Vakantie!! En wat nemen we nog meer mee in onze koffer? De leuke spannende lingerie zit er al in. Wat nog meer? Een kleine clitoris vibrator kan eigenlijk ook niet ontbreken in je koffer of in je handtas, toch?
Bij Euphoria hebben we verschillende soorten kleine vakantie vibrators. De drie leukste voor in je koffer zijn: De Moxie, de PalmPower en een van de Red Hot vibjes.

De Moxie

Moxie van We-Vibe

De Moxie van ‘We-Vibe‘ is een hele leuke vibrator. Het leuke is dat je hem gewoon de hele dag in je slip kunt dragen. Dankzij de magnetische clip blijft je Moxie bij elke beweging altijd op de juiste plek zitten.
De Moxie is te bedienen met een afstandsbediening en met de ‘We Connect app’. Dus je kunt de controle over jouw Moxie ook aan een ander over laten. Bijvoorbeeld wanneer je je vakantieliefde moet missen, is de app een uitkomst want je Moxie is vanuit de hele wereld te bedienen.

Palm Power Pocket

De PalmPower Pocket

De PalmPower Pocket maakt klein maar fijn zeker waar. Want deze kleine vakantie vibrator doet zeker niet onder voor de grotere. Deze is werkelijk waar ontzettend krachtig en door de verschillende standjes ook nog afwisselend. Door zijn kleine formaat en het leuke siliconen tasje is hij gemakkelijk mee te nemen. En de prijs van deze PalmPower Pocket is ook klein………Voor zowel vrouw als man een lekker speeltje dat ongezien mee kan naar jouw vakantie bestemming. Of gewoon even mee in je strandtas, zodat je even ….heel even…….stiekem op het strand. Of voor wanneer je je verveelt in de file.

Red Hot Vibs

Red Hot Sizzle

De Red Hot lijn van CaleXotics is een mooie, sjieke rode vibrator lijn. Deze mooie Red Hot lijn heeft een zeer sterke motor en met verschillende vibratorkopjes heb je een leuke keuze. Zo is de Red Hot Fury fijn voor de vrouw maar ook voor de man. Een leuke vibrator om lekker mee te teasen. De Red Hot Ember is clitoraal te gebruiken maar ook kan deze Ember de g-spot goed stimuleren. Met zijn 10 verschillende standjes zal deze mooie Red Hot niet gauw vervelen.Lekker handzaam en zo mee te nemen in je toilettasje voor bijvoorbeeld een camping avontuurtje onder de douche……

Uiteraard hebben we in onze Webshop en in de winkels nog veel meer leuke kleine vakantie vibrators. Kijk gerust rond op onze site of kom naar een van onze winkels.

Lees hier wat Esther nog meer meeneemt op vakantie.