Stilletjes samen ondeugend genieten met één van de 3 leukste trileitjes.
We kunnen vast allemaal lekker genieten van sex met of zonder toy’s. Van een rustig trillertje tot de meer uitbundige apparaten. Maar in het geheim genieten in het openbaar …. ooit gedaan? Hummmm ……. is mijn antwoord……..

Stel je eens voor

Jij een avondje op stap met je ingebrachte trileitje. En je geliefde, minnaar, je beste maatje of die ene leukerd met de afstandsbediening. De avond is in volle gang en jij staat lekker op de dansvloer met je vriendinnen. Dan ineens begint er iets te trillen in je. Whahoehoe!!! Blozen en een glimlach zijn gegarandeerd. Jij maar zoeken naar die ogen maar je vind ze niet……..het vraagt langzaam om meer. Of gezellig bij je saaie schoonouders aan tafel en dan …. tril … tril …. Alleen jij en degene met de afstandsbediening weten dit, een geheimpje…….Opwindend?? Probeer het uit! Ik ben er van overtuigd dat de avond eindigt met een happy end.

De 3 leukste trileitjes

Natuurlijk hebben wij bij Euphoria deze ondeugende speeltjes. En werkelijk voor elk budget. Een van de favorieten is de “Luv Egg”. Deze heeft een bereik tot 10 meter, en 10 verschillende standjes die je ook nog eens in intensiteit kunt verstellen. Het is een oplaadbaar klein maar krachtig trileitje. 

Van CaleXotics hebben we de “Bullet” dit zwarte trileitje werkt op batterijen en heeft 12 trilstandjes. Een leuke om mee te beginnen. Er is ook een oplaadbare variant van de “Bullet” en deze is net wat krachtiger.Een hele mooie is de ” Jive” van de We-Vibe lijn. Deze geeft diepe krachtige vibraties en is te besturen met de gratis “We Connect app” zowel voor Android als IOS.
 Ik verwijs je hier graag door naar al onze leuke trileitjes. Leuk om cadeau te geven of te krijgen.

Ontdek het plezier van stiekem genieten!!!

Wat je niet moet vergeten als je op vakantie gaat…..