Je hebt vast al iets over de Womanizer gehoord. Als het niet via een vriendin is dan is het wel via de media. Het is het best verkopende erotische artikel voor vrouwen op dit moment. Veel vrouwen zijn er net als ik heel blij mee. Ik zal je vertellen hoe dat komt en waarom jij ook een Womanizer zou moeten kopen. 

1. Je gezondheid


Als je seksuele gevoelens hebt dan is het gezond om daar iets mee te doen. Bijvoorbeeld door te masturberen want als je klaar komt maakt je lichaam oxytocine aan, ook wel het knuffelhormoon genoemd. Dit hormoon verlaagd je bloeddruk en je stress level. Het geeft je weerstand een boost en vaak kun je er ook beter door slapen. Helaas krijgt niet iedereen makkelijk een orgasme door te masturberen. Daarom is de womanizer gemaakt. 

2. Luchtdruk stimulator 


De Womanizer is een luchtdrukstimulator. Door de Pleasure air techniek wordt je clitoris op een prettige wijze gestimuleerd en raakt niet over gestimuleerd. Dit komt omdat je clitoris eigenlijk nauwelijks word aangeraakt. Het geeft een prettig soort sabbelend gevoel. Het kan zijn dat je even moet experimenteren om te kijken welke van de twee kapjes het prettigst voor je is en wat het beste plekje is om te stimuleren want dat is natuurlijk heel persoonlijk. 

3. Orgasme gegarandeerd


Als jij het juiste kapje en het juiste plekje hebt gevonden heb je bijna gegarandeerd een orgasme. Uit onderzoek van Womanizer blijkt dat bijna alle gebruikers een orgasme beleven. Plus dat maar liefst 73% gemakkelijk meerdere orgasmes achter elkaar bereikt. Ik heb eens even rondgevraagd of dit klopt maar zowel klanten als vriendinnen zeggen dat het klopt en zelf kan ik het ook beamen. Dit alleen is al een goede reden om een Womanizer te kopen.

4. Samen te gebruiken


De Womanizer kun je lekker voor je zelf houden maar je kunt hem natuurlijk ook samen gebruiken. Hij past door de vormgeving precies tussen jou en je partner in, zodat je hem tijdens het vrijen kunt gebruiken. Je kunt hem ook gebruiken om bij een man het frenulum te stimuleren en je kunt hem zelfs als tepelzuiger gebruiken.

5. Veilig geen risico


De Womanizer is een zeer veilig apparaat, de dopjes zijn vervangbaar en los verkrijgbaar. Ze zijn allemaal waterdicht en magnetisch oplaadbaar via het bijgeleverde snoer. Je krijgt twee jaar garantie en er zijn verschillende modellen in verschillende prijsklasse zodat er altijd een Womanizer is voor jouw lifestyle en portemonnee.

Welke Womanizer wil je kopen?Womanizer Starlet Blauw
De Starlet is de kleinste Womanizer in het assortiment en is verkrijgbaar in blauw en oranje. Hij heeft 4 standen.

Womanizer Liberty
De Liberty is het reismodel en heeft een kapje met een magnetische sluiting. Hij heeft 6 verschillende standen en is verkrijgbaar in de kleuren: Red Wine, Pink Rose en Powder Blue. 

Womanizer Classic Dark Purple
De Classic is het basismodel en verkrijgbaar in de kleur Dark Purple. Hij heeft 8 verschillende standen.

Womanizer Premium
De Premium is de meest volledige Womanizer. Hij heeft 12 verschillende standen en een Autopilot Mode. Hij heeft ook Smart Silence, hij gaat pas aan als hij contact met de huid maakt en gaat vanzelf uit als je hem weg legt. Verder heeft hij een functie indicatie met 3 LEDs die ook fungeren als laadindicatie. Verkrijgbaar in 5 verschillende kleuren.

Womanizer Duo
De Womanizer Duo combineert een goede g-spotvibrator met al het fijne van luchtdrukstimulatie. De 12 luchtdruk standen worden aangevuld met 12 x 10 standen van de g-spotvibrator. Deze heeft ook Smart Silence en is verkrijgbaar in de kleuren zwart en bordeaux.