In dit blog ga ik het hebben over de aller leukste sekstoys voor (hetero) koppels. Met een sekstoy voor koppels bedoel ik in dit blog speeltjes die gedragen kunnen worden tijdens penis in vagina seks. Waardoor beide partijen tegelijkertijd kunnen genieten van fijne extra stimulatie!

We-Vibe ChorusWe-Vibe Chorus - Nieuwste We-Vibe

Ik trap deze lijst af met het ULTIEME speeltje voor koppels! Dat is natuurlijk de We-Vibe Chorus!

Het speeltje heeft een U-vorm. Het smalle stuk draag je in de vagina, het dikkere gedeelte ligt tegen de binnenste schaamlippen en de clitoris in. Hierdoor wordt de g-spot én de clitoris tegelijkertijd gestimuleerd. Doordat het inwendige deel smal is, past er nog prima een penis bij langs. Het speeltje blijf je dus dragen tijdens de penetratie!

Over de bediening is al net zo goed nagedacht als over de vorm van het speeltje zelf. Je krijgt er namelijk afstandsbediening bij. Een hele slimme, want je hoeft niet per se de knopjes te gebruiken. Je kunt hem namelijk ook bedienen door in de afstandbediening te knijpen. Hoe harder je in de afstandbediening knijpt, hoe harder de Chorus gaat trillen. Makkelijker en natuurlijker dan dit kan de bediening niet zijn!

Ook kun je deze sekstoy voor koppels koppelen aan je mobiele telefoon. Hiermee maak je het onder andere mogelijk om het speeltje te bedienen over hele grote afstanden. Ideaal voor wanneer jullie even niet bij elkaar zijn en toch samen willen spelen!

Vibrerende cockringen

In de lijst met leukste sekstoys voor koppels mogen vibrerende cockringen niet ontbreken natuurlijk. Een vibrerende penisring zorgt er bij de man voor dat je sneller een erectie krijgt door de trillingen, maar ook dat de erectie harder is en langer duurt. Tijdens het stoten voelt de vrouw de trillingen tegen de clitoris. Bij Euphoria vindt je heel erg veel verschillende vibrerende cockringen. Ik kan me voorstellen dat je niet weet waar je moet beginnen. Ik zal er daarom een drietal uitlichten.

Willen jullie nou weten wat de beste standjes zijn met een vibrerende cockring? Dan kunnen jullie de nodige inspiratie opdoen in het blog over de beste standjes met een vibrerende cockring.

Dorcel powerclitDorcel Power Clit - vibrerende cockring

De dorcel powerclit is door zijn prijs en prestaties het ‘instap’ model.

De cockring is lekker flexibel waardoor hij (bijna) altijd past. Het lipje is vrij lang waardoor hij goed tegen de clitoris aankomt tijdens het stoten. Hij werkt op batterijen en is voorzien van een aan- en uit motortje. Hij kan dus geen fancy kunstjes, maar het is een prima cockring om mee te beginnen en te ervaren of het iets voor jullie is.

Xocoon Penisring met stimulatorPenisring met vibrerende stimulator

Dit model van Xocoon is én betaalbaar en hij presteert ontzettend goed!

Deze cockring heeft twee verschillende ringen, waarvan eentje achter de ballen wordt gedragen en de andere om de schacht. De ringen zijn flexibel waardoor ze (bijna) altijd passen. Het gedeelte wat tegen de vulva aankomt tijdens het stoten is mooi groot en hoog. Waardoor hij altijd wel het juiste plekje raakt.

Het speeltje is oplaadbaar en heeft 7 verschillende patroontjes. Wat is zelf een fijne bijkomstigheid vindt is dat de cockring van Xocoon wordt geleverd met afstandbediening. Dit maakt het namelijk een stuk makkelijker om van standje te wisselen wanneer jullie lekker bezig zijn.

Fun Factory’s NÕS

De NÕS van Fun Factory is de duurste, de krachtigste en de cockring met het beste ontwerp.

