Ik ben, net als een groot deel van de rest van Nederland, best wel een fan van Kerst. De lampjes, de decoratie, warme kopjes thee en zachte dekentjes op de bank. Maar wat ik het allerleukste vind aan het kerstseizoen? ADVENTSKALENDERS! Hoe heerlijk is het om af te tellen naar kerst met iedere dag een cadeautje uit deze erotische adventskalender?

Als kind verslond ik ieder jaar de kalenders met minichocolaatjes, maar als volwassene wilde ik toch iets waar je meer aan had. En er zijn gelukkig heel veel bedrijven die hele toffe kalenders maken voor een wat ouder publiek. Van skincare tot thee tot muesli of edelstenen: je kan het zo gek niet bedenken. Er bestaat tegenwoordig overal een adventskalender van. Maar Euphoria heeft wel iets heel bijzonders: een adventskalender vol erotische speeltjes en benodigdheden! Mijn hart (en intieme delen) stonden te springen om zo’n prachtige kalender te bemachtigen, en Desirée van Euphoria was zo lief om er mij eentje op te sturen!

Is het het geld waard?

Natuurlijk ga ik jullie niet volledig vertellen wat er in ieder vakje zit, want dan is het geen verrassing meer. (mocht je dit wel willen weten, kan je hier klikken en naar beneden scrollen) Maar ik kan je vertellen: deze kalender is je geld MEER dan waard. Deze kalender is voor zowel single mannen, single vrouwen, hetero stellen, same sex koppels, beginners, gevorderden en alles daar tussenin. Voor iedereen zit er genoeg in deze kalender om op ontdekkingsreis te gaan in seksland. Alle producten zijn echt van hoogwaardig en bodysafe materiaal. De waarde van deze kalender ligt op maar liefst € 600! Maar je kan hem nu aanschaffen voor maar €159,95, en geloof me dat is echt geen geld voor wat er in te vinden is. Ook de box zelf ziet er prachtig en luxe uit, totaal niet ordinair of goedkoop. Ik ben nu al fan!

Sneak peek

Om jullie toch een beetje enthousiast te maken, ga ik 4 vakjes met jullie openen zodat jullie een beetje een idee hebben van wat je in deze kalender kunt vinden. De rest mag je zelf gaan ontdekken! In vakje nummer 2 vinden we een massageolie met citroen en kokosgeur. Wat ruikt deze lekker! Wel alleen voor uitwendig gebruik, dus gebruik hem niet als glijmiddel. We willen geen schimmelinfecties natuurlijk. In vakje nummer 9 vinden we een vibrerende cockring. In de bullet zitten al batterijen, je moet hem alleen nog even openen om het papiertje ertussenuit te halen en dan doet hij het meteen. Super fijn, veilig en zacht siliconen en heel stevig. Op kwaliteit is echt niet bezuinigd in deze kalender!

BDSM en anaal

In vakje nummer 16 vinden we een flogger. Niet te hard, zodat je als beginnende BDSM’er het eens kan uitproberen. Hij stinkt ook niet, dus opnieuw is de kwaliteit van de materialen heel hoog! Dat heb ik bij adventskalenders van andere shops helaas wel eens anders gezien. Als laatste vinden we in vakje nummer 22 een simpele, zwarte buttplug. Niet te groot, opnieuw van veilig en zacht siliconen, met een goede stop aan het einde zodat hij niet zomaar naar binnen kan schieten. Ideaal voor als je begint met anaal, of als je niet houdt van te groot daar achterin! Nu ik 4 vakjes open heb gemaakt moet ik mijzelf echt inhouden om er niet meer open te gaan maken want nu ben ik echt benieuwd. Ik ga mijn best doen om tot december te wachten met de rest!

Conclusie

Ik ben echt gigantisch enthousiast geworden, en ik kan niet wachten tot ik in december elke dag een vakje mag open maken. Het enige nadeel dat ik aan deze kalender kan bedenken, is dat de doosjes heel makkelijk uit de grotere doos vallen. Dus het zou fijn zijn als de makers in het vervolg er schotjes tussen maken zodat de kalender niet helemaal uit elkaar valt iedere keer. Maar verder zeg ik: KOPEN! Dat kan HIER. Want ik ben echt nog nooit zo’n leuke, spannende en goed gevulde erotische adventskalender tegengekomen. Mocht je toch graag zien wat er allemaal in zit, vanaf 1 december open ik op mijn instagram @toytestingcandy iedere dag een doosje!

Liefs, Candy.