Be one vibrator verpakking

De Fun Factory Be One kwam vanuit Euphoria uiteraard weer in een simpele, blanco doos bij mij thuis aan. Lekker anoniem als deze bijvoorbeeld per ongeluk bij de buren word afgeleverd! De Be One zelf zit in een mooie, strakke verpakking, die er bij Fun Factory altijd hetzelfde uitziet: op de voorkant een plaatje van het speeltje en op de achterkant wat informatie over wat het speeltje kan. Duidelijk en strak, daar houd ik van. Tijd voor een review van deze vibrator!

Eigenschappen en afmetingen achterkant verpakking Be•One vibrator

Uit deze verpakking komt de gebruiksaanwijzing, de oplaadkabel en uiteraard de Be One zelf, in een prachtig doorzichtig bewaardoosje. Heel fijn, want de Fun Factory speeltjes zijn gemaakt van een bepaald soort siliconen dat snel stof aantrekt. Door dit mooie doosje gebeurd dit niet, en op deze manier is de Be One ook nog eens heel makkelijk overal mee naartoe te nemen. Jammer genoeg kan je hem niet hierin laten en tegelijkertijd opladen.

Fun Factory is een merk dat ik al een tijdje hoog in het vaandel heb staan. Mooie verpakkingen, goede materialen, diepe trillingen en leuk vormgegeven speeltjes… wat wil je nog meer? Ik heb o.a. de Miss Bi, BiStronic Fusion en Moody al in mijn kast liggen. Toen Euphoria mij vroeg om de allernieuwste Be One vingervibrator van Fun Factory te testen was ik dus meteen enthousiast!

Fun Factory Be•One inhoud verpakking en gebruiksaanwijzing

Opladen Be One vibrator

Fun Factory be one vibrator en oplader met magneet

Helaas kan je de Fun Factory Be One niet meteen gebruiken vanuit de doos en moet je hem eerst opladen. Gelukkig is hij oplaadbaar via een magneetje aan een USB kabel, die je vastklikt aan de 2 ijzeren puntjes bovenop de Be One. Ze zeggen dat je de Fun Factory Be One na ongeveer 2 uur opladen, 1 uur kan gebruiken. Dat valt helaas best wel tegen, dan moet je hem dus in principe na iedere goede sessie opladen. Ik ben meer een voorstander van speeltjes die langer meegaan op een volle batterij. MAAR de Be One is natuurlijk ook maar een klein dingetje, waar uiteraard geen grote batterij in past.

De Fun Factory Be One is gemaakt van ABS plastic (het stuk wat tussen je vingers gaat en waar het knopje op zit) en siliconen (de punt waarmee je daadwerkelijk over je lichaam heen gaat). Gebruik hierdoor wel altijd een glijmiddel op waterbasis. Het siliconen stuk kan namelijk poreus worden door gebruik van glijmiddel op siliconenbasis!

Hoe houd je hem vast?

Fun Factory Be•One past mooi tussen je vingers.

De Be One past door zijn vorm perfect tussen je vingers, waardoor je een soort van vibrerende zesde vinger creëert. Hierdoor kan je je hand laten trillen terwijl je iemand masseert, streelt, een handjob/blowjob geeft of bij masturbatie. Super veelzijdig dus! En door deze pasvorm heb je geen last van afgeknelde vingers, dus hoe groot of klein je vingers ook zijn, de Be One past ertussen. De Fun Factory Be One is ook nog eens volledig waterproof, dus hij is makkelijk schoon te maken. Je kunt hem dus ook gemakkelijk mee in bad of onder de douche te nemen, mocht je dat graag willen.

Bedienen met één knop

Be•One vibrator heeft een grote rode knop, is te bedienen met een knop

De Fun Factory Be One heeft slechts 1 simpel knopje, wat vrij logisch is want hij is zo klein dat er geen ruimte is voor meer knopjes. Met dit knopje zet je de Be One dus aan/uit (door hem 0,5 seconde ingedrukt te houden). Met hetzelfde knopje wissel je van standen (door het knopje kort in te drukken). De Fun Factory Be One heeft 5 trilstandjes, waarvan 4 die steeds harder gaan (steady dus), en 1 soort van patroontje (Fun Factory noemt dit zelf de FLIRT stand) die elke paar minuten wisselt.

