“Nee, ik ga niet bij Euphoria werken”

Hoi, ik ben Fardau Muller-Geerts. De nieuwste aanwinst bij Euphoria. Muller… Komt die naam je bekend voor? Dat kan kloppen. Ik ben namelijk getrouwd met Mark. Mark en ik zijn 10 jaar samen, waarvan 5 jaar getrouwd. Inmiddels hebben we een dochter van 3 en een zoon van net 1. En twee katten van zo’n 6 jaar oud :) Jarenlang heb ik verkondigd: ” Nee, ik ga niet bij Euphoria werken. Ik heb mijn eigen werk en dat houden we graag zo.„ En nu zit ik hier…

Wat is er misgegaan?

Zeven jaar heb ik op de online klantenservice van een zorgverzekeraar gewerkt. Ontzettend naar mijn zin gehad, maar het was tijd voor wat nieuws. Na een goed gesprek (of tien) hebben Mark en ik besloten de gok te wagen en heb ik mijn oude baan opgezegd om bij Euphoria aan de slag te gaan. Waarom?
De afgelopen jaren heb ik gezien hoe Mark zijn ziel en zaligheid in dit bedrijf heeft gestopt. Vechtend tegen allerlei vooroordelen en stugge bedrijven (denk aan banken en verzekeraars) die zich niet in de erotische wereld durven te begeven. Maar Mark zette door. Klanten die in de winkel zijn geweest, hebben die passie ook opgemerkt. Hij stelt je gerust als je nerveus bent, geeft advies en wil alleen goede producten verkopen. Van zijn werknemers, verwacht hij dezelfde inzet. Dat is de kracht van Euphoria. Wat Euphoria anders (beter ;) ) maakt dan die honderden webshops die er online te vinden zijn. Fijner dan de vele ‘achterafwinkeltjes’ waar je je automatisch gaat schamen als iemand je ziet binnenstappen. Ik wil Mark helpen de kwaliteiten van Euphoria buiten de winkel beter te laten zien.

Ik werk voornamelijk achter de schermen

Mark en Fardau op Erofame 2019 met een levensgrote, wandelende clitoris
Mark en ik op Erofame 2019

Per 1 januari 2021 versterk ik het team. In de winkel zelf zul je mij niet zo snel aantreffen. Zonder marketingervaring en -diploma (daar wordt aan gewerkt), ga ik mij bezighouden met de marketing en communicatie van dit bedrijf. Ik weet ook niet waarom Mark mij dit durft te laten doen ;) Het leukste van deze functie vind ik om dingen te schrijven. Geen romans of iets dergelijks, maar blogs, stukjes voor de nieuwsbrief, persberichten, of gewoon onzinnige prietpraat. That’s my thing. En jullie zijn mijn nieuwste slachtoffers. Wen er maar aan! :)

En als ik niet hoef te werken…

In mijn vrije tijd ben ik een echte huismu(t)s. Op de bank met een kleedje, serietje aan en een breiwerkje in mijn handen; knuffels, dekentjes, sjaals, dat soort dingen. Liefst niet te moeilijk, maar dat het wel al snel heel wat lijkt. Ik ben nu ook bezig een fotoboek in elkaar te draaien. Een beetje orde scheppen in de eindeloze fotostream op de telefoon. Maar dat is een vrij prijzige hobby, dus dat moet je niet te veel willen doen. =D

Een buitenlandse man?

Mijn naam, Fardau, heeft vaak verwarring opgeroepen over wie ik ben. Zo is er aan Mark wel eens gevraagd: “Die vriendin van jou, is dat een buitenlands typje?” Waarop hij antwoordde: ” Ja, ze is Fries”. En bij mijn vorige functie kreeg ik regelmatig berichten gericht aan meneer Geerts. Toen ik trouwde en ondertekende met Muller-Geerts, ging dat voorbij. Dubbele achternaam. Dat móet wel een vrouw zijn. Wat zijn we toch ook traditioneel met z’n allen… ;)
Er zijn ook maar weinig “persoonlijke” souvenirs te krijgen. Voor mij geen sleutelhangers bij de VVV of in de touristenshops. Maar een paar jaar geleden kwamen Mark en ik dit pareltje tegen op internet. Mijn eigen lijflied! Alvast graag gedaan, mocht dit de rest van de dag in je hoofd blijven hangen.