Voor het eerst naar een sexshop? Nieuwsgierigheid is goed!

Bij Euphoria komen allerlei klanten over de vloer. Dat zijn soms stelletjes, mannen of vrouwen. Maar ook jongens en meiden. Van al deze verschillende soorten mensen komen er ook mensen voor het eerst in een sexshop. Want eens moet de eerste keer zijn en nee, je hoeft niet gelijk wat te kopen. Als je alleen nieuwsgierig bent, ben je ook meer dan welkom.

Erotiekwinkel of sexshop?

Euphoria noemt zichzelf liever een erotiekwinkel dan sexshop. Een erotiekwinkel klinkt wat vriendelijker. Dat vinden wij belangrijk, omdat we willen dat genieten van seks wat minder spannend wordt. Iedereen die interesse heeft of nieuwsgierig is mag bij ons naar binnen. Leeftijd maakt voor ons niet uit. Of je nou 13 of 93 bent: je bent welkom. Omdat het best spannend lijkt, gebeurt het ook wel eens dat er mensen binnenkomen om te lachen. Natuurlijk mag dat best: seks is immers leuk, maar we moeten wel denken om onze andere klanten. Kom je echt alleen maar binnen om te grappen en grollen? Dan zullen we je vriendelijk de deur wijzen. Heb je gewoon lol, maar ben je ook echt nieuwsgierig? Dat is prima, kom gewoon naar binnen.
Na binnenkomst zul je al snel merken dat het helemaal niet zo spannend is bij Euphoria. Er heerst een ontspannen en ongedwongen sfeer. Wij doen niet moeilijk over seks en woorden als penis, clitoris, vagina, anus etc. We laten onze klanten eigenlijk altijd even rustig rondkijken en bieden je een bakje koffie of thee aan. Kijk dus op je gemak rond of stap direct op een medewerker af. Je mag ook best even zeggen dat het je eerste bezoek is aan een erotiekwinkel. Wij vinden het fantastisch om “jouw eerste” te zijn!

Advies nodig?

Na verloop van tijd zullen we alle klanten vragen of we ergens bij kunnen helpen. We helpen je graag met al je vragen en je mag ons dan ook altijd alles vragen. Of je nou een cadeautje zoekt, een buttplug of een vibrator. Onze klanten zijn eigenlijk iedereen: jong & oud, man & vrouw, stellen & singles. En van al deze groepen komen er regelmatig mensen voor het eerst binnen. Fantastisch! Iedereen mag trots zijn op zijn of haar seksualiteit. Als je bij ons naar buiten stapt, goed geadviseerd en/of met mooie producten: wees dan ook blij met jezelf!

Ook online op www.euphoria.frl helpen we je graag verder. Stel je vraag hier
Ook op het Euphoria Blog staan veel meer interessante artikelen.

Voor het eerst naar een erotiekwinkel
Voor het eerst naar een sexshop? Zo spannend is het niet.