Als je van standje 2 weer naar standje 1 wil moet je dus helaas wel alle standjes door i.p.v. dat je een stapje terug kan. Gelukkig zijn dat er dus niet zoveel, dus ben je er ook wel snel doorheen. Ook zit er altijd een travellock op de Fun Factory speeltjes, zodat jouw vibrator niet ineens afgaat in je koffer als je hem meeneemt op reis. Deze activeer en deactiveer je door de FUN knop ongeveer 2 seconden ingedrukt te houden. Dan geeft hij een korte snelle trilling af, waardoor je weet dat hij op of van het slot is. Handig!

be one vibrator opladen met magneet en usb die je makkelijk vastklikt

Na al die specificaties op te schrijven, was het eindelijk tijd om de Fun Factory Be One aan een test te onderwerpen. Laat ik beginnen met te zeggen dat ik momenteel geen partner heb, en dat ik dat erg jammer vind. De Be One is volgens mij namelijk het PERFECTE speeltje om samen te gebruiken. Als ik mezelf streelde met de Be One tussen mijn vingers voelde dit al heel goed, laat staan als een partner jou met de Be One tussen zijn/haar vingers gaat ontdekken! Dit is echt een ultiem voorspel speeltje, die de avond langer en spannender kan maken. In je eentje is hij ook leuk, maar net iets minder spannend. Je weet natuurlijk zelf van tevoren weet wat je ermee gaat doen.

Toen ik de Be One aan had tussen mijn vingers, merkte ik wel meteen dat ik de trillingen door mijn hele hand kon voelen. Na een tijdje raakte mijn hand daardoor dus ook een beetje gevoelloos, wat ik wel een minpuntje vind. Gelukkig zit er wel veel power in dit kleine speeltje en heb je niet veel tijd nodig om tijdens het masturberen een orgasme te krijgen. Als jouw partner hem op jou gebruikt kan hij/zij natuurlijk regelmatig van hand wisselen, waardoor het voor diegene nooit oncomfortabel word. Ook vond ik de Be One best wat geluid maken voor zo’n klein dingetje. Onder de dekens valt het wel mee, maar boven de dekens hoor je toch wel een vrij duidelijk aanwezig zoemend geluid. Gelukkig valt hiermee te leven en is het niet super storend.

Fun Factory Be One blijft goed tussen je vingers zitten

Aangezien ik dus geen partner heb, moest ik de Fun Factory Be One puur testen op zijn masturbatie kwaliteiten. Tussen de wijsvinger en middelvinger is in principe de ideale positie om de Be One vast te houden. Voor mij was het beter om de Be One tussen mijn middelvinger en ringvinger te doen voor mijn masturbatie sessies. Hierdoor kon ik mijn clitoris stimuleren met mijn vingers terwijl de Be One tegelijkertijd trillend over mijn clitoris heen wreef. En dat was beslist klaarkom materiaal!

De trillingen waren diep genoeg en sterk genoeg (zelfs op standje 1 en 2). Doordat de Be One zo’n fijne vorm heeft gleed hij geen enkele keer tussen mijn vingers uit. Ook was de stimulatie van de Fun Factory Be One tijdens het maturberen, met clitoraal een andere vibrator, heerlijk rondom mijn tepels en tussen mijn schaamlippen/rondom de ingang van mijn vagina. Al met al dus een heel veelzijdig speeltje.

Conclusie Be One vibrator review

Mijn eindconclusie is dat de Be One vibrator van Fun Factory een hele veelzijdige, kleine vibrator is. De Fun Factory Be One werkt heel goed tijdens het voorspel, of als een extra stimulans bij masturbatie. Hij heeft een heleboel pluspunten zoals:

  • Het handige opbergdoosje
  • De veilige materialen waarvan hij gemaakt is
  • Het feit dat hij oplaadbaar en waterproof is
  • De travellock functie die erop zit
  • Dat hij perfect tussen je vingers past/blijft zitten
  • Het feit dat het een heel veelzijdig speeltje is.

Toch zijn er ook wat minpuntjes aan de Fun Factory Be One, namelijk dat je geen knopje hebt om terug te scrollen in de standjes en dat hij niet zo’n lange batterijduur heeft. Ook kunnen je handen na een tijdje gevoelloos worden van de heftige trillingen in je hand en hij is niet super stil, ookal is hij zo klein.

Al met al is de Fun Factory Be One een fijn speeltje dat makkelijk in gebruik is. Hij is klein genoeg is om overal mee naartoe te nemen. Als cijfer geef ik de Fun Factory Be One in deze review daarom een 8.5/10, omdat de pluspunten de minpunten duidelijk overheersen. Kopen dus, zeker als je jouw partner eens goed wilt verrassen!

De Fun Factory Be•One vingervibrator koop je hier!

foto van de grootte van de vibrator naast een lippenbalsem

Candy heeft eerder ook al de Zumio E getest! Hier lees je wat ze ervan vond (spoiler: hij kreeg een dikke 10!).