Of je nou fervent sextoy verzamelaar bent of je wil er voor het eerst eentje kopen. Er is iets dat je moet weten. Sommige seksspeeltjes moet je eerst leren kennen. Dus, date je sextoy!

Standaard speeltjes

Bij de meeste standaard seksspeeltjes is het vaak door hun vorm en functie duidelijk wat je ermee kunt doen. Je weet dan vaak ook al snel of het je ding is of niet. Van een dildo weet je wel waar je hem in zou willen stoppen en of je dat lekker vind of niet. Een buttplug geeft met zijn naam al aan wat de bedoeling is en een vibrator vibreert en kun je tegen alle plekken aan houden waar dat lekker voelt. Hartstikke duidelijk allemaal en dat is fijn. Maar dat kan ook anders. 

Date je sextoy

De Arcwave Ion luchtdrukstimulator voor mannen

Er is een duidelijke revolutie gaande in sextoyland. Er komen steeds meer speeltjes die hele andere dingen doen. Luchtdruk speeltjes, pulsators, speeltjes met een app en nog meer innovatieve dingen zoals bijvoorbeeld de Sundaze en de Arcwave Ion. Dit zijn speeltjes waarmee je moet experimenteren. Dit zijn speeltjes die niet altijd gelijk het wowgevoel geven. Dit zijn speeltjes waar je tijd in moet steken. Dit zijn dus speeltjes waar je mee je moet daten. Je moet ze eerst leren kennen en minimaal een keer of vijf mee spelen voordat jij en je lichaam er aan gewend zijn.

Investering

De Sundaze Pulse Vibe

Er is dus ook een taak weggelegd voor ons als verkoper. We moeten investeren in voldoende kennis over deze speeltjes. En we zullen jou als consument er op gaan wijzen dat je een bepaalt seksspeeltje een aantal keren moet proberen voordat je er het maximale genot uit kunt halen. Dat vraagt van jou als klant ook een investering maar dit is zeker de moeite waard. Een standaard seksspeeltje is als een frietje eten. Hartstikke lekker op zijn tijd maar een inovatief speeltje zoals de Womanizer of de Arcwave is als een drie gangenmenu. Niet alleen lekker maar ook erg bevredigend. 

De keuze is aan jou

Het is natuurlijk aan jou of je tijd, geld en moeite wil steken in deze innovatieve sextoys. Het loont absoluut de moeite maar als jij liever voor lekker ouderwets instant genot gaat is dat natuurlijk ook prima. Zolang je maar op de hoogte bent van het verschil.

We bedanken Kenny dat we zijn strip mochten gebruiken. Bezoek voor meer Dating for Geeks strips zijn site.

Meer over de Womanizer lees je hier