Sommigen weten precies waar hij zit en anderen zijn al jaren op zoek naar hun G-spot. In beide gevallen kun je heel veel plezier hebben van een speeltje wat speciaal gevormd is om de G-spot te stimuleren. Er zijn heel wat van deze speeltjes op de markt. Dus welke kun je dan het beste kopen? Ik zet de 5 beste G-spot toys in willekeurige volgorde voor je op een rij.

De 5 beste G-spot toys

  • Hype
  • Le Wand Gee
  • Bibi
  • Pure Wand
  • Patchy Paul

De Hype van RompHype - G-spot vibrator

De Hype is een vrolijk gekleurde G-spot vibrator met een hele goede prijs kwaliteit verhouding. Het is een superleuk speeltje om mee te beginnen. Je kunt hem gebruiken als G-spot vibrator, maar hij werkt ook prima als clitorisvibrator. De vibraties zijn goed en redelijk diep. Met 6 verschillende vibratiestanden en 4 verschillende patronen is er keuze genoeg.

De body is gemaakt van rode siliconen met een helder gele kap aan de onderkant van het handvat. Langs de schacht zitten ribbels en de top is wat zachter. Omdat hij gemaakt is van siliconen is hij bodysafe en waterdicht. Je kunt hem dus makkelijk schoon te houden en mee nemen onder de douche of in bad.

De Hype heeft twee knoppen aan de voorkant. Eentje om hem aan en uit te zetten en eentje om door de verschillende standjes heen te scrollen. Aan de achterkant zit het gaatje voor het oplaadkabeltje. Als je het pennetje van de oplaadkabel eruit haalt, sluit het gaatje vanzelf weer zodat de Hype waterdicht blijft. Dus zoek je een vrolijke G-spot vibrator voor een leuke prijs dan is dit een prima keus.

Le Wand GeeLe Wand Gee- g-spot vibrator

Wil je meer kwaliteit en luxe? Ga dan voor de Le Wand Gee. Verkrijgbaar in roze en zwart met een comfortabel handvat. Op het handvat vind je drie knoppen. De aan-en-uitknop en twee knoppen voor harder en zachter en dat is heel fijn. Als je een standje zachter wil hoef je niet het hele menu door, maar kun je gewoon op de min-knop drukken. Hij heeft 6 snelheden en 15 verschillende patronen.

De Gee heeft een slanke, soepele nek met precies de juiste ronding en een afgeplatte bovenkant om goed je G-spot te kunnen raken. Ondanks de krachtige vibraties is hij toch een van de stillere vibrators. Hij is spatwaterdicht dus je kunt hem gewoon onder de kraan afwassen met warm water en zachte zeep. Droog hem daarna goed af met een schone doek en ontsmet hem met toycleaner voor je hem weer gebruikt.

Natuurlijk is deze vibrator oplaadbaar. Hij heeft een korte oplaadtijd. als je hem 2 uur oplaadt dan werkt hij ook weer twee uur. Dit is een groot pluspunt want de meeste vibrators hebben een veel langere oplaadtijd. Dus wil je een stille luxe G-spot vibrator met een goede bediening en een korte oplaadtijd? Zoek dan niet verder.

Bibi, de glazen G-spot dildoSensual Glass Bibi - glazen g-spot dildo

De goedkoopste uit de rij is de Bibi. Dit is een glazen dildo en trilt dus niet. Met de Bibi moet je zelf aan het werk. Hij heeft precies de juiste kromming om je G-spot te raken. Aan de bovenkant zit een verdikking met ribbels om over je G-spot te wrijven om zo een lekker orgasme op te wekken.

Het leuke aan een glazen speeltje is dat het geschikt is voor temperature play. Leg hem in koud of warm water voor een extra lekker effect. Je kunt ook alle soorten glijmiddel gebruiken, dus ook siliconen. Dit tast het glas niet aan en je kunt het er ook makkelijk weer afwassen.

De Bibi is gemaakt van Pyrex glas. Dit is extra hard en bijna onbreekbaar. Maar als je het op een hard oppervlak laat vallen kunnen er stukjes afbreken en kun je het speeltje beter weggooien. Je wil jezelf er niet mee verwonden. Houd je van een hard koud of warm speeltje waarbij je alle regie zelf in handen hebt dan word je vast blij van de Bibi glazen G-spot dildo.

De Njoy Pure WandNjoy pure wand

Al jaren is Pure Wand de absolute nummer 1 als je het over G-spot stimulatie hebt. Hij staat boven in de top 5 van alle toytesters. Hij is gemaakt van rvs en is flink zwaar. Zijn kromming is gewoon perfect en hij heeft aan de ene kant een lekkere dikke ronde knop en aan de andere kant een kleinere. Hij fijn om samen te gebruiken, maar ook om hem alleen te gebruiken. Door zijn perfecte vorm en afwerking is het gebruik heel makkelijk en kan het ook niet mis gaan. Of je nou de kleine of de grote knop gebruikt hij raakt gewoon altijd je G-spot. Door hem zachtjes heen en weer of op en neer te bewegen zorg je voor lekkere stimulatie.

Rvs is net als glas geschikt voor temperature play. Je kunt hem opwarmen of juist afkoelen voordat je hem inbrengt. Je kunt natuurlijk ook alle soorten glijmiddel gebruiken bij dit speeltje. Als extra kun je hem ook anaal gebruiken en voor prostaatstimulatie.

De Njoy Pure Wand is niet goedkoop. Dat komt doordat het ontwikkelen van de perfecte vorm tijd en geld kost. Daarbij werkt Njoy alleen met hoogwaardig rvs. We hebben zelf ook goedkopere in de collectie gehad die van rvs zouden zijn, maar waar achteraf toch de bovenlaag afbladderde en dat wil je echt niet.

De Patchy PaulFun Factory Patchy Paul G5 g-spotvibrator

De Patchy Paul is de klassieker in dit rijtje. Het was een van de eerste modellen van Fun Factory. Hij heeft in de loop der jaren wat kleine verbetering ondergaan waardoor hij nog steeds hoog scoort in de lijst G-spot vibrators. Hij heeft het fijne handvat met gat dat we zo goed kennen van Fun Factory. En hij heeft natuurlijk ook de plus- en minknoppen waardoor je heen en terug kan scrollen door de 12 rumbly standen.

Het model van deze topper is supercute. Hij heeft aan de boven kant een snuit met twee oogjes erop. De kleur maakt het helemaal af. Deze vibrator is extra lang zodat je altijd je G-spot en zelfs je A-spot kunt bereiken. Je kunt hem natuurlijk ook uitwendig gebruiken. Zo kun je eerst lekker opwarmen voor je verder gaat.

De Patchy Paul heeft een goede prijs kwaliteit verhouding. Hij is betaalbaar en er zit twee jaar garantie op. Omdat hij volledig waterdicht is, kun je hem in bad en onder de douche gebruiken. Ben je op zoek naar een goede kwaliteit G-spot vibrator die de kans op squirten verhoogd? Dan is dit echt een geweldige goede en cute keus.

De 5 beste G-spot toys

Dit was mijn top 5 van beste G-spot speeltjes. Ik hoop dat het je helpt om de juiste keuze te maken. Als je er nog steeds keuzestress van krijgt en er zelf niet uitkomt, kom dan gezellig naar een van onze winkels zodat we je persoonlijk kunnen adviseren. Dan weten we zeker dat je met het juiste G-spot speeltje de deur uit loopt.