Miss Bi Review – door Candy

Reviewer: Candy
Naam product: Miss Bi duovibrator (Black Line)
Merk: Fun Factory
Prijs: €109,90
Formaat: Totale lengte: 17 cm
Inbrenglengte: 8 cm
Diameter dunste – dikste punt: 2,1 – 4,2 cm
Score: 9/10
Fun Factory Miss Bi Review nette verpakking
Over het merk Fun Factory heb ik tot nu toe bijna niets anders dan extreem positieve verhalen gehoord en gelezen. Enorm sterke en diepe vibraties, vormen die perfect aansluiten op het vrouwelijk lichaam, gemaakt van goede materialen. Vanaf het eerste moment dat ik over Fun Factory hoorde dacht ik: ooit zal ik een vibrator van dit merk aanschaffen!
Wat mij steeds weerhield? De prijs. Voor die prijs en niet in staat te zijn om in een winkel de speeltjes te bekijken… Ik durfde de gok gewoon nooit te wagen. Je zal maar een tegenvaller treffen en zoveel geld weggooien! Dus heb ik die droom uiteindelijk maar weggedrukt. Totdat ik hoorde dat ik mee mocht doen met het Euphoria testpanel. Meteen groeide die droom weer om een mooie vibrator van Fun Factory te mogen testen. En ja hoor, de tweede verstuurronde van speeltjes om te testen was het raak. Ik mocht van Mark gewoon de Miss Bi gaan testen! En ook nog eens de Miss Bi in de prachtige “Black Line” uitvoering. Dus je begrijpt misschien wel: toen de postbezorger aan de deur stond was ik door het dolle heen!

Eerste indruk van de Miss Bi vibrator

Snel maakte ik de doos open. Het is zeer fijn dat Euphoria gebruik maakt van discrete verzendverpakkingen! Daar lag hij dan, de mooie Fun Factory verpakking met de Miss Bi erin. De Fun Factory verpakkingen zijn mooi maar simpel. Je weet meteen wat je in huis hebt. Waarom zou je ook een super fancy, ingewikkelde verpakking maken? Nergens voor nodig!
Fun Factory Miss Bi Review verpakking
Toen ik de Miss Bi voor het eerst zag dacht ik meteen: “Huh? Wat een vreemde vorm!” De Miss Bi is heel kort in vergelijking met andere vibrators. Maar heeft ook een vrij dikke bobbel aan de onderkant van de schacht. “Het lijkt wel een misvormde penis!” schoot door mijn hoofd. Maar ik heb als kind vanuit huis een wijze les meegekregen… Je mag niet over iemand oordelen afgaand op hun uiterlijk. Met die wijze les in mijn achterhoofd begon ik aan deze test!
Miss Bi Vibrator Review van Fun Factory

Miss Bi is een oplaadbare vibrator

De Miss Bi is flexibel en van een heel fijn, zacht siliconen gemaakt. Het grote nadeel hiervan is te zien op de foto’s. Er gaat ENORM veel stof en haar aan vast kleven. In combinatie met de zwarte kleur ziet dit er absoluut niet fris uit! Het handvat is zoals bij veel speeltjes van hard plastic. Het handvat heeft een heel fijne ‘loop handle’. Er zit dus een gat in waar je makkelijk je vingers doorheen kunt steken. Dit zorgt ervoor dat je de vibrator veel makkelijker vast kan houden en veel makkelijker kan bewegen!
Fun Factory Miss Bi Oplaadbare vibratorDe Miss Bi is oplaadbaar met een magnetisch klik systeem. Telkens als de Miss Bi een stap verder opgeladen is gaat er 1 van de 3 lampjes branden. Het volgende lampje knippert dan. Als alle lampjes uit zijn betekent dit dat de Miss Bi volledig opgeladen is. Dit duurde bij mij de eerste keer een paar uur. Ik gok een uurtje of 3 à 4. Ook is de Miss Bi Fun Factory Miss Bi oplaadbare rabbitvibratorhierdoor 100% waterproof waardoor je hem ook mee kunt nemen in bad of onder de douche. Voor de liefhebbers van speeltjes of seks onder water is dit natuurlijk geweldig. Maar ook voor non-liefhebbers is dit ideaal omdat je het speeltje daardoor ontzettend makkelijk kan schoonmaken.

De Miss Bi vibrator-test!

