De kerstbomen worden weer opgetuigd, alle pieken mogen weer omhoog en er wordt weer flink wat op los versierd. De feestdagen komen er weer aan! En dat betekent dat wij een top 5 van leukste kerstcadeaus voor jou hebben samengesteld voor onder de kerstboom.

Womanizer premium 2

1. Womanizer Premium 2

Ultiem genieten tijdens de feestdagen? Samen met je partner of even een lekker momentje voor jezelf? Kies dan voor de Womanizer Premium 2 onder de kerstboom! Dit pareltje mag absoluut niet ontbreken in jouw nachtkastje. Laat het vuurwerk maar af gaan in de slaapkamer (niet letterlijk natuurlijk) want met 14 verschillende standen kun jij knallend het jaar uit! De womanizer is uitgerust met een fluisterstil motortje en een smartfunctie, zo hoef je je dus niet druk te maken om de kinderen of je andere huisgenoten en kun jij ultiem genieten.

Have it All - Giftbox van Fun Factory

2. Have it All – Giftbox van Fun Factory

Kerstmannen opgelet! Voor degene met kerstkeuzestress is dit het juiste cadeau voor jouw verlanglijstje. Met deze toffe box van Fun Factory kom jij als single of samen met je partner de kerst wel door. De box is voorzien van de Manta mannelijke vibrator, de Nõs vibrerende cockring en de Bootie S, een kleine buttplug. Ideaal om te experimenteren tijdens de feestdagen.

We-Vibe Moxie - Wearable Panty Vibrator

3. We-Vibe Moxie – Wearable Panty Vibrator

Leuk hè! Zo’n kerstdiner met schoonfamilie. Maak het diner iets spannender met de We-Vibe Moxie. Deze fluisterstille minivibrator leg je in je ondergoed en hij klemt zich stevig vast met het bijgeleverde magneetje. Deze vibrator is te besturen met een afstandsbediening of met de app van We-Vibe, voor als je niet in dezelfde ruimte bent ;)

Truth or Dare - Couple(s) Edition

4. Truth or Dare – Couple(s) Edition (NL)

Een te gekke spelletjes avond houden met kerst? Truth or Dare is een geweldig erotisch en opwindend spel voor stellen, met 69 opwindende opdrachten en 69 gedurfde vragen. Perfect om je grenzen te verleggen! Ook te spelen met 3 à 4 personen, mocht je visite hebben die wel van een uitdaging houdt. Durf jij?

Pjur AquaEXS Mixed Flavoured Condooms verpakking

5. EXS Mixed Flavoured Condooms + Pjur Aqua waterbasis glijmiddel

De kerstboom zal niet het enige zijn wat er versierd gaat worden. Wees voorbereid met dit feestelijke setje condooms met gemixte smaken en onze favoriet, de Pjur Aqua glijmiddel. De maand september staat bekend als de maand waarin de meeste baby’s geboren worden. Reken maar even uit hoe dat komt ;) Wil jij dit nou voorkomen? Kies dan voor een goed setje condooms en een fijne glijmiddel. Veel glij plezier!

Fijne feestdagen met deze leukste kerstcadeaus!