Voegt een clitoris vibrator nou echt iets toe aan je seksleven of aan je speeltjes verzameling? Ik zocht het voor je uit.

Red Hot Blaze - Vibrator met 3 stimulerende tongetjesSamen met een paar collega’s schrijf ik de teksten voor onze website. Meestal zijn dat producten waar ik zelf over mee kan praten of in ieder geval redelijk wat vanaf weet. Maar dat is niet altijd zo. Deze week heb ik de teksten geschreven voor de hele Red Hot serie clitoris vibrators. Dit kwam wat stroef op gang want ik had geen clitoris vibrator. Waarom zou ik, ik heb een Magic Wand en daar kun je je clitoris prima mee verwennen dacht ik……

SILK Excite Liquid Silicone ClitorisvibratorTot ik de SILK Excite Liquid Silicone Clitoris vibrator kreeg. Toen leerde ik heel snel dat de clitoris vibrator wel degelijk een hele fijne toevoeging is. Het is een totaal andere ervaring als met een Magic Wand die hele diepe trillingen geeft. Met de clitoris vibrator stimuleer je echt je clitoris en de directie omgeving. Dit is een heel lekker en echt bevredigend gevoel.

Red Hot Fury- - Pittige vibratorWat ook zo fijn is, ze zijn zo lekker klein. Je kunt ze dus heel makkelijk overal mee naar toe nemen voor als je plotseling zin krijgt ;) De hele Red Hot en de Silk serie zijn waterdicht en dus makkelijk schoon te maken. Dat vind ik erg belangrijk want ik heb na gebruik geen zin in ingewikkelde poetsbeurten. Niet nodig, even met water en zeep onder de kraan en dan wat toycleaner en klaar is Myneke.

Ignite by Red Hot - Krachtige kleine lepel vibratorDe Red Hot serie bestaat uit 8 verschillende uitvoeringen en Silk heeft twee verschillende. Dit is gedaan omdat smaken verschillen en omdat je zo verschillende dingen kunt uitproberen. Mijn favorieten zijn de SILK Excite en de Red Hot Ignite. Dat komt omdat ik juist de stimulatie van clitoris en schaamlippen ernaast zo fijn vind. Maar ik kan me voorstellen dat de Red Hot Sizzle en Fury vanwege hun flapjes fijner zijn als je van hele heftige stimulatie houdt.

Red Hot Spark, vibrator met een plezierig lusjeTess van Tesstest.nl heeft de Red Hot Spark geprobeerd. Ze zei er het volgende over: “De Calexotics Red Hot Spark heeft een apart uiterlijk en is ook echt een aparte toy. Voor mensen met een erg gevoelige clitoris zal dit seksspeeltje denk ik al snel te heftig zijn, maar voor mensen die van wat hardere stimulatie houden, is deze toy zeker geschikt.”

Kortom ik kan je zeker aanraden om de clitoris vibrator een eigen plaatsje te geven in je nachtkastje. 
Je kunt ze bij Euphoria op de site vinden bij de kleine vibrators.