De ring is net als de anderen lekker flexibel waardoor hij (bijna) altijd past. In dit geval wordt de cockring alleen om de schacht gedragen. Als je de ring goed bekijkt dan zie je dat hij niet rond is, net zoals Nõs - Oplaadbare vibrerende ringje penis niet perfect rond is. Er zitten als het ware verdikkingen in de cockring, deze zorgen ervoor dat de dikste aders in je penis extra worden afgeknepen wat voor een nog hardere erectie zorgt dan bij andere penisringen.

Ook heeft Fun Factory goed nagedacht over het gedeelte wat tegen de clitoris komt. De extensies zijn bij de NÕS langer dan bij andere cockringen, om zo gemakkelijk bij de clitoris te kunnen. Ook zijn deze extensies flexibel waardoor ze mee bewegen tijdens het vrijen. Beide uiteindes hebben hun eigen motortje. Hierdoor trilt deze cockring een stuk harder en dieper dan alle andere vibrerende cockringen.

De Nõs vibrerende cockring heeft 4 verschillende vibraties snelheden en een flirt-instelling. De flirt instelling is een lus van vijf minuten met variërende trillingen. Door deze variatie in vibratie raak je niet gewend aan één enkele snelheid. Daardoor is het makkelijk om een orgasme uit te stellen en zo langer van elkaar te genieten. Uiteraard is deze cockring oplaadbaar.

 

Ook een leuke sekstoy voor koppels: de bullet vibrators!Point Bullet - krachtigste minivibrator

Tsja, een vibrerende cockring en de We-Vibe Chorus zijn natuurlijk vrij voor de hand liggend als sekstoy voor jullie samen. Waar je misschien niet meteen aan denkt is een bullet vibrator. Een bullet vibrator is een klein vibratortje, die vaak toch erg krachtig zijn. Door het mini-formaat past hij prima tussen jullie lichamen in tijdens penetratieseks. Dit maakt het een zeer geschikt speeltje om samen, tegelijkertijd van te genieten.

Als we het over bullet vibrators hebben dan denk ik al snel aan de Point Bullet van NuSensuelle. Dit kleine dingetje is namelijk bizar krachtig, het is zelfs de krachtigste bullet vibrator in ons assortiment! De Point Bullet is oplaadbaar en heeft zijn eigen standaard zodat je hem netjes op je nachtkastje kunt bewaren. Je bedient hem met een knopje aan de onderkant. En wat natuurlijk ook een pluspunt is; hij is niet enorm duur!

Een vibrator voor mannen samen gebruikenVibration Pro - Vibrator voor Mannen

Een vibrator voor mannen is waarschijnlijk ook niet het eerste waar je aan denkt om samen te gebruiken. Terwijl het juist zo’n leuke koppeltoy kan zijn!

Neem bijvoorbeeld de Vibration Pro van Time4joy. Eigenlijk is hij gemaakt om lekker mee te masturberen. Maar hij kan zoveel meer dan dat! Wanneer je hem zo dicht mogelijk tegen je lichaam om je penis zet dan maakt hij van je piemel als het ware een vibrator. Je kunt hem goed tussen jullie in klemmen, waardoor jullie alle twee profijt hebben van de trillingen. De Vibration Pro is oplaadbaar en te bedienen met 3 knoppen.

Meer inspiratie nodig?

Hopelijk hebben jullie in dit blog inspiratie kunnen opdoen voor jullie nieuwe koppeltoy. Maar nu vind ik eigenlijk dat je alle toys prima samen kunt gebruiken, wat alle toys weer koppeltoys maakt. Zodra je je partner aan het plezieren bent met een dildo is de dildo op dat moment natuurlijk ook een leuke toy voor koppels. Hetzelfde geldt voor masturbators, vibrators, BDSM speeltjes etc. Mocht je twijfelen over wat voor jullie het beste werkt kom dan gerust langs in een van onze winkels. Hier kun je alle producten even zien, en natuurlijk aan één van ons advies vragen.