Een dildo is een seksspeeltje dat gebruikt kan worden tijdens het masturberen of tijdens de geslachtsgemeenschap. Ze kunnen zowel vaginaal als anaal gebruikt worden. De meest bekende zijn degenen die op een penis lijken. Maar ze zijn er ook in alle kleuren van de regenboog, in verschillende vormen en van klein tot groot. Ze worden zelfs van glas gemaakt.

Geen vibrator

Het is geen vibrator. Een vibrator trilt en een dildo doet dat niet. Al zijn er wel dildo’s die ook kunnen vibreren. Ingewikkeld. De King Cock is hier een mooi voorbeeld van. Het is een dildo maar kan ook vibreren. Hij is volledig van siliconen gemaakt. Vanuit ons assortiment vind ik die van King Cock het meest realistisch. Ze zien er niet alleen levensecht uit maar zo voelen ze ook aan. Ik heb weleens een dame in de winkel gehad die met een knipoog vertelde dat haar man jaloers is op de dildo. Elite Vibrating Dual Density Silicone Cock - 15 cm

Wel een dildo maar niet levensecht

Het kan natuurlijk zo zijn dat je het helemaal niks vindt om een dildo te hebben die er exact als een stijve penis uit ziet. Gelukkig zijn er dan ook andere opties. Deze glazen G-spot dildo ziet er niet als een penis uit en is gemaakt van veiligheidsglas. Het voordeel van een dildo van glas is dat je hem met alle soorten glijmiddel kunt gebruiken, het makkelijk schoon te maken is en dat je hem extra koud of warm kunt maken door hem onder de kraan te houden. Hij is geschikt voor vaginaal gebruik. De Fantasy dildo’s van Ivy Toys zijn niet alleen lekker om te gebruiken, ze zien er ook nog eens prachtig uit met al die kleuren. Ze kunnen zowel vaginaal als anaal gebruikt worden.Sensual Glass Bibi - glazen g-spot dildo

Anaal Speeltje

Dildo’s kunnen niet alleen vaginaal maar ook anaal ingebracht worden. Let hierbij wel op het uiteinde  dat er altijd iets van een bredere onderkant aan vast zit. Anders is de kans groot dat de dildo helemaal in je kont verdwijnt en je hem er niet meer uit krijgt. Met alle gevolgen van dien en een heel ongemakkelijk bezoekje aan de arts. Dildo’s kunnen ook gebruikt worden in een voorbindharnas zodat jij je partner kunt nemen. Vergeet niet om hierbij voldoende glijmiddel te gebruiken.

Voorspel

Heb je er weleens aan gedacht om tijdens het voorspel een dildo te gebruiken? Het is spannend en opwindend voor je partner om te zien hoe je ermee aan het masturberen bent. Geef je het heft graag uit handen? Geef de dildo dan aan je partner zodat hij/zij jou kan bevredigen.

Dubbel plezier

Geeft een dildo jou niet genoeg stimulatie dan kun je ervoor kiezen om tegelijkertijd ook een clitorisstimulator te gebruiken. De sterke en diepe trillingen van een bullet vibrator zijn perfect om in combinatie met een dildo te gebruiken. Als deze trillingen te heftig zijn kun je er ook voor kiezen om de clitoris te stimuleren met een luchtdrukvibrator.

Heb jij je favoriete dildo al gevonden? Er is genoeg keuze!

Bron: King Cock Elite