Jaaa mensen, het is weer bijna woensdagavond en je weet wat dat betekent hè? Het is weer bokavond! Het mag weer! Tijd voor 3 minuten penetratieseks, het liefst zonder voorspel. Maar wel na acht uur, wanneer de kinderen op bed liggen en het journaal is afgelopen. Dit is vast waar je aan denkt bij geplande seks, niet een heel te gek beeld dus. Spontane seks, dat is wat we willen! Dus niet alleen op bokavond, jubilea of zon- en feestdagen.

Maar wist je wel dat geplande seks ook echt fantastisch kan zijn? Zelf vind ik geplande seks briljant. Waarom ik dat zo briljant vind lees je in dit blog. Natuurlijk deel ik ook hoe jullie dit het beste kunt aanpakken.

Ik wil gewoon slapen!

Werken, het huishouden, sociale activiteiten, allemaal dingen die moeten. Je hebt het druk. Wanneer je eindelijk de dagelijkse to-do list hebt afgewerkt ben je vaak zo moe dat je geen puf meer hebt om je partner nog af te werken. Zelf wil ik na een drukke dag gewoon naar bed. Ik zit dan niet meer te wachten op gefrunnik aan mijn lijf.

Dit probleem komt in de meeste lange relaties voor. Waar je vroeger jullie geslachtsdelen rauw wipte is jullie seksleven tegenwoordig door de sleur op een laag pitje beland. Het blijft inmiddels toch echt vaak bij een vluggertje om je lichamelijke behoeftes te vervullen.

Seks is uiteraard niet hét allerbelangrijkste binnen jullie relatie. Maar het zou wel een belangrijke plek horen te hebben, je wilt natuurlijk niet met je geliefde leven alsof het je broer of zus is. Ik hoef je natuurlijk niet te vertellen dat het heerlijk is, en het jullie (letterlijk) dichterbij elkaar brengt. Het is iets wat van jullie samen is, waar jullie samen van genieten, waar je je letterlijk helemaal bloot geeft.

Het is dus zonde om dit te laten verslonzen door een overvolle agenda. En daar komt de geplande seks om de hoek kijken! Sinds ik seks inplan merk ik dat ons seksleven een enorme boost heeft gekregen. Wat weer een uitwerking heeft op de rest van onze relatie.

Pak je agenda er maar bij

Stap één is natuurlijk om een gaatje te vinden in jullie drukke planning. Kijk eens of je een aantal punten op je lijstje kunt verplaatsen of helemaal uit je agenda kunt gooien. Mochten jullie kinderen hebben dan is het misschien een optie om ze ergens te laten logeren. Heb je een vaste avond wanneer je de was op gaat vouwen? Dat kan vast de volgende dag ook. Of misschien helpt het om dit soort klusjes samen te doen waardoor jullie beide meer tijd over houden.

Ik weet zeker dat jullie hier wel uit komen! Of je nou een standaard dag kiest in de week of maand, of je spreekt af dat je morgenavond tijd voor elkaar maakt. Er is vast een moment dat je anders besteedt aan je treinencollectie of je 1000 stukjes puzzel. Je wilt een deel van deze hobby’s vast wel inwisselen om met elkaar te hobbyen. Onze bokavond is een avond waarop we eigenlijk nooit verplichtingen hebben. Eentje die we anders moe doorbrachten op de bank. Elk met ons gezicht in een telefoon of televisie scherm geplakt. Die tijd gaat dus nu volledig naar elkaar.

Nog meer lijstjes!

Stap één is gezet, jullie hebben een gaatje vrij kunnen maken voor elkaar. Maar ja, wat dan? Het is natuurlijk niet de bedoeling dat jullie tijdens het geplande moment elkaar eventjes snel doen en dan verder gaan met naar je telefoonscherm staren. Het is de bedoeling dat jullie dan écht de tijd nemen voor elkaar en een stomende sekspartij.Truth or Dare - Couple(s) Edition

Geplande seks gaat wat mij betreft verder dan alleen een vrij moment voor elkaar. Voor mij is het een moment om nieuwe dingen te proberen. Dingen de we nog nooit eerder hebben gedaan, maar wel op onze ‘fucket-list’ staan.

Met een fucket-list bedoel ik een seksgerelateerde bucket-list. Hierop staan alle wilde fantasieën die jullie hebben. Benoem hierbij je eigen fantasieën en luister, zonder oordeel, naar die van je partner. Sommige fantasieën blijken niet haalbaar. Maar hoe te gek is het om een deel van jouw fantasieën uit te kunnen proberen tijden jullie geplande seks moment.

Ben je helemaal inspiratieloos? Heb of wil je geen fucket-list? Een erotisch spel kan daar ook zeker bij helpen. Een van deze spelletjes is de Truth or Dare couples edition. Dit spel geeft jullie enorm veel inspiratie voor een stomende (geplande) avond!

Van neuken komt neuken

Jullie hebben nu een moment en een plan! Maak elkaar dagen van tevoren helemaal gek. Heb het erover, vertel elkaar wat je wel niet allemaal gaat doen met de ander. Stuur overdag ‘s een pikant berichtje. Hoe groter het voorpret, hoe geiler het evenement.

Het spreekt denk ik voor zich dat het geplande moment niet het enige seksmoment hoeft te zijn. Het is niet zo dat je celibatair moet gaan leven totdat je SEKS ziet staan in je agenda. Het voordeel van geile voorpret kan zijn dat je zo ontzettend veel zin in elkaar krijgt dat het jullie seksleven sowieso een enorme boost geeft! Het kan een vlammetje in je aanwakkeren wat jouw libido ten goede komt. Van neuken komt neuken dus ;)

Is geplande seks altijd te gek?

Zoals je hebt kunnen lezen kan geplande seks echt te gek zijn. Je maakt bewust tijd voor elkaar vrij, het kan jouw libido een boost geven. Het brengt jullie dichter bij elkaar. Het geeft jullie de ruimte om over fantasieën te praten én om te proberen deze werkelijkheid te laten worden. Maar dit is niet altijd het geval. Soms kan jullie ‘date’ niet doorgaan omdat er iets nog belangrijkers tussendoor komt. Soms willen jullie iets uitproberen wat tóch echt niet leuk blijkt te zijn. Maak je hier niet druk om, maar plan gewoon het volgende moment weer in.

Geplande seks kan jullie niet altijd helpen naar een beter seksleven. Het is handig om bij jezelf na te gaan of het je überhaupt kan helpen. Waardoor komt het eigenlijk dat jullie seksleven zo uitgeblust is? Ben je echt moe of is er op lichamelijk of mentaal gebied iets aan de hand? Hoe is de rest van jullie relatie? Mocht er meer aan de hand zijn dan is het verstandig om daar eerst mee aan de slag te gaan (eventueel met wat externe hulp) voordat jullie je seks in gaan plannen.