelderland, dit onder andere voor mijn studie en omdat ik gewoon graag uit huis wilde en lekker voor mezelf wilde beginnen. Nou ja goed, laten we het over een paar van mijn hobby’s hebben. Bijna elke maandag speel ik met een groepje vrienden Dungeons and Dragons en ook zo nu en dan ander bordspellen. Ook speel ik graag computer games zoals Sims, Minecraft en Life is Strange. Naast werken bij Euphoria ben ik vrijwilliger bij COC waar ik voorlichtingen geef over hoe het is om LHBTIQ+ te zijn.
Ook schilder, illustreer, bulletjournal en scrapbook ik nog graag in mijn vrije tijd. Daarom dat ik ook Media Vormgeving studeer.
En naast dat alles ben ik graag in de tuin/natuur bezig of aan het hiken. Op dit moment ben ik het Pieterpad, dat door heel Nederland loopt, aan het hiken. En ga ik graag op reis om daar nieuwe plekken te ontdekken en mensen te leren kennen.

Maar goed nu is natuurlijk de vraag “hoe ben jij nu weer hier terecht gekomen?”

Dat vind ik zelf ook nog steeds een hele goede vraag. Een hele tijd geleden heb ik een mail gestuurd dat ik graag in deze kant van retail wilde werken. (I know, heel formeel allemaal). Meer als een ¨laat ik eens kijken of ik dat zou kunnen en omdat ik dan niet meer mijn vrienden volledig lastig hoef te vallen met al mijn informatie die ik heb over seks en seksspeeltjes.” Maar goed, ik kreeg een mail terug dat er op het moment niemand nodig was binnen het team, dus heb ik het toen daarbij gelaten. En eigenlijk niet meer over nagedacht wel zelf nog een aantal keren langs geweest in Leeuwarden voor mijn eigen aankopen en om een bestelling te plaatsen. Ik had al een aantal mailtjes gekregen over mijn bestelling, dus dacht ik dat het mailtje dat ik als laatste kreeg daar ook wel over zou gaan. Dat was niet het geval.  Ik kreeg een mailtje of ik nog steeds geïnteresseerd zou zijn om te komen werken. Dus zo’n 3 maanden later mocht ik toch op gesprek komen en het was echt al gelijk genieten. Nu heb ik al een paar keer gewerkt en ik vind het hartstikke leuk!

Maar Ben vertel nu eens even iets over je seksleven…

Ja, I know dat is super interessant, maar dat moet ik misschien maar niet volledig op het internet plaatsen met mijn naam er bij. Maar goed uiteraard de basics wil ik wel vertellen want dat vind ik echt top en het hoort geen taboe te zijn. Dus mijn seksleven is eigenlijk niet heel bijzonder. Mijn interesse in de erotiek begon al best op tijd. En ik wist ook al heel lang dat ik het stukje BDSM supergaaf vond. Het idee om je over te kunnen geven aan iemand die je vertrouwt is zo fijn. Maar van welke toys ik nu het grootste fan ben, blijft moeilijk. Ik denk dat ik toch altijd een wandvibrator echt heel fijn vind.
Zoals deze Mika Wand – Nubii en mijn meest recent gekochte stroker, de FTM Stroker.

Mika Wand - Nubii (newbie)

Mika Wand – Nubii (newbie)

FTM Stroker - Packer Gear by CalExotics

FTM Stroker

Ik vind hem persoonlijk echt super voor transmensen die al een tijdje aan testosteron zitten. Maar goed dat was mijn blog voor deze keer. Ik hoop dat jullie nu allemaal een iets beter beeld hebben wie er soms in de winkels staat.
Tot de volgende keer.

– Ben