Laten we gaan testen! Na alle voorbereidingen (de Miss Bi opladen, zoveel mogelijk stofvrij proberen te maken onder de kraan, handdoek op het bed, EasyGlide erbij, niemand thuis, muziekje op de achtergrond, deur dicht) kon ik dan eindelijk beginnen! Vol verwachting probeerde ik hem aan te zetten. Maar wat ik ook deed… er gebeurde helemaal niks. “Nee hè?” dacht ik nog, ben ik helemaal in de mood is hij kapot! Maar mevrouw had natuurlijk het briefje niet gelezen die in de doos zat… er zit een travel lock op! Superhandig natuurlijk. Zo zal het niet gebeuren dat er ineens getril uit je tas komt als je je vibrator meeneemt. Pluspunt!

Miss Bi heeft een heleboel functies

Fun Factory Miss Bi Review boxDe Miss Bi heeft voor zowel de clitorale arm als de schacht 3 constante vibratiesnelheden (die steeds harder gaan) en 3 vibratiepatronen.
De bediening is in de vorm van 3 knopjes en deze hebben een heleboel functies:
De FUN knop even ingedrukt houden = de Miss Bi gaat aan (begint op 2e stand i.p.v. 1e, waarom dat zo is geen idee, super onhandig aangezien je meestal zacht wilt beginnen).
Bovenste knopje = scrolt door de vibratiestanden van de clitorale arm.
Onderste knopje = scrolt door de vibratiestanden van de schacht.
1 van die 2 knopjes ingedrukt houden zorgt ervoor dat dat gedeelte helemaal uitgaat.
Als je de FUN knop lang ingedrukt houdt op de combinatie die jij het fijnst vind, slaat de Miss Bi deze stand op. Vervolgens begint hij elke keer op dat standje als je hem daarna weer aanzet.
1x de FUN knop indrukken = Miss Bi gaat meteen uit.
De FUN knop + bovenste knopje ingedrukt houden tot korte trilling = travel lock aan
De FUN knop + onderste knopje ingedrukt houden tot korte trilling = travel lock uit
Een hele handleiding dus!

Miss Bi’s vibraties zijn HEFTIG!

De eerste keer dat ik de Miss Bi aanzette schrok ik enorm. Wat een trillingen! Deze trillingen zorgen daardoor ook voor een enorm geluid… maar goed dat er echt niemand thuis was dus.
Ik begon maar met de normale, constante trillingen. Ik liet de Miss Bi over mijn lichaam glijden om in de stemming te komen. De zachtste trillingen zijn heerlijk rondom je tepels, onderbuik, dijbenen en schaamstreek! Fijn om zo rustig aan opgewonden te raken. Hierna zette ik de trillingen een standje harder en legde de Miss Bi tegen mijn gehele vagina aan. Gewoon lekker daar laten liggen tussen je benen. Dit voelde al top! De trillingen zijn zo heftig dat ze gewoon dwars door je heen trillen. Dus ook als de Miss Bi niet eens in je zit. Fun Factory Miss Bi handleiding, oplader, reviewToen ik de Miss Bi een beetje op en neer had bewogen langs mijn vagina op de hoogste constante trilstand vond ik het wel genoeg geweest. Erin met dat ding! 

Net geen perfecte match voor mij

Ik smeerde de Miss Bi flink in met waterbasis glijmiddel en hierdoor schoof hij makkelijk naar binnen. Een klein stukje maar, tot aan de verdikking in de schacht (die krijg ik echt niet naar binnen). Door die verdikking voelde het wel alsof ik ‘vol’ zat, terwijl er echt maar een klein stukje in me zat. Bijzonder! Met de Miss Bi in me merkte ik meteen iets wat ik weer erg jammer vond. De clitorale arm raakte mijn clitoris absoluut niet op de juiste manier. Hij zat er net boven. Hierdoor moest ik dus telkens proberen met 1 vinger de clitorale arm naar beneden te duwen om die stimulatie goed te krijgen. Omdat de Miss Bi zoveel korter was dacht ik dat dit nu wel helemaal goed zou komen maar helaas!

Voor het eerst een vaginaal orgasme :O

Ik kwam er al snel achter dat het 2e vibratiepatroon van de schacht mijn favoriet was. Deze trilt eerst een paar keer hard en dan een paar keer zachter. Omdat de trillingen zo diep zijn voel je dit enorm goed en… wauw! Ik kwam binnen no time klaar, en dat zonder goede clitoris stimulatie. En dat heb ik normaal echt wel nodig om klaar te komen. Maar omdat die clitorale arm dus totaal niet lekker werkte lukte dat niet. Ik gok dat dit orgasme kwam doordat mijn g-spot zo getriggerd werd. Dat was helemaal nieuw voor mij omdat ik normaal gesproken niet van interne stimulatie alleen klaarkom! Niet gesquirt, maar wel degelijk een vaginaal orgasme. :)
Daarnaast heb ik de Miss Bi ook een paar keer gebruikt als clitorisstimulator. Dus met de schacht tegen mijn clitoris. En wauw wat is dat goed! Een super snel, ‘shakend’ orgasme waarvan ik nog lang na tril als ik er een paar achter elkaar heb gehad. Helaas zijn de trillingen zo sterk dat je ze ook erg in het handvat voelt. Daarna had ik een behoorlijk tintelende hand haha!

De Miss Bi is zomaar schoon

Het schoonmaken achteraf gaat dus heel makkelijk. Gewoon onder de warme kraan houden, beetje boenen, toycleaner erop. (Die er nu bijgeleverd word plus mooie toybag om de Miss Bi in op te bergen.) Weer afspoelen onder de warme kraan, afdrogen en klaar is Kees!
De toycleaner die meegeleverd wordt kan je trouwens ook gebruiken om je vagina mee schoon te maken. Ideaal, na gebruik gewoon even op je intieme zone sprayen en dit weg wassen met een nat washandje. Daarna even afdrogen met een schone handdoek.

Fun Factory Miss Bi VibratorMijn conclusie over de Miss Bi duovibrator

De test zit erop… Wat vond ik er nou van? Zijn mijn Fun Factory dromen en verwachtingen uitgekomen? Ja en nee.
Waarom een nee? Het eerste gigantische minpunt vind ik dat het siliconen materiaal van de Miss Bi ENORM veel stof en haren aantrekt. En door de zwarte kleur is dat ook enorm goed zichtbaar (zoals je op de foto’s kunt zien). En dit is ook niet 100% weg te krijgen. Ik heb hem meerdere keren van tevoren geprobeerd te wassen en te drogen met anti-stofdoeken. Maar niks verhielp dit probleem geheel.
Met glijmiddel zorg je wel dat er niet nog meer stof opkomt. Na gebruik heb ik er gewoon voor gezorgd dat ik alles beneden zo goed mogelijk heb schoongemaakt. Maar een prettig idee is al dat stof niet. Ook een minpunt voor mij persoonlijk is dat de clitorale arm mijn clitoris dus niet goed raakt. Hierdoor moet ik me in allerlei bochten wringen om dit wel een beetje te laten werken. (dit ligt natuurlijk aan je bouw want elke vrouw is anders.)
Ook is hij natuurlijk best wel luidruchtig. Dit is totaal te verwachten natuurlijk met zulke sterke, diepe trillingen,  maar hier moet je wel rekening mee houden. Ik vond over het algemeen de Miss Bi niet zo extreem, gillend, geweldig zoals de meeste reviewers.

Miss Bi’s power maakt alles goed!

MAAR… de Miss Bi is zeker weten HET BESTE speeltje dat ik tot nu toe gebruikt heb! De trillingen zijn zo enorm intens… Ik er de eerste keer gewoon van! En toen had ik hem alleen nog maar in mijn handen. De trillingen voel je door je hele lijf. Bovendien krijg ik met deze vibrator een vaginaal orgasme wat mij met geen enkel ander speeltje lukt. Ook is hij heerlijk als clitorale vibrator en vult hij goed ondanks zijn korte formaat. Dankzij de verdikking onderaan de schacht.
Hij is oplaadbaar, van veilig materiaal, heeft een superhandig handvat en is volledig waterproof. En er wordt dus zelfs een superfijne toycleaner en een toybag om hem in op te bergen bijgeleverd! Ook zijn de functies zoals de travellock en de mogelijkheid om je favoriete standje op te slaan echt enorme pluspunten.

MissBi Een verslavende vibrator…

Ondanks de minpunten nemen de pluspunten van deze prachtige vibrator zeker weten de overhand. Ik ben nog niet gillend gek van Fun Factory, maar zeker weten een grote fan. Ik hoop zeker meer van hun speeltjes te mogen testen in de toekomst! De MissBi werkt verslavend, ik heb hem er al bijna dagelijks bijgepakt! Ik heb er nog steeds geen genoeg van. Alleen ernaar kijken maakt me al ontzettend blij en opgewonden. Dit is zeker weten een toppertje!
Geïnspireerd geraakt door de Miss Bi vibrator? Hij is hier te koop ->
Fun Factory Miss Bi G5 Review